QUOTE(Mičiko @ 2013 07 03, 01:29)
Mano anyta taip pat palieka tik viršūnėje lapus, o pomidorai užauga katastrofiškai dideli.
O kai pernai maniškius užpuolė dėmėtligė ir aš nudraskiau lapus,nežiūrėdama kas ten ką maitina,tai ir liko daug mažesni
QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 03, 10:23)
Del ziedu barstymo-tai darysiu ir as kazka kitais metais.
Purksiu boru irgi ar koki velnia, nes jau taip gaila,kad net silpna darosi ziurint i tas nubarstytas ziedu kekes. Dzin tik Mashotkai ir dar ten kazkurie nereaguoja. O dauguma barsto barsto...
Nepadėjo nei pernai,nei šiemet tas boras

Dar skaitydama radau,kad boru reiktų purkšti žiedus prieš karščius,kitur gi rašo,kad nupurkšti reikia pomidorus 5 dienos prieš sodinimą...
Pabarstė ir pas mani daug

Vėl,kaip pernai,4-5 kekės pustuštės.Apačioj gražu,per vidurį
šuduks.Jokio progreso,taip sakant

Vien karščiams tikrai nenurašau, kažką negerai darau pati.Faktas,kad dar ir kažkokių medžiagų trūko,nes jau dabar tai kalio,tai magnio nepriteklius ant lapų pasirodo.Neužtenka jiems visko mano pieskoj,kad ir mulčiuotoj...Nelabai aš tų trašų noriu,bet teks rimčiau pasidomėt tom vienanarėm.
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 03, 10:46)
Gal užteks sodos su muilu, matysim, o kada antrukart purkšt?
Kolkas žiūriu optimistiškai- a vdrug pavyks
Nuo dėmėtosios purškiau kas tris dienas,gal ir čia panašiai.Visiškai ta liga ir nedingo niekur,retkarčiais išlysdavo,bet bent jau pristabdė.
Viskas ir bus gerai,gi kiekvieną dieną šiltnamin žvilgtelni

.Va toms,kurios tik kartą kas savaitę ar dvi savo pomidorus mato,jau būtų prasčiau su ligom.