QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 03, 14:52)
Cia ne nedraugiskumas, o pagarba kitu darbui. Gerai, gal jusu ketinimai kuo geriausi, gal jus nedingsit is sio forumo vien gavusi slaptazodi, gal jus pastuka papildysit. Bet, ateinat sakot labas, gaunat slapuka ir dingstat. Is kur mes galim zinot, kad taip neatsitiks? Niekas negali, net jus pati del saves negaletumet but tikra

O kai idesit indeli net prasyti nereiks, slapuka gali but, kad kazkas pasiulys. galit sakyt, kad jei gaila nedek savo medziagos visiems, bet negaila toms kurios ir pacios dirba, duoda ne tik ima. Daug cia norinciu "Ant gatavo" bet gerbkim kitas svociutes, kurios jau senu seniausiai ir pamirso, kad svociavo
siuo gyvenimo tarpsniu man aktuolus pirsliavimas, todel ir esu sioje temoje, po poros menesiu gal ir nebebus manes cia, nes tada rupes sunaus krikstynos, tada busiu kitoje temoje...o cia dingti ar nedingti..idomus mastymas...nu kiekvienam savo...zinoma...
o savo nuomone pareiskus daznai gauni su skuduru per veida, tai kam ja tada ir skelbti, jeigu tik kaip varnai uzpuola, todel ir tyli kaip pele po sluota, o kam man to nemalonumo ant dusios, paskaitineji ir tiek...ar as budama nare privalau kalbeti belenka, o kam? kad kazkas manytu kad as labai aktyvi??? aktyvumas ne tik sedejimas prie sm...
Papildyta:
o kol "uzsitarnausiu" palankumo is sm forumieciu gauti slaptazodzio, man jo ir nebereiks...
kaip reikia jaustis, kai burys mergaiciu bendrauja, lialiakina kaip faina ka darei ..kaip super, o tu kaip kvailelis, irgi is paskos, jo jo faina, o kas ten buvo, kaip mazi vaikai, zaidziam zaidimus, cia mano nuomone, todel derinuosi ir zaidziu tuos zaidimus