Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namai

QUOTE(diuni @ 2013 07 06, 10:16)
smagu, kad liga sustojo, bet puršk ir toliau ,

keista , kad ta depiliacija vaisiams augti padeda pas tave...

oh nu bet žmonės...be jokio supročio visai...todėl ir plinta tokios ligos metai iš metų... rolleyes.gif

aprimo bent jau, laikinai ar kaip- nežinau. purkšiu tikrai, nesinori kasdien karpyt ir nuraut dar derliui neprasidėjus.

ir man įdomiai taip, aišku, dydžiai tai jau ne tie kaip turėjo /galėjo būt, nu bet nors koki užauga tikrai.

gal atleistina, ji pirmi metai po kokių 30m gyvenimo bute turi savo daržą, tai klaidų daro ir darys belenkiek. pirmi metai kaip nuosavam name, viskas nauja, dar reikia laiko su aplinka apsiprast ir pan.

mergai, katra gabesnė- kurkit naujus namučius, gal jau raustančių foto mestelkit kokių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marmaledas: 06 liepos 2013 - 10:23
as tingiu blush2.gif gal kas dar atsiras...man labai nervina kai is naujo reikia "boldint"...kazkodel dingsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 07 06, 10:11)
Dar reikės nupūst vakare, dabar darbe sėdžiu tai niekaip, o oras tam labai tinkamas- debesuota- lyg lyt nori lyg nežinia ko, vėsu, gaivu, palyginus su anom dienom.

Pajury saule zeme voliojas smile.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2013 07 06, 10:57)

Man labai pasiteisino pomidorų šaldymas, labai gerai sueina padažams smile.gif

Pomidora supjaustot,ar odele nulupat?Galima placiau
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 06, 11:41)
as tingiu  blush2.gif  gal kas dar atsiras...man labai nervina kai is naujo reikia "boldint"...kazkodel dingsta  doh.gif

Tai gal tu kopijuoji, o ne cituoji?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 07 06, 11:11)
Tai gal tu kopijuoji, o ne cituoji?

aha kopijuoju blush2.gif biggrin.gif ...
einu pabandyziu cituoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 06 liepos 2013 - 11:27
QUOTE(juste10 @ 2013 07 06, 11:05)
Pajury saule zeme voliojas  smile.gif  g.gif
Papildyta:

Pomidora supjaustot,ar odele nulupat?Galima placiau

Ir nulupu ir supjaustau wink.gif O tada į indelį suštabeliuoju, kad būtų vienam kartui. Darau lazaniją ar makaronus su bolonijos padažu - puikiai sueina. Į silkės pagardus taip pat (beje, džiovinti ir apkepti ten irgi puikiai dera).
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 07 06, 11:35)
Ir nulupu ir supjaustau wink.gif O tada į indelį suštabeliuoju, kad būtų vienam kartui. Darau lazaniją ar makaronus su bolonijos padažu - puikiai sueina. Į silkės pagardus taip pat (beje, džiovinti ir apkepti ten irgi puikiai dera).

As siemet taip pat planuoju daryti drinks_cheers.gif Bus ir i troskini, ir i sriuba, ir prie makaronu i padaza ir dar daug visur. bigsmile.gif
Atsakyti
soor bet visvien temos nepadarysiu viskas ten kaip ir gerai su tuo citavimu...nubegau net svieziu foto pasidaryt...bet vyras nakti perintaliavo windowsus tia nera nieko dar suinstaliota negaliu sumazint foto doh.gif taigi palieku tada jumi kurt nauja tiema si kart...
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

įsiterpsiu ir aš ax.gif dažnai skaitau pomidorų skiltį domiuosi ir mokinuosiu, žaviuosi Jūsų pomidorais thumbup.gif ir svajoju gal kada nors ir pas mane tokie bus.Tikrai nedrąsu įsiterpt, bet pabandysiu.Šias metais auginu Romus,Roma VF, Betalux, Marmande,Parto ir Delizia H.,viskas sugedo neturiu kaip nuotraukas padaryti, bet iki Jūsų pomidorų oj kaip toli.....Dar pomidorų prinokusiu nėra,lygtai geltonuoja Romus,labai nustebau nes pagal aprašymus ankstyvos ir derlingos veislės turi būti Betaluxas, Delizia ir Marmande.Nežinau koks ju visu skonis bus, bet daugiausia pomidorų turi Roma VF nepalyginti su kitais. first.gif
Bet vistiek bendra jų vaizdas man nepatinka schmoll.gif ir tręšiau ir mėšlu ir trąšoms pomidorams ir purškiau ir 3 kartus jodu su pienu ir 1 asiūkliu nuoviru, o viena pažįstama tik pora kartu patrešė mėšlu, laisto visą laiką vakarais ir pomidorais gražesni negu mano,keista.. doh.gif .Gal tikrai daug ką priklauso nuo pomidorų veisliu g.gif
Kitais metais išbandysiu kitus rūšys ir gal pastatysim šiltnamį kitoje vietoje.
Širdingai dėkoju visiems už patarimus hi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2013 07 06, 12:35)

Aciu,darysiu butinai siemet.
Kas auginate DELFIN,kas kiek lapu kekes mezga ir kokio daugmaz aukscio?
Atsakyti
QUOTE(Sensoria @ 2013 07 06, 12:53)
Gal tikrai daug ką priklauso nuo pomidorų veisliu g.gif
Kitais metais išbandysiu kitus rūšys ir gal pastatysim šiltnamį kitoje vietoje.
Širdingai dėkoju visiems už patarimus hi.gif  4u.gif

ne tik nuo veislių, bet ir nuo žemės, aplinkinių augalų- pavėsių ir pan. jei paguosiu- ne pas visas čia toki gražūs, bet džiaugiamės kiekviena SAVO derliumi- koks jis bebūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 07 06, 10:41)
as tingiu  blush2.gif 

tai nors nuotraukų naujų gražių įkelkit į naujus namus, jei įmanoma blush2.gif baisiai papuoštų koks raudonskruostis- ant greičio tai tik žalias kasas radau ax.gif
Atsakyti