Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

Miciko, auginu siemet juoda triufeli, jei noresi rudeni parasyk AZ wink.gif
niu o as pasiduosiu bandos instinktui del tu drambliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 04, 22:22)
Gal koks išprotėjęs ir būna.  lotuliukas.gif  Nu bet nelabai ir tamsesni jie, neskyla.

Aišku lotuliukas.gif Ieškojau internete parduodamų sėklų anglišku pavadinimu Black Elephant biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezinau net pavadinimo, bet pas mane pries 2 metus va koks dramblis isauges buvo smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 07 04, 23:23)
Miciko, auginu siemet juoda triufeli, jei noresi rudeni parasyk AZ wink.gif
niu o as pasiduosiu bandos instinktui del tu drambliu  doh.gif

Sutarta. Keisimės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 04, 21:06)
vieną kartą traktoriuku suarti, išakėti ir dobiliukais užsėti. Užtenka tik šiek tiek, žiauriai greit plečiasi ir nereikia kas savaitę pjauti  4u.gif
Ir jei dar imsi prieštarauti, tai pritarsiu TB dėl ožkų  blush2.gif  bigsmile.gif

nu va, įžvelgiu sąmokslą dėl ožkų cool.gif
tai kad pas mumi asilas ganosi su savo statybom ir technika- pastoviai tai traktorius tai dar kokis sunkiasvoris gadina panoramą. apie arimus- nesutiks dar kokį penkmetį minimum lygint verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2013 07 02, 12:21)
šiandien tokia mintis kilo, jei pritarsit, tai bandysiu smile.gif

Ar verta dabar pasisėti vazoninių  pomidorų,...................

Mintis tokia buvo kilusi truputį anksčiau, tai dabar
būrelis Rotkapčenų (3 krūmeliai) stiebiasi
vazonuose balkone. Virš 10-ojo lapo dedasi štai tokie dalykai:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 04, 21:27)

Pas mane Ciornyj Mavr labai grazios slyvuku kekes wub.gif Idomu koks skonis ju bus bigsmile.gif

Mauras tikrai skanus.Ir saldumo ir rūgštelės turi, saldumo daugiau.
Aš tai šiemet tyliu, negana to kad susivėlinau pasisėt pomidorus, tai dar kažkokių veislių prisisodinau, velnias žino kokių, nederlingų.
Bet, Madmuziuk, tavo Altaiskij krasnyj džiugina akį, matau kad bus derlingas. 4u.gif
O geriausias bajeris tai, kaip buvo pagavus panika, kad iš savo vėlyvų daigų pomidorų neturėsiu ir nutariau nusipirkt. Į turgų nėjau, bet radau, kas parduoda SM. Iš kart sakau, kad pomidorų temoj nesilanko, arba bent nerašo.
Šiaip tylėjau, nenorėjau nieko apkalbėt. Nuvažiavau ale pirkt daigelių po 1 Lt. (buvo pasiūlyta po 1 Lt didesni, o po 50cnt, mažesni). Nu aš užsiprašiau didesnių, kad turėt nors keletą pomidorų anksčiau. Daigelių dydis, buvo, nu max sprindis, laibi, nu ne tobūli, bet galvoju, atvažiavau reik imt, tuo labiau visos rūšys tos, kur aš neturiu: Erelio snapas, san marzanas, taiko, nu ir. t.t.t Ir ką galvojat? Jau jažkada klausiau apie Taiko, kad pas mane lapai paprasti, o ne bulviniai, tai jau ten ne taiko, bet galvoju, baika, susimaišė viena rūšis. Bet žnokit mergaitės, dabar kai tie pomidorai jau pradeda megzti, tai nei snapu, nei san marzanu nera, vien apvalus burbuliukai ir krūmai iki 1 m. Pasiguodžiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2013 07 05, 07:42)
Pasiguodžiau verysad.gif

Na bet ir is kur tokiu zmoniu atsiranda. Kazkaip visa laika stengiuosi vadovautis tuo,kad kaip tu elgsiesi, taip ir su tavim elgsisi. Arba lazda turi du galus. Nevertina zmones to dalyko,kad viena karta apgavai, bet jau antra karta gi to pacio zmogaus jau nebeapgausi... doh.gif
Siemet daigelius auginau giminaitei vienai ir draugei. Tai atidaviau graziausius, kokius tik turejau. Kazkaip nesinori gedos prisidaryti pries zmogu, jei jau pasizadejai. Bet kitam sezonui jau neauginsiu jokiu lysnu niekam, nes palanges ne gumines. Paskui ir ta daigu kokybe kencia ir lakstai ten apie juos visaip, kad tik visiems visko uztektu doh.gif Laukiu nesulaukiu, kol turesiu veranda stiklinta iki zemes, tai ten idealiausia vieta daigeliams butu-saule visa diena lepintu ir vietos per akis.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 07 04, 22:06)
vieną kartą traktoriuku suarti, išakėti ir dobiliukais užsėti. Užtenka tik šiek tiek, žiauriai greit plečiasi ir nereikia kas savaitę pjauti  4u.gif

Ir paskui labai smagu basom po tuos dobiliukus vaikščiot biggrin.gif

Jeigu kam aktualu, tai pradeda žydėti bitkrėslės 4u.gif
Aš parsivežiau jau, laukia ryt purškimas thumbup.gif
Atsakyti
Ausrap užjaučiu blogai, kad žmonės neturi gėdos jausmo ir sugeba tik apgaudinėti verysad.gif

Už tokius darbus nuvažiuočiau ir gražiai pasakyčiau, kad negražu taip daryti tegu susigėsta mirksiukas.gif . Nu bet gal jau toks žmogus kuris neturi žmoniškumo tada į galvą neims unsure.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta ir G: 05 liepos 2013 - 08:00
QUOTE(Mičiko @ 2013 07 04, 22:15)
Mergytės, gal kuri auginate, labai ieškau šių dviejų gražuolių?
user posted image Juodosios kriaušės
user posted image Juodojo japoniškojo triufelio

Juodą kriaušę auginau pernai man nepatiko dėl to kad kaip čia pasakius tokie sausoki daug skanesni juodas triufelis ir ant krūmo daugiau primegztą ,jeigu norit turiu iš Estų parsisiuntus abiejus galėsiu sėklų atsiusti
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 07 04, 21:55)
Jei domina juodi, tai rudeni as turesiu. Galima mainus bus organizuotis. Taip tai jie derlingi ir kekes grazios. Tik panasu,kad bus velyvesni, nes dar zali kabo ir negalvoja keistis kol kas.

De barao jau ragavom, pirmi po betaluxo pas mane prinoko. Ir Apelsin kažkuri skundėsi, kad prastas, o man labai pernai patiko, šiemet vėl auginu ax.gif
O su Black cherry tai neblogai prisičiūdinau- vakar visoms apskelbiau, kad pas mane vienintelę žemas išaugo, ale galvoju vakar, reikia pasitikslint. Pažiūriu cedelį-gi Green grape užrašyta blink.gif , cherris šalia auga į lubas pasirėmęs biggrin.gif . Sarmata, kad tokia žiopla, ale vistiek reikia prisipažint blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta ir G @ 2013 07 05, 08:51)
Pasiguodžiau verysad.gif
Už tokius darbus nuvažiuočiau ir gražiai pasakyčiau, kad negražu taip daryti tegu susidėsta  mirksiukas.gif . Nu bet gal jau toks žmogus kuris neturi žmoniškumo tada į galvą neims  unsure.gif.

Man atrodo dzin jai tie pasakymai būtų, juk iš anksto žinojo ką daro unsure.gif
Atsakyti