Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

Sian vis tik nusipirkau, neatsilaikius nukainuotu leliju, manau nesiu i darza, kai atsils, koki ketvirtadieni. Tikiuosi kas nors iseis ir kitamet jau zydes.
Atsakyti
Pas mane peržiemojo neblogai, praradau 1 OT ir 3 vamzdžiažiedes lelijas. OT peržiemojo gerai, o net nebuvo dengtos thumbup.gif Miškinės ir kai kurios azijinės jau nemažos, bet dabar šalčių "neišsigando" smile.gif
Atsakyti
Mano OT garantuotai iššalo,pakapscius tikėjaus rasti nors keletą sveikesnių svogūnelio skiltelių,buciau iš jų isišaknijusi (šitai jau isbandyta labai gerai šaknijasi ir leidžia iš vienos skiltelės daug mažų svogūnelių),taciau radau tik dvokiancia košę.Na,nera ko norėt lelijos augo pacioje šalciausioje Lt dalyje,jau kitasyk žinosiu,besniegę žiemą būtina dengti.
Jediara.gerai kad iš šitiek lelijų nedaug nuostolio turite.O kokios tos buvo vamzdinės,populiarios ar kitokiais vardais?
Pamenu leliumai turėjo vamzdinių, berods latviškų .Butų idomu sužinoti kurios iš vamzdinių yra atsparios.Norėciau isigyti atsparių vamzdinių.Pasidalinkite savo žiniomis leliumai ir jediara,ir kitos forumietės
Atsakyti
Pas mane geriausiai augo rūšinė L. regale bei šios latviškos: "Zemgales Zelts", "White tetraploid trumpet", "Meness Upe", įsigytos iš http://www.lilijas.info
Atsakyti
Žydėjimas prasideda thumbup.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image[/url]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 12 birželio 2014 - 10:11
wub.gif wub.gif wub.gif

maniškių irgi bus daug žiedų,labai laukiu wub.gif

o aš iš karto su klausimų ax.gif matau,kad nemažai nepataikiau su ūgiu sodinimo vietoj,kada bus galima persodinėti?rudenį tikriausiai kažkada g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 06 12, 12:37)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

maniškių irgi bus daug žiedų,labai laukiu  wub.gif

o aš iš karto su klausimų  ax.gif matau,kad nemažai nepataikiau su ūgiu sodinimo vietoj,kada bus galima persodinėti?rudenį tikriausiai kažkada  g.gif

aciuks.gif
Geriausiai sodinti rugpjūčio mėn pabaigoje ar rugsėjo mėn., bet.... kai laiko pritrūksta, tai kartais persodinu žydinčias ar net lapkričio mėn. blush2.gif , juk jos nėra lepūnėlės mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano lelijų šiemet nemažai žiedų pašąlo, gaila
Atsakyti
Sveikos,pasisodinau gelyne pora NETTY'S PRIDE ir jau pumpurus sukrovusios,nesulaukiu kada isleis zieda vacation4.gif
Ir pora CRIMSON PIXIE i vazonus atskirai,viena graziai auga,dar be pumpuru,o kita buvo iskilus apie kelis cm ir ziuriu suglebe parudave,kazka pridirbau,paemiau ta susmukeli ir nereikejo ne timptelt,issitrauke,o svogunas liko,ar man ataugs jinai?ar jau chana...ka daryt su tuo svogunu? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 06 12, 22:21)

Ir pora CRIMSON PIXIE i vazonus atskirai,viena graziai auga,dar be pumpuru,o kita buvo iskilus apie kelis cm ir ziuriu suglebe parudave,kazka pridirbau,paemiau ta susmukeli ir nereikejo ne timptelt,issitrauke,o svogunas liko,ar man ataugs jinai?ar jau chana...ka daryt su tuo svogunu?  sad.gif

Tikriausiai puvinys prasidėjo. Išraukite svogūną ir apžiūrėkite, reikėtų pamirkyti fungicido tirpale. Tačiau nors ir sveikas svogūnas, antro stiebo šiemet neišaugins rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(voveriukstis @ 2014 06 12, 21:37)
o mano lelijų šiemet nemažai žiedų pašąlo, gaila

Aš taip pat keletą vamzdžiažiedžių praradau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2014 06 12, 11:40)
aciuks.gif
Geriausiai sodinti rugpjūčio mėn pabaigoje ar rugsėjo mėn., bet.... kai laiko pritrūksta, tai kartais persodinu žydinčias ar net lapkričio mėn. blush2.gif , juk jos nėra lepūnėlės  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif maniškės 02,27 persodintos,kai buvo trumpam pavasaris atskubėjęs lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir pas mane šiemet anksti pradėjo žydėti smile.gif
user posted image
Atsakyti