Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

QUOTE(deltadu @ 2013 07 02, 20:18)
Mintis tokia, kad vainikelio visai nereikia lotuliukas.gif
Bet rimtai... Nu tai negi skaiscios visos teka... lotuliukas.gif

tai ,kad rūtos ne skaitumo simbolis .

Rūta – tai nerūpestingos jaunystės, mergautinių svajonių simbolis.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 07 02, 20:24)
tai ,kad rūtos ne skaitumo simbolis .

Rūta – tai nerūpestingos jaunystės, mergautinių svajonių simbolis.

Gal jau šiais laikais ir pasikeitė samprata. Bet mūsų krašte tai traktuojama kaip skaistumas 4u.gif
Ir neimsi visiems įrodinėti, kad yra kitaip. todėl aš pati atkalbėjau jaunąją nuo tokio pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 02, 20:33)
Gal jau šiais laikais ir pasikeitė samprata. Bet mūsų krašte tai traktuojama kaip skaistumas 4u.gif
Ir neimsi visiems įrodinėti, kad yra kitaip. todėl aš pati atkalbėjau jaunąją nuo tokio pasirinkimo 4u.gif

as irgi pritariu, kad rutu vainikelio nereikia, nes man irgi su skaistumu jis asocijuojasi. o jei tikroji jo reiksme kitokia tai tikrai ne daug kas ja zino. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglluce @ 2013 07 02, 20:56)
as irgi pritariu, kad rutu vainikelio nereikia, nes man irgi su skaistumu jis asocijuojasi. o jei tikroji jo reiksme kitokia tai tikrai ne daug kas ja zino. g.gif

nu tai jei nežino, tai ir pasakot biggrin.gif tekstas anksčiau buvo ...

Mano nuomone, nori segasi, nori ne , kam tą skaistumą akcentuot doh.gif biggrin.gif tada ir baltos suknelės nereikia, nes močiutės irg i sakydavo,kad balata suknelė skaisčioms mergelėms lotuliukas.gif Mano jaunoji norėjo, segėsi, nu ir ką niekas nepasidyvino , kiekvienam savo... paieškojau žodžių ne apie skaistumą, radau būtent tuos , man jie tiko
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 07 02, 21:09)
nu tai jei nežino, tai ir pasakot  biggrin.gif tekstas anksčiau buvo ...

Mano nuomone, nori segasi, nori ne , kam tą skaistumą akcentuot doh.gif  biggrin.gif tada ir baltos suknelės nereikia, nes močiutės irg i sakydavo,kad balata suknelė skaisčioms mergelėms  lotuliukas.gif Mano jaunoji norėjo, segėsi, nu ir ką niekas nepasidyvino , kiekvienam savo... paieškojau žodžių ne apie skaistumą, radau būtent tuos , man jie tiko

pritariu tau, jeigu jau tokiu tradiciju laikytis neiseina tai isvis jokiu tradiciju tada, o siaip juk cia kiekvienos jaunosios reikalas ir kaip kas ka ivertina taip ju asmeninis reikalas.... juk vienos nori pirslio korimo o kitos nenori, tai juk dabar neteisi jo uz tai kad nori ar nenori, juk vestuves tai ne taisykliu knygose nurasytas filmas, juk ji koreguojiesi taipo kaip tu nori...juk tai laisva valia kuriama svente...taigi kiek zmoniu tiek ir nuomoniu smile.gif
Papildyta:
vis dar tebelaukiu naujojo slaptazodzio ax.gif
Atsakyti
padėkita man mielosios...

darysiu jauniesiems isbandyma, gryztant i pokylio vieta liepsiu jauniesiems su pulku eiti apsipirkti uz tam tikra suma ir tam tikra laika... o kaip ta toliau isrutulioti, neva kaip sugebesite naudingai pinigus panaudoti seimos labui, o prie tada pulkas... nu padekita prasau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(intoka @ 2013 07 02, 23:03)

darysiu jauniesiems isbandyma, gryztant i pokylio vieta liepsiu jauniesiems su pulku eiti apsipirkti uz tam tikra suma ir tam tikra laika... o kaip ta toliau isrutulioti, neva kaip sugebesite naudingai pinigus panaudoti seimos labui, o prie tada pulkas... nu padekita prasau... g.gif

Ooo, čia kažkas man nauja.. Kažin "pasirašys" jie taaaam? g.gif
Bet čia kažkuri apsipirkinėjo praėjusį savaitgalį Norfoje.. Ar ne knopke? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deltadu: 02 liepos 2013 - 22:17
QUOTE(deltadu @ 2013 07 02, 19:18)
Mintis tokia, kad vainikelio visai nereikia lotuliukas.gif
Bet rimtai... Nu tai negi skaiscios visos teka... lotuliukas.gif
Papildyta:
O tos petelškės stalo komendantams kaip atrodo? Juk jie jau būna kažką užsidėję. tai neišeina ten ne į temą.? g.gif

Ne mano pageidavimu rūtų vainikėlis bus, pasakė, kad bus tai ir darau taip kad jis būtų smile.gif

Peteliškės didelės, nenorės nesiriš, tiesiog nenoriu kažko segti, kad nesugadinti rūbų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(intoka @ 2013 07 02, 22:03)

Aš apsipirkinėti liepsiu tik jauniesiems. Duosiu po 10 Lt centais (rudais), kad susiskaičiuotų ir panaudotų visus, būtiniausioms prekėms šeimyninio gyvenimo pradžiai. smile.gif

O jei pajungti ir pulką, tai jie tegul irgi perka, už kokią jau skirsite sumą, jauniesiems būtiniausias prekes mirksiukas.gif
Aišku čia tik mano pasiūlymas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssigota: 02 liepos 2013 - 22:31
QUOTE(intoka @ 2013 07 02, 01:28)
Aciu  biggrin.gif

spragtukas - turbut jau daugma= esi pasiruosusi savo vedamai sventei?

as tik dabar pradejau deliotis scenariju.... dar daug darbu manes laukia...ech...kaip greitai tos dienos eina.... blink.gif

Sveikutes thumbup.gif
Intoka, kai paskaiciau, ka siandien pripostinai,tai as dar tiek nesu pasiruosusi g.gif Bet laikas bega,stresas pradeda imti.
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 07 02, 16:58)
Manau, kad nelabai kas su tais kaspinais. A6 duosiu burbulus pusti biggrin.gif

Tik su muilo burbulais atsargiai prie jaunosios sukneles.Kiek girdejau,nuomoj net punkta iraso,kad suknele saugoti nuo muilo burbulu. Sako,neissivalo g.gif
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2013 07 02, 12:53)
bet juk ne visos brolius turi.. g.gif

Kadangi jaunieji nenori balandžių, tai aš prie bažnyčios leisiu toki didelį didelį balioną(mačiau Akropoly) smile.gif Su gandro laišku.

O kaipsu tuo gandro laisku?Jis paskaitomas garsiai, idedamas i buteli ar pritvirtinamas prie baliono ir paleidziamas? g.gif Mintis gera su tuo laisku,tik reiketu kazkaip "padeti" i vieta scenarijuje...
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 02, 23:16)
Ooo, čia kažkas man nauja.. Kažin "pasirašys" jie taaaam? g.gif
Bet čia kažkuri apsipirkinėjo praėjusį savaitgalį Norfoje.. Ar ne knopke? bigsmile.gif

JO jo is jos ta minti nugvelbiau man patiko, tik nzn kai ja isgvildenti..bet jau zinau...

QUOTE(ssigota @ 2013 07 02, 23:30)
Ne mano pageidavimu rūtų vainikėlis bus, pasakė, kad bus tai ir darau taip kad jis būtų  smile.gif

Peteliškės didelės, nenorės nesiriš, tiesiog nenoriu kažko segti, kad nesugadinti rūbų  mirksiukas.gif
Papildyta:
Aš apsipirkinėti liepsiu tik jauniesiems. Duosiu po 10 Lt centais (rudais), kad susiskaičiuotų ir panaudotų visus, būtiniausioms prekėms šeimyninio gyvenimo pradžiai.  smile.gif

O jei pajungti ir pulką, tai jie tegul irgi perka, už kokią jau skirsite sumą, jauniesiems būtiniausias prekes  mirksiukas.gif
Aišku čia tik mano pasiūlymas   ax.gif

o super, butent taip ir reikia padaryti, kazka tokio norejau, bet vat pati nesumasciau, aciu tau uz garsiai isdestytas minti smile.gif dar šove mintele, jog gryzus kokiu tai momentu gales ir iterpti kaip jaunieji ruosisasi bendram gyvenimui, racionaliai panaudodami pinigus.... blush2.gif

QUOTE(Spragtukas @ 2013 07 03, 00:28)
Sveikutes  thumbup.gif
Intoka, kai paskaiciau, ka siandien pripostinai,tai as dar tiek nesu pasiruosusi g.gif Bet laikas bega,stresas pradeda imti.
Papildyta:
Tik su muilo burbulais atsargiai prie jaunosios sukneles.Kiek girdejau,nuomoj net punkta iraso,kad suknele saugoti nuo muilo burbulu. Sako,neissivalo g.gif
Papildyta:
O kaipsu tuo gandro laisku?Jis paskaitomas garsiai, idedamas i buteli ar pritvirtinamas prie baliono ir paleidziamas?  g.gif Mintis gera su tuo laisku,tik reiketu kazkaip "padeti" i vieta scenarijuje...

as dabar sedau prie scenarijaus, tai sunkokai man su juom einasi, info daug, nebezinau kur ka skaiciau, kur ka maciau, blaskausi per lapus ir puslapius, bijau, kad laiko man mazai bus, tuoj gris mano pipiriukai ir baigsis mano darbeliai... tai sedziu dab iki rytiniu gaidziu kiek tik pajegiu.... doh.gif
Papildyta:
spragtuk, as gandro laiska liepsiu pabaigti jauniesiems rasyti, juk as negaliu zinoti, kada gandrui apsilankyti pas ju namuose, todel tures pabaigti patys ir patys sumastyti kaip ji jam palikti ,as tik paisulysiu plukdyti laiveliu ar lektuveli lankstyti, mat viskas vyks prie ketvirtojo tilto, musu kelyje ju daug tai stengsiuos juos isnaudoti...

merginos...gal kuri turite izanga i jaunuju sveikinimus, nes jaunieji bus sveikinami tape seima, sugryzus i sventes vieta, kaip graziai galetu i tai ivesti kitus svecius, as pati ketinau juos sveikinti kai jiedu susiporuos ir issipirks vienas kitas, ryte, o tai gal man juos sveikinti vakare, nes musu dovana jiems bus graviruotos taures, kurias jas iduosiu ryte ir visa diena jie is ju gers sampana, o tai ka man vakare bedovanoti...nu zodziu...padekite man... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intoka: 03 liepos 2013 - 00:35
QUOTE(intoka @ 2013 07 03, 01:41)
JO jo is jos ta minti nugvelbiau man patiko, tik nzn kai ja isgvildenti..bet jau zinau...
o super, butent taip ir reikia padaryti, kazka tokio norejau, bet vat pati nesumasciau, aciu tau uz garsiai isdestytas minti  smile.gif  dar šove mintele, jog gryzus kokiu tai momentu gales ir iterpti kaip jaunieji ruosisasi bendram gyvenimui, racionaliai panaudodami pinigus.... blush2.gif

Ir man ši idėja tinka. Bet daug porų, tai gal suskirstysiu grupelėmis. Ir kažkokį laiką duot, ar kaip?
Atsakyti
o kaip jums mintis, kad sventes metu padaryti aukciona is jaunuju vaikystes-paauglystes daiktu. paprasyciau ju teveliu ko nors mielo, kas keltu gerus prisiminimus (sliaustinukai, zaisliukai is vaikystes gal kokios grazios foto ar dar ko panasaus). mintis tokia, kadangi sveciams pazadu korteliu nenoriu daryti, tai daikta butu atiduotas tam kas pasiulis geriausia paslauga-pazada (priziuresiu vaikus, isleisiu atostogu, padesiu aukleti ir pan.)
gal dar viska suprotokoluoti ir atiduoti protokola jauniesiams
Atsakyti