QUOTE(deltadu @ 2013 07 02, 23:16)
Ooo, čia kažkas man nauja.. Kažin "pasirašys" jie taaaam?

Bet čia kažkuri apsipirkinėjo praėjusį savaitgalį Norfoje.. Ar ne
knopke?
JO jo is jos ta minti nugvelbiau man patiko, tik nzn kai ja isgvildenti..bet jau zinau...
QUOTE(ssigota @ 2013 07 02, 23:30)
Ne mano pageidavimu rūtų vainikėlis bus, pasakė, kad bus tai ir darau taip kad jis būtų
Peteliškės didelės, nenorės nesiriš, tiesiog nenoriu kažko segti, kad nesugadinti rūbų
Papildyta:
Aš apsipirkinėti liepsiu tik jauniesiems. Duosiu po 10 Lt centais (rudais), kad susiskaičiuotų ir panaudotų visus, būtiniausioms prekėms šeimyninio gyvenimo pradžiai.
O jei pajungti ir pulką, tai jie tegul irgi perka, už kokią jau skirsite sumą, jauniesiems būtiniausias prekes
Aišku čia tik mano pasiūlymas
o super, butent taip ir reikia padaryti, kazka tokio norejau, bet vat pati nesumasciau, aciu tau uz garsiai isdestytas minti

dar šove mintele, jog gryzus kokiu tai momentu gales ir iterpti kaip jaunieji ruosisasi bendram gyvenimui, racionaliai panaudodami pinigus....
QUOTE(Spragtukas @ 2013 07 03, 00:28)
Sveikutes
Intoka, kai paskaiciau, ka siandien pripostinai,tai as dar tiek nesu pasiruosusi

Bet laikas bega,stresas pradeda imti.
Papildyta:
Tik su muilo burbulais atsargiai prie jaunosios sukneles.Kiek girdejau,nuomoj net punkta iraso,kad suknele saugoti nuo muilo burbulu. Sako,neissivalo
Papildyta:
O kaipsu tuo gandro laisku?Jis paskaitomas garsiai, idedamas i buteli ar pritvirtinamas prie baliono ir paleidziamas?

Mintis gera su tuo laisku,tik reiketu kazkaip "padeti" i vieta scenarijuje...
as dabar sedau prie scenarijaus, tai sunkokai man su juom einasi, info daug, nebezinau kur ka skaiciau, kur ka maciau, blaskausi per lapus ir puslapius, bijau, kad laiko man mazai bus, tuoj gris mano pipiriukai ir baigsis mano darbeliai... tai sedziu dab iki rytiniu gaidziu kiek tik pajegiu....
Papildyta:
spragtuk, as gandro laiska liepsiu pabaigti jauniesiems rasyti, juk as negaliu zinoti, kada gandrui apsilankyti pas ju namuose, todel tures pabaigti patys ir patys sumastyti kaip ji jam palikti ,as tik paisulysiu plukdyti laiveliu ar lektuveli lankstyti, mat viskas vyks prie ketvirtojo tilto, musu kelyje ju daug tai stengsiuos juos isnaudoti...
merginos...gal kuri turite izanga i jaunuju sveikinimus, nes jaunieji bus sveikinami tape seima, sugryzus i sventes vieta, kaip graziai galetu i tai ivesti kitus svecius, as pati ketinau juos sveikinti kai jiedu susiporuos ir issipirks vienas kitas, ryte, o tai gal man juos sveikinti vakare, nes musu dovana jiems bus graviruotos taures, kurias jas iduosiu ryte ir visa diena jie is ju gers sampana, o tai ka man vakare bedovanoti...nu zodziu...padekite man...