Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

QUOTE(intoka @ 2013 07 01, 20:39)
Sveikos mielosios esamos ir busimos svociutes,
jungiuos ir as  i jusu tarpa, teks man sias pareigas atlikti jau rugpjucio 3 diena, laukiu ir tuo paciu ne...

Sveika prisijungusi 4u.gif

QUOTE(eglluce @ 2013 07 01, 21:14)

buvau vienose vestuvese, kur sveciai pasitiko jaunuosiu istiesia spalvotu kaspinu tuneli, tai prie kiekvienos spalvos buvo paskaitomi zodziai ir jaunieji nukirpdavo ta kaspina, manau ir as kazka panasaus padarysiu, o tu kaspinu pabaigoje gales buti teveliai su duona ir druska.

Ar nepabos, kol perkirps visus? O kokius žodžius kažin skaityti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 23:22)
Ar nepabos, kol perkirps visus?  O kokius žodžius kažin skaityti? g.gif

tai cia panasiai kaip per jaunuju valsa buna su tais spalvotais kaspinais, ten 5-6 spalvos atitinkamai ir sakiniu tiek. nemanau kad prailgs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emigrante @ 2013 06 30, 11:19)
dar syki sakau, atsisakiau sito reikalo, kad nebutu sutepti tubai ir nepatenkinti sveciai. O jauniesiems ir tiap bus prisiminimu likusiu nuo sventes. As darysiu linkejimu knyga/korteles.
Papildyta:

Super, duper. Net galvoju parepetuoti su pulku. Jei iki ateis laikas nepersigalvosiu. Bat man tailabai labai liux thumbup.gif

Taip,grazus sutikimas! Bet siek tiek istestas...Butu smagu,jei taip sutiktu,tik reiketu siek tiek trumpiau,mano poziuriu...
Atsakyti
QUOTE(intoka @ 2013 07 01, 19:39)
Sveikos mielosios esamos ir busimos svociutes,
jungiuos ir as  i jusu tarpa, teks man sias pareigas atlikti jau rugpjucio 3 diena, laukiu ir tuo paciu ne...
skaitineju jusu temute, renkuosi informacija, nes patciai neteko tokios uzduoties atlikti, tad jum patarti nelabai ka ir turiu, nebent is savo vestuviu kurios buvo  prie 8 metelius...
tad klausimeliu turiu begale, nepykit jeigu pradesiu jus terorizuoti jais, tikiuosi palankumo is jusu puses ir grazaus priemimo i jusu grazias gretas  4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif As taip pat svociausiu rugpjucio 3-aja smile.gif Liko vos menuo...
Atsakyti
zinot kaip sakoma...protingas nutyles, o durnas nesupras.. biggrin.gif kartais tas tinka ir vestuvems biggrin.gif biggrin.gif
mums didziausia padeka - jaunuju zodziai..ju akys ir silti apsikabinimai..kai tikrai matai, kad jiems buvo gera ir grazu..o visa kita- visiems neitiksi ir nereikia laukti, kad tave kas girtu..juk eini ne del to, akd sulauktum ovaciju..mums niekas neplojo, jaunikio puse - visai nebendravo su musu puse, tik jautem, kad esam stebimi biggrin.gif bet antros dienos pabaigoje- jaunuju asaros - pasake mums tai, kad pasiseke prisibelsti i ju dusia, suvirpinti jautrias stygas, pulkas dziaugesi, kad teko buti su mumis, o mes dvigubai buvom laimingi, kad juos sutikom..ar butina sulaukti ovaciju viesai, kad suprastum, jog jaunuju svente pavyko?
o tobulu nera..jaunoji , pamaciusi ant akmenelio uzrasa TOBULUMAS, mete ji vandenin ax.gif sunku dirbti su artmais kartais, o su svetimais - dar labiau..ir man giliai dzin, jei kazkam kazkas nepatiko, neatejo, nepasake, kad wow, kaip super duper doh.gif mes stengemes, kad patiktu jauniesiems, o jiems tikrai patiko. ir nereikia sakyti, akd giria tik tuos, kurie super pasirodo...kartais zmones nieko nesako, nes tiesiog..lietuviams labai sunku pasakyti ka nors grazaus.. biggrin.gif visuomet smagiau ppasiknisti po mesla biggrin.gif

cia tik siaip..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 01 liepos 2013 - 23:18
QUOTE(knopke* @ 2013 07 01, 23:16)
zinot kaip sakoma...protingas nutyles, o durnas nesupras.. biggrin.gif kartais tas tinka ir vestuvems biggrin.gif  biggrin.gif
mums didziausia padeka - jaunuju zodziai..ju akys ir silti apsikabinimai..kai tikrai matai, kad jiems buvo gera ir grazu..o visa kita- visiems neitiksi ir nereikia laukti, kad tave kas girtu..juk eini ne del to, akd sulauktum ovaciju..mums  niekas neplojo, jaunikio puse - visai nebendravo su musu puse, tik jautem, kad esam stebimi  biggrin.gif bet antros dienos pabaigoje- jaunuju asaros - pasake mums tai, kad pasiseke prisibelsti i ju dusia, suvirpinti jautrias stygas, pulkas dziaugesi, kad teko buti su mumis, o mes dvigubai buvom laimingi, kad juos sutikom..ar butina sulaukti ovaciju viesai, kad suprastum, jog jaunuju svente pavyko?
o tobulu nera..jaunoji , pamaciusi ant akmenelio uzrasa TOBULUMAS, mete ji vandenin ax.gif sunku dirbti su artmais kartais, o su svetimais - dar labiau..ir man giliai dzin, jei kazkam kazkas nepatiko, neatejo, nepasake, kad wow, kaip super duper doh.gif mes stengemes, kad patiktu jauniesiems, o jiems tikrai patiko. ir nereikia sakyti, akd giria tik tuos, kurie super pasirodo...kartais zmones nieko nesako, nes tiesiog..lietuviams labai sunku pasakyti ka nors grazaus.. biggrin.gif visuomet smagiau ppasiknisti po mesla biggrin.gif

cia tik siaip..

Bet kaip teisingai viska pasaket drinks_cheers.gif Man irgi svarbiausia,kad jauniesiems patiktu tai, ka mes darom/padarysim,o kad visiems neitiksi - faktas. Ir dar pastebejau,kad kaip sakoma,savam kraste pranasu nebusi g.gif Svetimi dazniau pagirt moka,nei savi,nes siem tai a-la savaime suprantama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 23:22)

Aciu biggrin.gif

spragtukas - turbut jau daugma= esi pasiruosusi savo vedamai sventei?

as tik dabar pradejau deliotis scenariju.... dar daug darbu manes laukia...ech...kaip greitai tos dienos eina.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2013 07 02, 00:16)
zinot kaip sakoma...protingas nutyles, o durnas nesupras.. biggrin.gif kartais tas tinka ir vestuvems biggrin.gif  biggrin.gif
mums didziausia padeka - jaunuju zodziai..ju akys ir silti apsikabinimai..kai tikrai matai, kad jiems buvo gera ir grazu..o visa kita- visiems neitiksi ir nereikia laukti, kad tave kas girtu..juk eini ne del to, akd sulauktum ovaciju..mums  niekas neplojo, jaunikio puse - visai nebendravo su musu puse, tik jautem, kad esam stebimi  biggrin.gif bet antros dienos pabaigoje- jaunuju asaros - pasake mums tai, kad pasiseke prisibelsti i ju dusia, suvirpinti jautrias stygas, pulkas dziaugesi, kad teko buti su mumis, o mes dvigubai buvom laimingi, kad juos sutikom..ar butina sulaukti ovaciju viesai, kad suprastum, jog jaunuju svente pavyko?

cia tik siaip..

pritariu visu simtu procentu, svarbiausia dekingumas is jaunuju, o jau sveteliai tegu patys sprendzia gerai cia jiem sbuvo ar ne...vis tiek tiesos nesuzinosi...gal po kieklaiko ir atsigirs tikrieji atsiliepimai, vis vien yla is maiso islenda, tik reikia kantrybes... o siaip as noreciau tiketi, kad atitiksiu jaunavedziu lukescius ir jie bus patenkinti savo svente smile.gif ax.gif

mielosios, ar galeciau gauti raktus i pastuka wub.gif
Atsakyti
mergaites, radau faina sveciu knyga, tik aisku reikia rankas prie jos prideti , gal kam pravers---palinkejimai
thumbup.gif
Atsakyti
Vakar šnekėjau su muzikantu. Jis patarė šeimos židinį degt tik atsisėdus prie stalo, iš karto po santuokos liudijimo įteikimo. Nu logikos tame yra, nes ši svarbi ceremonija filmuojama ir paskui atrodys daug gražiau, kai stalas dar bus neištampytas. Paskui tostas už tėvelius. Aš viską buvau sudėjus į antrą dalį, eina sau, viską reikia keisti... Dar jo geras patarimas, kad išėjus į lauką žiūrėt fejerverkų, dainuot ilgiausių metų, reikia turėt vienkartinių taurių, kad svečiams nereiktų grįžt į salę ir nuo stalų neštis taures. Ir dar turiu tokį nerimą, nupirkau palinkėjimų knygą, bet kaip priversti svečius joje rašyt? Gal reikia kokių gražių minčių atspausdinti ir padėti, kad turėtų iš ko pasirinkt. Bijau, kad neliktų jinai tuščia. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amri: 02 liepos 2013 - 07:55
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 16:26)
Patiko ta idėja su 3 taurėmis. Tai ką pylėte į jas? bigsmile.gif O prieš tai gal duoti pabroliams ragauti, kad jaunikis iškart kokio sūraus nepasigriebtų? lotuliukas.gif

I visas taures pyliau pasaldinta vandeni (tik reikia gerai pasaldinti, kad jaustusi ), tai tada aisku, kad istrauks saldu gyvenima mirksiukas.gif Ir nereikes rodyti ar sakyti kuris vanduo saldus thumbup.gif

P.S. jaunikis isgeria pirmas ir duoda pabroliams, kad jie patvirtintu, kad tikrai saldu isrinko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 07 02, 08:53)
Vakar šnekėjau su muzikantu. Jis patarė šeimos židinį degt tik atsisėdus prie stalo, iš karto po santuokos liudijimo įteikimo. Nu logikos tame yra, nes ši svarbi ceremonija filmuojama ir paskui atrodys daug gražiau, kai stalas dar bus neištampytas. Paskui tostas už tėvelius. Aš viską buvau sudėjus į antrą dalį, eina sau, viską reikia keisti... Dar jo geras patarimas, kad išėjus į lauką žiūrėt fejerverkų, dainuot ilgiausių metų, reikia turėt vienkartinių taurių, kad svečiams nereiktų grįžt į salę ir nuo stalų neštis taures. Ir dar turiu tokį nerimą, nupirkau palinkėjimų knygą, bet kaip priversti svečius joje rašyt? Gal reikia kokių gražių minčių atspausdinti ir padėti, kad turėtų iš ko pasirinkt. Bijau, kad neliktų jinai tuščia. g.gif

sveikos, pritariu jusu muzikantui, as taip irgi deliojuosi savo scenariju, pas mane buvo sitoks eiliskumas tai ir as toki meginu daryti, nes pirmasis stalas jis toks oficialus, o prie antro gali vykti vysokios baikos...cia mano nuomone... smile.gif
Atsakyti