Įkraunama...
Įkraunama...

Lelijos VII tema

QUOTE(rasiux- @ 2013 07 09, 23:30)
reik ir man tokios- juolab, kad namie turim Juozapą  smile.gif
Bevažinėdama po mūsų gatvę baigiu apžlibti- kokia graži daugiažiedė ten žydi  wub.gif  4 persikinės vienoje vietoje  wub.gif , nors eik ir prašyk vieną parduot  lotuliukas.gif

thumbup.gif
O kodėl gi ne - net užsienyje būdama gėlių prašiau, o LT tikrai nebūtų problemų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 07 09, 22:30)
reik ir man tokios- juolab, kad namie turim Juozapą  smile.gif
Bevažinėdama po mūsų gatvę baigiu apžlibti- kokia graži daugiažiedė ten žydi  wub.gif  4 persikinės vienoje vietoje  wub.gif , nors eik ir prašyk vieną parduot  lotuliukas.gif

na ir paprašyk. per galvą neduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 09, 21:19)
panaši padėtis ir pas mane gavosi su tais lenkais. Iš 6 išdygo tik 2. Supykus pradėjau rausti žeme ir atradau kitas 4 iš kuriu viena visiškai amen, kitos  šiek tiek pažeistos puvinio. Tai nuvaliau, nuploviau ir gerai apvoliojau pelenais ir vėl pasodinau. Žodžiu  žiūrėsiu kas gausis.

mano visi svogūnai buvo gražūs,bet labai šiemet sumaišyti.Negana to,kad ne tokios,kokias užsakiau,tai dar po dvi vienodas :ax:Ne visos dar žydi,pakolkas tik 3 tokios,6 kitokios iš 21 užsakytos doh.gif na bent jau nesupuvę ax.gif O himalajų lelijos gaila verysad.gif taip laukiau foto
Atsakyti
Iš lenkų labai dažnai būna sumaišytos veislės sad.gif
Atsakyti

Viena tik paguoda, kad Juozapinė pražydo tikroji. Labai jos norėjau. Nostalgija iš vaikystės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 10 liepos 2013 - 07:49
QUOTE(Lutpede @ 2013 07 09, 20:00)
Man labiau į Regale panašu

gali būti, nežinau veislės - ji auga nežinia kiek metų, anytos sodinta kažkada, tik labai skurdo, beveik nežydėdavo. Taip žydinčią pirmą kartą ir matau....
Aš pasodinau daliniam pavėsy, gan atviroj vietoj. Gauna saulės ryte ir vakare. Įmaišiau komposto ir smėliuko, nes žemė mūsų molinga.
O čia Vyšniauskienės naujokės:
Black Bird
user posted image
Žvaigždutė
user posted image
Makijaž
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 07 10, 12:02)

gal ir mano šita Makijaž g.gif labai panaši,tik pavadinimo nežinau
http://public.fotki....s/dsc-1734.html
Atsakyti
QUOTE(329 @ 2013 07 10, 14:36)
gal ir mano šita Makijaž g.gif labai panaši,tik pavadinimo nežinau
http://public.fotki....s/dsc-1734.html

Auginau Makiaž, bet tikrai nebuvo tokia oranžinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 07 10, 14:54)
Auginau Makiaž, bet tikrai nebuvo tokia oranžinė  ax.gif

taip, iš tiesų drinks_cheers.gif ji blankoka, sakyčiau tokia šviesiai pastelinė, tik visa nutaškyta
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 07 10, 14:59)
taip, iš tiesų  drinks_cheers.gif  ji blankoka, sakyčiau tokia šviesiai pastelinė, tik visa nutaškyta

drinks_cheers.gif Sutinku smile.gif
Atsakyti
sveikos, leliju augintojos,
sakykit prasau, kaip apsaugote gelytes nuo oranziniu vabaliuku, kurie labai megsta jas grauzti, kazkuo purskiate, laistote?

ir dar, kaip/ kuo tresiate sias gelytes?

visoms atsakiusioms dekuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chromosoma @ 2013 07 10, 15:28)
sveikos, leliju augintojos,
sakykit prasau, kaip apsaugote gelytes nuo oranziniu vabaliuku, kurie labai megsta jas grauzti, kazkuo purskiate, laistote?

ir dar, kaip/ kuo tresiate sias gelytes?

visoms atsakiusioms dekuj  4u.gif

aš tai nurenku kai pamatau ir tiek... ir numetu kur toliau, nors gal jie paskui ir vėl atskrenda g.gif iš maniškių jie ypatingai valgo tokią ružavą vėlyvesnę, kuri dar tik krauna žiedus.... tai šitą apkramto šiek tiek, o kitos matyt ne tokios skanios biggrin.gif
Atsakyti