Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

QUOTE(rasiux- @ 2013 07 03, 16:22)
Kokia paskutinė graži    swoon.gif  wub.gif
Pasirodau ir aš savo turtelį  ax.gif

Gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AŠMAMA @ 2013 07 03, 18:07)
Ar ar daug pas jus Jediara nežydėjusių lelijų?Baigiu akis pražiūrėt į tas grožybes,bet aš nei mirt pas jus važiuosiu,nei pavydėsiu lotuliukas.gif Aš tik keliu pas save į svajonių puslapį ir skaičiuoju vis didėjančių svajonių sąrašą.
Visų kitų merginų įkeltos grožybės irgi vertos pagyrų thumbup.gif tik Jediaros aruodai labai jau dideli  wub.gif Vienu žodžiu visos lelijos nuostabios ir jų augintojos šaunuolės.

Dar yra, juk auginu daugiau nei 150 veislių, tik šiemet dar ne visos žydės rolleyes.gif Lelijų žiedai visi nuostabūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 03, 16:46)
Gražu  wub.gif
Papildyta:

Dar yra, juk auginu daugiau nei 150 veislių, tik šiemet dar ne visos žydės rolleyes.gif  Lelijų žiedai visi nuostabūs  thumbup.gif

Jediara, tiesiog trūksta žodžių išgirt kasdien rodomas vis naujai pražydusias lelijas wub.gif Tikra šaunuolė ir kolekcininkė, kad tiek daug lelijų auginate. bigsmile.gif 4u.gif Aš turiu perpus tiek (pasigyriau truputį blush2.gif ). Nekanatriai laukiu pertekliaus sąrašiuko, dar norėsiu papildyti savo numylėtinių sąrašą. Pripažystu, kad jau sergu lelijų manija smile.gif
Rasiux, labai šaunus turtelis thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Už pirmąją jau praeitą vasarą dėkojau jediarai biggrin.gif , bet ji šiemet man dar gražesnė ir mielesnė tongue.gif O antroji - naujokė, nėra sukrovusi tiek žiedų, kiek pas buvusią šeimininkę, bet vis tiek daug wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 03, 11:25)
Geriau dar pagyvenkime ir džiaukimės žiedais  mirksiukas.gif
Džiaugiuosi,kad dar viena lelijų "ligonė" prisijungė  thumbup.gif

<...>

labai labai wub.gif
bet paskutine tai nerealaus grozio, kas ji?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
"Netty's Pride":

user posted image

"Laukinukė" V. Vyšniauskienė:

user posted image

user posted image
Atsakyti
kokia "laukinukė" švelni wub.gif
329- neblogas sodnelis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šiandien radau smile.gif :
user posted image - labai "skani" avietinė spalvytė smile.gif , bet nuotraukoje neišėjo jos išgauti
user posted image

Reikia patarimo. Šiemet jau nieko nepakeisiu, bet gal kitais metais padėtų ax.gif .
Radau nukritusius dviejų lelijų pumpurus, taip ir neišsiskleidusius verysad.gif . Kotas gražus, lapai taip pat žali, kaip ir nieko blogo nesimato, bet pumpurai, atrodo, tuoj turėtų skleistis, o jie ima ir pradeda mažėti, o tada visai nukrenta. Čia jos taip bando pasakyti, kad kažko joms trūksta? Bet ko? Ar vis dėlto kažkokia liga?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image[URL=http://radikal.ru/[URL=http://radikal.ru/
user posted image
Kadangi pas mane lelijos dar tik pradeda žydėti, tai pasirodau su pirmosiomis gražuolėmis, už keletą iš jų, esu dėkinga mūsų lelijų karalienei Jediarai,bet greit turėtu ir lenkiškos pradėti džiuginti, nors keletas iš šio pavasarinio užsakymo nesukrovė žiedų g.gif Idomu, kaip pas kitas lenkiškos gyvena?
Atsakyti
Jediara, koks šios lelijos pavadinimas? Labai daili bei originali wub.gif
QUOTE(jediara @ 2013 07 04, 23:35)

Pas mane viena bus "šimtažiedė" su maždaug pusšimčiu sukrautų pumpurų:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(leliumai @ 2013 07 05, 18:36)
Jediara, koks šios lelijos pavadinimas? Labai daili bei originali wub.gif
Pas mane viena bus "šimtažiedė" su maždaug pusšimčiu sukrautų pumpurų:

ogo wub.gif

pagaliau ir pas mane jau prasiskleidė wub.gif
user posted image
pagal pažymėtą pavadinimą turėtų būti Lilium Asiatic Black Out,bet kažko nepanašu į ją schmoll.gif
manau,kad būsiu pati sumaišiusi žymeklius,nes pernai taip pat žydėjo Acapulko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 05 liepos 2013 - 19:53