Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

Koks nuostabus metas, kai žydi lelijos wub.gif Gėriuosi visų žiedais ir negaliu atsigėrėti smile.gif Visos turim ir panašių, ir vienodų lelijų... Vistiek norisi parodyti savas ir kartu pasidžiaugti smile.gif Štai keletas maniškių po stipraus lietaus:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Pritariu, kad visos tikrai nuostabios!

Prasyciau pasidalinti patirtimi. Mane sudomino „simtaziedes”, gal galite pavadinimus parasyti, kad ir be nuotrauku.

Ir dar, domina pilnavidures lelijos, ar jos praejus keliems metams „neissigimsta” ir netampa paprastomis ( man taip buna su tulpem)? ACIU LABAI!
Atsakyti
Linatex, koks grožis wub.gif O vamzdžiažiedė kvepianti? Gal vaikiuką turi ax.gif

Turiu vienos veislės pilnavidurę. Kokie 6-7 metai pas mane auga, jau ir persodinau porą kartų - nepasikeitė. Fata Morgana lygtais vadinas, ar panašiai. ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dajulita: 12 liepos 2013 - 21:44
jau tu geltonu grozis.. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2013 07 12, 21:43)
Linatex, koks grožis  wub.gif O vamzdžiažiedė kvepianti? Gal vaikiuką turi ax.gif

Turiu vienos veislės pilnavidurę. Kokie 6-7 metai pas mane auga, jau ir persodinau porą kartų - nepasikeitė. Fata Morgana lygtais vadinas, ar panašiai.  ax.gif

Ačiū 4u.gif Taip, vamzdžiažiedė kvepianti wub.gif Kaip tik rudeniop planuoju iškast, gal kokį vaikį ir atrasiu mirksiukas.gif
Tavoji tikrai Fata Morgana ir labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 12, 21:22)
Prasyciau pasidalinti patirtimi. Mane sudomino „simtaziedes”, gal galite pavadinimus parasyti, kad ir be nuotrauku.

apie savąją "šimtažiedę" rašiau čia
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2013 07 12, 20:22)
Pritariu, kad  visos tikrai nuostabios!

Ir dar, domina pilnavidures lelijos, ar jos praejus keliems metams „neissigimsta” ir netampa paprastomis ( man taip buna su tulpem)? ACIU LABAI!

Aš auginu tris šimtažiedes: Vyšniauskienės "Viziją", "Nakties princesę" (ačiū Jediarai 4u.gif ) ir "Marlenę". Pirmąsias dvi įsigijau neseniai, tad šiemet žydi kaip ir visos normaliais žiedais ir stiebas kaip visų. Marlenė vienąkart išaugino didžiulę kekę, žiedų nesuskaičiavau, bet tikrai jų buvo labai daug bigsmile.gif Šios mano auginamos lelijos linkusios į fasciaciją, tačiau manyčiau, kad daugeliui taip gali nutikti. Turguje mačiau Netties Pride storiausiu dvigubu kotu ir daugybės žiedų keke. Atrodė išties įspūdingai. Domėjausi nuo ko priklauso lelijų fasciacija. Tikslaus atsakymo kaip ir negavau, tiesiog lelija turėtų būti linkusi išauginti tiek žiedų, dar turi svogūnas pakankamai suaugti, turi tikti augimo sąlygos.
Atsakyti
mano mamos gėliukai, jaučia silpnybę lelijom biggrin.gif vaizdas po stipraus lietaus:

user posted image

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 13 liepos 2013 - 16:37
QUOTE(Avijacija @ 2013 07 13, 17:36)
mano mamos gėliukai, jaučia silpnybę lelijom  biggrin.gif  vaizdas po stipraus lietaus:

user posted image

kaip gražu ir kiek daug 4u.gif
Atsakyti
Gražu kai daug lelijų vieoj vietoj wub.gif

Lutpede, kokia ta raudona graži wub.gif nerealiai wub.gif Ji kvepia?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2013 07 13, 21:17)
Gražu kai daug lelijų vieoj vietoj  wub.gif

Lutpede, kokia ta raudona graži wub.gif  nerealiai wub.gif Ji kvepia?

Kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 13, 21:23)

Gal vaikiuką netyčia turint ax.gif Norėčiau įsidukrint wub.gif
Atsakyti