Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

Sveikos mergaitės, vestuvės man jau kitą savaitę. Nebe pirmą kartą dalyvausiu svočios pareigose, tačiau šį kartą viskas bus kitaip: nebe pirma santuoka, vestuvės truks vieną dieną, dalyvaus krūva vaikų bigsmile.gif . Scenarijų daugiau mažiau apsidėliojau, rengiu nemažai staigmenų, bet dėl jaunosios smalsumo iki vestuvių čia viešai skelbti nenoriu lotuliukas.gif. mergaitės, gal galėtumėt į AŽ įmesti prisijungimą prie svočiukių paštuko. Būčiau labai dėkinga, ten pasidalinčiau ir idėjom.
Atsakyti
QUOTE(Gebe @ 2013 07 07, 14:52)
Sveikos mergaitės, vestuvės man jau kitą savaitę. Nebe pirmą kartą dalyvausiu svočios pareigose, tačiau šį kartą viskas bus kitaip: nebe pirma santuoka, vestuvės truks vieną dieną, dalyvaus krūva vaikų  bigsmile.gif . Scenarijų daugiau mažiau apsidėliojau, rengiu nemažai staigmenų, bet dėl jaunosios smalsumo iki vestuvių čia viešai skelbti nenoriu lotuliukas.gif. mergaitės, gal galėtumėt į AŽ įmesti prisijungimą prie svočiukių paštuko. Būčiau labai dėkinga, ten pasidalinčiau ir idėjom.

Dalintis idejom prisijungimo nereikia, is savo pasto galit pasiusti wink.gif O uz gera geru atsilyginama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice Ice @ 2013 07 07, 16:30)
Dalintis idejom prisijungimo nereikia, is savo pasto galit pasiusti wink.gif O uz gera geru atsilyginama wink.gif

butent, mane tai parmusa zinutes, kuriu antraste - svociu pastas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes 4u.gif
Ziuriu,pajudeje i prieki, bandau ir as neatsilikti. Svociutes,noriu paklausti,ar esate apsitare su jaunaisiais, ar galbut ju tevais del vestuviu dienos,konkreciai, del vaisiu idejimo i gamta,sveikintojams, pan. Tuo paciu ir del gerimu g.gif Mes dar nesame pasikalbeje, bet mastau, kad kazkaip ta kalba reiketu pritempti. Kaip suprantu,sveikintojams ir gamtoje jaunieji sauna sampana? Ar cia pirslys tuo turi rupintis g.gif
Atsakyti
dėl medaus mėnesio kalendoriaus, tai įsivaizduoju kažką panašaus į šį: http://www.google.lt.../...wAA&dur=387

galvoju gal dar kas daro, gal kokių idėjų turit?
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2013 07 07, 20:28)
Sveikos svociutes  4u.gif
Ziuriu,pajudeje i prieki, bandau ir as neatsilikti. Svociutes,noriu paklausti,ar esate apsitare su jaunaisiais, ar galbut ju tevais del vestuviu dienos,konkreciai, del vaisiu idejimo i gamta,sveikintojams, pan. Tuo paciu ir del gerimu g.gif Mes dar nesame pasikalbeje, bet mastau, kad kazkaip ta kalba reiketu pritempti. Kaip suprantu,sveikintojams ir gamtoje jaunieji sauna sampana? Ar cia pirslys tuo turi rupintis  g.gif

kai mus pakviete pirsliauti,jau is anksto zinojau,kad kvies,todel jau buvau pasiruosus is anksto eile klausimu jauniesiems(ar nori to,ano ;kas perka ta ,ana...),tai vienas is klausimu ir buvo kas pasirupins maistu ir gerimais prie baznycios/gamtoje. atsakymas buvo-jaunieji.
nereikia bijoti kazko klausti,kad poto nebutu kazkokiu susidubliavimu,arba dar blogiau-kazkuo nebus pasirupinta
Atsakyti
QUOTE(Elita @ 2013 07 06, 21:43)
Kaip gaila, kad kartojasi tos pacios uzduotys ir dangaus zibintai. Bet gal gerai, kad suzinojote siandien, o ne ta pacia diena.
O jus ar galvojote ir fejerverkus, ir dangaus zibintus leisti ar tik zibintus?
Reikia man irgi su pirmaja pamerge pasikalbeti , gal ir mums kas nors dubliuosis, tik as nezinau dar

Mes planavom pulkui ir jauniesiems zibintus... ax.gif Ferverkus jie patys perkasi blush2.gif Tai palieku reikala as su cukrumi vistiek:)
Kartojuosi, bet...: Kokius saldainius pirkote ivyniojimui???? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Nerandu niekur,,,
Atsakyti
QUOTE(Zuika99 @ 2013 07 07, 23:06)
Mes planavom pulkui ir jauniesiems zibintus... ax.gif  Ferverkus jie patys perkasi blush2.gif  Tai palieku reikala as su cukrumi vistiek:)
Kartojuosi, bet...: Kokius saldainius pirkote ivyniojimui???? rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  Nerandu niekur,,,

Vieninteliai Norfoj Kolumbo saldainiai vis dar įpakuoti popieriniuose popierėliuose, jei pati vyniosit, jei ne paieškokit teikiančių tokią paslaugą ...

user posted image
Atsakyti
Mes irgi susitareme del sampano, uzkandziu gamtoje, vaisiu - jaunuju teveliai tuo pasirupins.
Medaus menesio kalendorius, pirmosios nakties simfonija ir saldainiu popieriukai man dubliuojasi arba kitaip pasakius yra vieni panasus i kitus savo piesineliais. Visu tikrai nedarysiu tada, ka pasirinksiu dar galutinai neapsisprendziau.
Visai teisingai galvojate del dangaus zibintu. Fejerverkai gal tikrai ju paciu rupestis tegu buna. Va, ir man padejote apsispresti (nors dar teks su pirsliu pasisneketi)
Atsakyti
QUOTE(Zuika99 @ 2013 07 07, 23:06)
Kartojuosi, bet...: Kokius saldainius pirkote ivyniojimui???? rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  Nerandu niekur,,,

pries 3m. tai buvo maximos kazkokie saldainiai melynuose,geltonuose,zaliuose popiereliuose,tokie su X zenklu,regis. bet kazin ar dar gamina juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 07, 23:29)
pries 3m. tai buvo maximos kazkokie saldainiai melynuose,geltonuose,zaliuose popiereliuose,tokie su X zenklu,regis. bet kazin ar dar gamina juos  g.gif

NĖRA tokių seniai
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 07, 21:55)
kai mus pakviete pirsliauti,jau is anksto zinojau,kad kvies,todel jau buvau pasiruosus is anksto eile klausimu jauniesiems(ar nori to,ano ;kas perka ta ,ana...),tai vienas is klausimu ir buvo kas pasirupins maistu ir gerimais prie baznycios/gamtoje. atsakymas buvo-jaunieji.
nereikia bijoti kazko klausti,kad poto nebutu kazkokiu susidubliavimu,arba dar blogiau-kazkuo nebus pasirupinta

QUOTE(Elita @ 2013 07 07, 22:17)
Mes irgi susitareme del sampano, uzkandziu gamtoje, vaisiu - jaunuju teveliai tuo pasirupins.

Dekui,mes taip pat jau daug ka apsitare,taciau klausimu vis eigoj iskyla.Pildau sarasa ir bandysiu klausti. As irgi uz tai,kad nebutu susidubliavimu ar juolab,kad niekas nebus pasirupines...
Atsakyti