Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 02, 15:20)
ČIA APIE REVUS KALBATE? SKAIČIAU ATSILIEPIMUS- NEDAUG KAM PADĖJO, KAIP SUPRATAU IŠ PERNYKŠČIŲ PASISAKYMŲ g.gif

Apie šitą, tik nuorodą vėliau įdėjau blush2.gif Man atrodo geriau bandyti gelbėti negu visai nuleisti rankas ax.gif
Atsakyti
Kol keliu nuotraukas. Dar klausimas mane kankina. Per situos karscius nemazai mano pomidoru stovi nuleide galvas. per nakti atsigauna, kepinant saulei vel nuleidzia. Zeme dregna. Ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 02, 16:20)
ČIA APIE REVUS KALBATE? SKAIČIAU ATSILIEPIMUS- NEDAUG KAM PADĖJO, KAIP SUPRATAU IŠ PERNYKŠČIŲ PASISAKYMŲ g.gif

Kad man atrodo ir Saintlina su tuo Revus purškė pernai g.gif O kadangi tikrai nerovė lauk tų pomidorų rugpjūčio mėn.,tai gal ir pamačijo.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 07 02, 14:21)
mamkos, kas auginat dviem stiebais, sakykit, ar įprasta, kad ant to antro ne iš karto žiedinė kekė randasi. Lyg ir ne visoms veislėms, bet ypač aukštaūgių pomikų pirma antro stiebo kekė dar po 4-5 lapų susiformavo. Žemaūgių anksčiau.

Taip, taip ir būna kai kurių veislių.
Atsakyti
Mano brandywine black viena is kekiu:

user posted image

Labai akis dziugina Citrinos kekes, niekaip negaliu pro jas praeiti be dziugios sypsenos wub.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Prisiduodu ir as, kaip tyli skaitytoja... Skaitau daznai, rasau 3-4 kartus i metus.. Nedrasu isiterpti kartais.. smile.gif

Marmaledas, tik nereikia is karto ranku nuleisti. Mano savarankisko sodininkavimo stazas - 4 metai. Kai pirmais metais auginau ir prasidejo maras, anyta itikino purskti chemija, nes sake kitaip niekas negelbes. Isskyniau lapus pazeistus, nupurskem. padejo po pirmo karto. Tikrai nezinau kuo purske, tik po to 2 savaites sake vaisiu nevalgyt.. Kitais metais, kai jau siek tiek daugiau drasos atsirado ir ziniu, pries mara kovojau soda.. Kantriais, kas kelias dienas purskinejau pakaitom su asiukliu ir baziliku nuoviru - padejo. Visai salia, uz keliu metru stovejo kaimynes siltnamis ir bulviu laukas - viskas nujuodavo. As savo pomidorais dziaugiausi iki velyvo rudens.

Taip kad rinkites, kas jum atrodo patikimiau ir kovokit - siltos geros dienos dabar ir viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 07 02, 15:18)
Pomidorus ir reikia su saltu lieti  smile.gif

Grazus derlius pas tave nusimato  mirksiukas.gif

Na va, sensti - mokaisi ir vistiek durnas numirsti biggrin.gifD nu cia taip sako zmones wink.gif

O tai kam kiti didziausias talpas prisipildo salia siltnamiu, kad tik siltu vandeniu laistyt?
Ir mama mane aukleja, kad lediniu vandneiu blogai darauuuu.

O derlius - bus matyt, dabar atrodo neblogai, bet kaip tikra suvalkiete sakyciau - galetu but didesnis, kai pamatau kitu merginu foto biggrin.gif
Atsakyti
as manau del viso pikto didelius isskink, tuos kurie jau normalaus dydzio, truksta tik spalvos, tikrai nusispalvins ant palanges... o tada jau i kova... bet negu visas siltnamis taip blink.gif ?
jei tik keli, tai vaisius skink tik tu serganciu, sveikus krumus palik, jei purksi kazkuo, gal neplis...bet purskti tikrai reikes, tik klausimas kuo...cia kaip rase ka tik- tau paciai rinktis kuo...
Papildyta:
QUOTE(jolanka @ 2013 07 02, 15:45)
Na va, sensti - mokaisi ir vistiek durnas numirsti biggrin.gifD nu cia taip sako zmones wink.gif

O tai kam kiti didziausias talpas prisipildo salia siltnamiu, kad tik siltu vandeniu laistyt?

O derlius - bus matyt, dabar atrodo neblogai, bet kaip tikra suvalkiete sakyciau - galetu but didesnis, kai pamatau kitu merginu foto  biggrin.gif

kitos mergynos cia deda pacius graziausius mirksiukas.gif nu negu nabagus desi... patikiek tikria kiekviena turim visokiu biggrin.gif .... as aplamai turiu viena calibri, kuris isvis derliu vargu ar duos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 07 02, 15:19)
Apie tą patį galą biggrin.gif Tik mintys šiandien kotais rišliai nesidėlioja biggrin.gif

supratau... biggrin.gif

QUOTE(tany @ 2013 07 02, 15:21)
jo buvo ir trukumas, bet nieko netresiau visiskai... mat buvai priesiskai nsuistacius pries trasas...uz tai siemet pasikeiciau nuomone, nusipirkau eko trasu ir dabar jau Kalio magnezija....
pas mane tas pats, jei tu gala skaitai prie kotelio

4u.gif

QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 02, 15:55)
nu tai ką- sliūkinsiu vakare į savo palatą paverkti  verysad.gif  Jaučiu jau nelabai kuo ir padėt įmanoma jei pradeda plisti, arne?

nu kaip nesmagu, tiek triūso, meilės įdėta.... verysad.gif
Atsakyti
Tany, tai tikiu, kad pas visas visko yra, as tai kazkaip atvirai megstu ir gera ir negrazu parodyt, pasitart.
na, as auginu irgi toki atrodo vargana - melynaji, drauge dave daigu, tai tas kazkoks miniatiurinis, lapukai mazuciukai, na bet laukiu, gal toks ir turi but smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2013 07 02, 15:45)

Zinau, kad agurkai nemegsta ledinio vandens, tai jiems tos talpos i nauda. Pomidoram salta vandeni as nelieju prie kamieno, aplink laistau, beto, studijavau Bubliko, Kurdiumovo knygas, ten raso, pomidorai megsta laistyma is ryto ir saltu vandeniu, o kad laistom siltu, klaida darom.
Dabar knygas paskolinau vienai mociutei, oi kiek ji naujo suzinojo biggrin.gif Va kaip ir tu pasake, sensti - mokaisi ir vistiek durnas numirsti biggrin.gif Tai pamatytumet darza jos, viskas uzmulciuota, pagal naujas technologijas tsakant, o aplinkiniai sodo gyventojai nieko nesuprasdami ziuri kaip asilas i biblija, jiems cia kazkoks stebuklas, turbut pagalvojo, mociutei kvankt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 02 liepos 2013 - 16:03
tai šiandien planas toks- skinu didžiausius ir purškiu šiandien soda ( gryna? nieko daugiau nereik dėt?) Buvau nulėkus į mūsų aūlo žs ir kitą sėklų parduotuvę, paklausiau ką siūlo nuo maro- pasiūlė previcur ir kažkokį iš I raidės, daugiau nieko. Tai dabar dar studijuosiu pusę nakties kas geriau, dar senukuos pažiūrėt reiks po darbo, gal ten kas gudro bus, bet gal bandysiu pradžiai soda, nes pirma vaizdzelį reiktų pamatyt. Lyja dabar pas mus, velnias... net ne lyja, o pila kaip iš kibiro, ir vėtra užkilo doh.gif

dė vaizdų- tai aišku kad dedam tik gražiausius, negi kokius nupiepėlius rodysi cool.gif drinks_cheers.gif
jolanka, gal tu violetinį tada augini, ne mėlynąjį, violetinis iki 70cm aukščio tik turi būt, mažiukas. Pas mane jis irgi toks biski susna, turiu pripažint, ne stebuklingas kolkas ( ale bus baikė kai vat padejuosiu, o ims ir atsigaus visi, subujos ( geros svajonės, ane?...) )
Atsakyti