QUOTE(Gaudvilė @ 2013 06 29, 14:23)
Adija5, rimtai prižadėjau? Siaubeli šventas, o aš čia spakaina vaikštau pažadą visai pamiršus.
Taigi ir būk spakaina

Po penkmečio susitarėm,kai vietos šitai veislei šiltnamiuose atsiras...
Tik man įdomu ar įmanoma mūsų klimate tokio pat skonio Kumatą išaugint,kaip ir pietuose

Nes bent jau vynuogės,abrikosai,net cukinijos,kaip bebūtų keista, tai ryškiai skoniu nusileidžia pietiečiams.Net ir tos pačios veislės.O gal atostogaujant viskas skaniau atrodo...
QUOTE(georgiana @ 2013 06 29, 20:46)
Aciu Ex, na panika visur pas mus siuo metu dar pomidorai apsirgo to betruko, darzas ziba o siltnamis vargsta, dkui ziuresiu kas ir kap, o ryt jei ka i AZ prasyma turesiu, jei nesupyksi
Nepanikuok
Georgiana,miltligė ne maras

Radau,kad ir asiūkliais,česnakais,svogūnų laiškais,soda,muilu,actu purskia nuo šito brudo.Tik va kuri priemonė veiksmingiausia?Dar labai įdomiai parašyta,kad liga plinta dėl skersvėjo

Tai uždarius duris laukt demėtligės ir maro?
Užkurine,prieš tris metus būčiau visom galūnėm jums pritarus.Deja...Užpernai prisipirkau testų pažaidimui ir buvau labai nemaloniai nustebinta,kad mano auginamuose agurkuose ir salotose nitratų kiekis vos ne dvigubai didesnis nei anytos.Ana tręšė visokiom kompleksinėm,o aš tik ekologišku savos gamybos raugu

Pasirodo mano rūgščioj dirvoj trūksta molibdeno ir geležo,o todėl daržovėse kaupiasi tie nitratai,ypač,kad dar ir azoto per daug gavo iš to marmalo...Kai pradedu nors kiek labiau gilintis,vėl nieko nesuprantu
Snaige,o pas tave jis rutuliukais jau apkibęs?Nes mano tai niekuo nesiskiria nuo Marmande ar Armonikos

Nu ir pas mane dar maži,bet visai nepanašu,kad jis plėšomas būtų...