Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

QUOTE(eglluce @ 2013 07 03, 09:15)
o kaip jums mintis, kad sventes metu padaryti aukciona is jaunuju vaikystes-paauglystes daiktu. paprasyciau ju teveliu ko nors mielo, kas keltu gerus prisiminimus (sliaustinukai, zaisliukai is vaikystes gal kokios grazios foto ar dar ko panasaus). mintis tokia, kadangi sveciams pazadu korteliu nenoriu daryti, tai daikta butu atiduotas tam kas pasiulis geriausia paslauga-pazada (priziuresiu vaikus, isleisiu atostogu, padesiu aukleti ir pan.)
gal dar viska suprotokoluoti ir atiduoti protokola jauniesiams

As tikrai nenoreciau, kad mano vaikystes ar paauglystes daiktus isdalintu.. Kas kad jie nnenaudojami, bet sitoj vietoj buciau kaip tas suo, kur nei pats eda nei kitam duoda smile.gif
Gaila smile.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS, GAL KAS ŽINOTE KUR YRA PIRKTI SALDAINIŲ BITUČIŲ? : ax.gif : LABAI REIKIA PRIE MEDAUS. BEJE KAS JAU LANKSTĖTE BUČINIŲ DĖŽUTES AR GRAŽIAI JOS JUMS GAVOSI? MAN SAKYČIAU NELABAI blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(ausryte25 @ 2013 07 03, 11:12)
LABAS RYTAS, GAL KAS ŽINOTE KUR YRA PIRKTI SALDAINIŲ BITUČIŲ?  : ax.gif :  LABAI REIKIA PRIE MEDAUS. BEJE KAS JAU LANKSTĖTE BUČINIŲ DĖŽUTES AR GRAŽIAI JOS JUMS GAVOSI? MAN SAKYČIAU NELABAI blush2.gif

Sveika,

man gavosi gerai nors ir dariau is storesnio popieriaus. Aš pet linijas dar liniuote pasidejus su zirklem perbraukiau tada lenkiasi graziai viskas smile.gif pabandykit

Ui mergaites man si savaitgali jau vestuves o bajeriai jau dabar prasidejo doh.gif uzisakaiu printeriui spalvota kasete, sake pirmadieniui bus aš jau patenkinta sukurpiau plana kad viska atsispausdinsiu ir pasiruošiu ir ką manot verysad.gif atsiunte vietoje spalvotos juoda mega_shok.gif čiut neišvirtau. Pasiskambinau sako gerai issiusim nauja, paprasiau kad iki santariskiu nuveštu puskei perduotu ji atves man, ir ka..... nesugebejo nuo 8 ryto iki 15 val nuvesti, Vilnius žiauriai didelis na suprantama tubut nespejo davaziuot. Skambinu vėl visi atsiprašinėja visi geri, o man verkti norisi. Sakau jei rytoj nebus man kasetes, nesu viska i spaustuve o jums sąskaitą atsiunčiu doh.gif šiandien atveže smile.gif bet nežinau ar tą nes dar nemačiau verysad.gif jau dabar nesiseka bijau pagalvot jei ir per vestuves pradės bajeriai visokie lysti doh.gif
nu va pasiguodžiau ant dūšios lengviau liko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kritulis: 03 liepos 2013 - 10:33
ACIU, BANDYSIU. 4u.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS, GAL KAS ŽINOTE KUR YRA PIRKTI SALDAINIŲ BITUČIŲ?  : ax.gif :  LABAI REIKIA PRIE MEDAUS. BEJE KAS JAU LANKSTĖTE BUČINIŲ DĖŽUTES AR GRAŽIAI JOS JUMS GAVOSI? MAN SAKYČIAU NELABAI blush2.gif

atsiprasau uz neismanyma blush2.gif o kas yra tos bituciu dezutes ir kam jos anudojamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglluce @ 2013 07 03, 11:42)
atsiprasau uz neismanyma  blush2.gif  o kas yra tos bituciu dezutes ir kam jos anudojamos  g.gif

dėžutės tai bučinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(intoka @ 2013 07 02, 22:22)
pritariu tau, jeigu jau tokiu tradiciju laikytis neiseina tai isvis jokiu tradiciju tada, o siaip juk cia kiekvienos jaunosios reikalas ir kaip kas ka ivertina taip ju asmeninis reikalas.... juk vienos nori pirslio korimo o kitos nenori, tai juk dabar neteisi jo uz tai kad nori ar nenori, juk vestuves tai ne taisykliu knygose nurasytas filmas, juk ji koreguojiesi taipo kaip tu nori...juk tai laisva valia kuriama svente...taigi kiek zmoniu tiek ir nuomoniu  smile.gif
Papildyta:
vis dar tebelaukiu naujojo slaptazodzio  ax.gif

Slaptažodžio gali tekt ilgokai palaukt.Čia niekas jo už "dyką" nedalina.Reikia ilgai pabendraut, mintim dalintis, kad jį gautum.
Galiu patart, toms kurios tik pradėsit? Pirma ne pirkiniais užsiimkit, o paskaitinėkit, scenarijų pasirašykit, tada sąrašą ko reikia. Taip streso mažiau, ir pinigų sutaupysit. Apsipirksit maždaug per vieną dieną, ko negausit, užsisakysit. O jei ne, scenarijų kiek pakoreguosit.
Aš jau visai einu į pabaigą.Tuoj pradėsiu dėžes kraut.O iki vestuvių dar 3 savaitės.
Atsakyti
LABAS RYTAS, GAL KAS ŽINOTE KUR YRA PIRKTI SALDAINIŲ BITUČIŲ?  : ax.gif :

tokiu saldainiu nesu maciusi,bet jei reikia valgomu bituciu,tai jas galima pasidaryti is pastilazo(na,kur tortus dengia,puosia)

QUOTE(kritulis @ 2013 07 03, 11:27)
jau dabar nesiseka bijau pagalvot jei ir per vestuves pradės bajeriai visokie lysti  doh.gif

viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Nu teko gird4ti apie sm mamyčių draugiškuma, be tkd taip...tai dar ne... blink.gif
o as visada uzstodavau, kad nea...šitaip nera...kituose forumuose...deja....ties...liudnesne... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo intoka: 03 liepos 2013 - 13:41
QUOTE(intoka @ 2013 07 03, 13:40)
Nu teko gird4ti apie sm mamyčių draugiškuma, be tkd taip...tai dar ne... blink.gif
o as visada uzstodavau, kad nea...šitaip nera...kituose forumuose...deja....ties...liudnesne...  verysad.gif

Cia ne nedraugiskumas, o pagarba kitu darbui. Gerai, gal jusu ketinimai kuo geriausi, gal jus nedingsit is sio forumo vien gavusi slaptazodi, gal jus pastuka papildysit. Bet, ateinat sakot labas, gaunat slapuka ir dingstat. Is kur mes galim zinot, kad taip neatsitiks? Niekas negali, net jus pati del saves negaletumet but tikra wink.gif O kai idesit indeli net prasyti nereiks, slapuka gali but, kad kazkas pasiulys. galit sakyt, kad jei gaila nedek savo medziagos visiems, bet negaila toms kurios ir pacios dirba, duoda ne tik ima. Daug cia norinciu "Ant gatavo" bet gerbkim kitas svociutes, kurios jau senu seniausiai ir pamirso, kad svociavo 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice Ice: 03 liepos 2013 - 13:58
QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 03, 14:52)
Cia ne nedraugiskumas, o pagarba kitu darbui. Gerai, gal jusu ketinimai kuo geriausi, gal jus nedingsit is sio forumo vien gavusi slaptazodi, gal jus pastuka papildysit. Bet, ateinat sakot labas, gaunat slapuka ir dingstat. Is kur mes galim zinot, kad taip neatsitiks? Niekas negali, net jus pati del saves negaletumet but tikra wink.gif O kai idesit indeli net prasyti nereiks, slapuka gali but, kad kazkas pasiulys. galit sakyt, kad jei gaila nedek savo medziagos visiems, bet negaila toms kurios ir pacios dirba, duoda ne tik ima. Daug cia norinciu "Ant gatavo" bet gerbkim kitas svociutes, kurios jau senu seniausiai ir pamirso, kad svociavo  4u.gif

siuo gyvenimo tarpsniu man aktuolus pirsliavimas, todel ir esu sioje temoje, po poros menesiu gal ir nebebus manes cia, nes tada rupes sunaus krikstynos, tada busiu kitoje temoje...o cia dingti ar nedingti..idomus mastymas...nu kiekvienam savo...zinoma...
o savo nuomone pareiskus daznai gauni su skuduru per veida, tai kam ja tada ir skelbti, jeigu tik kaip varnai uzpuola, todel ir tyli kaip pele po sluota, o kam man to nemalonumo ant dusios, paskaitineji ir tiek...ar as budama nare privalau kalbeti belenka, o kam? kad kazkas manytu kad as labai aktyvi??? aktyvumas ne tik sedejimas prie sm... smile.gif
Papildyta:
o kol "uzsitarnausiu" palankumo is sm forumieciu gauti slaptazodzio, man jo ir nebereiks...
kaip reikia jaustis, kai burys mergaiciu bendrauja, lialiakina kaip faina ka darei ..kaip super, o tu kaip kvailelis, irgi is paskos, jo jo faina, o kas ten buvo, kaip mazi vaikai, zaidziam zaidimus, cia mano nuomone, todel derinuosi ir zaidziu tuos zaidimus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(intoka @ 2013 07 03, 14:02)
siuo gyvenimo tarpsniu man aktuolus pirsliavimas, todel ir esu sioje temoje, po poros menesiu gal ir nebebus manes cia, nes tada rupes sunaus krikstynos, tada busiu kitoje temoje...o cia dingti ar nedingti..idomus mastymas...nu kiekvienam savo...zinoma...
o savo nuomone pareiskus daznai gauni su skuduru per veida, tai kam ja tada ir skelbti, jeigu tik kaip varnai uzpuola, todel ir tyli kaip pele po sluota, o kam man to nemalonumo ant dusios, paskaitineji ir tiek...ar as budama nare privalau kalbeti belenka, o kam? kad kazkas manytu kad as labai aktyvi??? aktyvumas ne tik sedejimas prie sm...  smile.gif

Na jeigu bijai gaut su skuduru per veida tada tylek (cia sakau su sypsena, o ne su pagieza, tik turbut skamba baisiai biggrin.gif ) Visada sunku buti balta varna, ypac SM, bet nemanau kad reikia bijot but kitokiu. Kita nuomone visada vercia susimastyt, o priesiskas nuomones galima nevisai kreipt demesi smile.gif) Nzn, man neidomu aktyvumas, man idomu kiek zmogus prisideda wink.gif Galima simta postu prirasyt, mazai kam is to naudos bus (as apie save - daug sneku mazai pasakau, tik tema siukslinu) Ir niekas nesako, kad slapuka gausit tik po menesio ar dvieju, kai jo jums jau nebereikes, tiesiog leiskit mums jumis patiketi, turekit kantrybes.
Jei dabar mano nuomonei nepritariat manau pritarsit, kai jau viska beveik busit suruosus ir pasiruosus. Aisku nebent viska tik aklai kopijuosit, cia galvos sukt ir darbo daug nereikia 4u.gif

Atsakyti