Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai LII, darbuojamės toliau :)

QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 16:48)

O kokia prasmė to konservavimo? Užkonservuoji, kad reikalui atėjus(išsiskyrus) lotuliukas.gif galėtum ją išsiimti?Nu tikrai, paaiškinkit man tundrai doh.gif

pas mus buvo taip ,jaunoji turi dar nevedusį brolį, darėm per antrą užzsėdimą pries ilgiausių metų

Dar turime atlikti vieną darbą . Jaunoji privalo grąžinti, tai ko šiandien atsižadėjo. Kas tai galėtų būti?  (Jaunoji pasako , kad pavardė). Mes nenorim, kad ta pavardė prapultų, tad mes su piršliu ją užkonservavom ir norim perduoti ne kam kitam, o jaunosios broliui, nes dabar ant jo pečių gula visa atsakomybė, kad ta pavardė vėl taptų galiojanti ir kad PAVADINIMAS kaime vėl bėgiotų pavardė mergautinė Tada pakelkim taures, kad gandrai neaplenktų ir jaunosios brolio kiemo.
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2013 07 01, 17:55)
Jaunoji privalo grąžinti, tai ko šiandien atsižadėjo. Kas tai galėtų būti?  (Jaunoji pasako , kad pavardė). Mes nenorim, kad ta pavardė prapultų, tad mes su piršliu ją užkonservavom ir norim perduoti ne kam kitam, o jaunosios broliui,

labai puiki mintis, bet ką daryti, jei brolio neturi? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 18:05)
labai puiki mintis, bet ką daryti, jei brolio neturi? g.gif  verysad.gif

galima iš vis atsisakyti šios minties mirksiukas.gif

Juk sugalvojot ir taip visokių įdomybių mirksiukas.gif nebūtina viską įgyvendint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 16:05)
Man toks variantas gal ir priimtinesnis..O gal tėčiui atiduoti? Juk tai jo pavardė doh.gif
O tas stiklainis man tai kažkaip nesižiūri. Ir kur jį askui kišt? g.gif
Papildyta:

Sveika prisijungusi 4u.gif Aš ir tą patį savaitgalį piršliauju bigsmile.gif

QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 17:05)
labai puiki mintis, bet ką daryti, jei brolio neturi? g.gif  verysad.gif

Paziurekit i situacija lanksciai ir rasit jum tinkamiausia varianta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 17:26)
Ar čia prieš išvykstant tai darysite, ar jau grįžus? Kokiu maždaug momentu? ax.gif

nu pakartosiu siandienine savo zinute antra karta biggrin.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 01, 15:10)
planuoju tik uzejus uz stalo perskaityti netikra santuokos liudijima,tada jau tikra ir tada konservuoti pavarde.man visai tinkama tokia seka.
kitos gamtoje konservuoja.zodziu,kas kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2013 07 01, 18:57)
nu pakartosiu siandienine savo zinute antra karta  biggrin.gif

Kas svarbiausia, kad buvau perskaičiusi šią žinutę, bet galva taip visko prikimšta, kad jau po akimirkos nieko nebepamenu. Aš tai visas mintis, idėjas, sumanymus išsisaugau worde. Tai jau turiu 80 lapų prisirašius doh.gif Bet kai reikės atsirinkinėti, tai bus džiaugsmo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 18:02)
Kas svarbiausia, kad buvau perskaičiusi šią žinutę, bet galva taip visko prikimšta, kad jau po akimirkos nieko nebepamenu. Aš tai visas mintis, idėjas, sumanymus išsisaugau worde. Tai jau turiu 80 lapų prisirašius  doh.gif  Bet kai reikės atsirinkinėti, tai bus džiaugsmo. doh.gif

blink.gif

As ziuriu, kad nelabai mečiausi ir labai greitai išsigrynino visos mintys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 19:02)
Kas svarbiausia, kad buvau perskaičiusi šią žinutę, bet galva taip visko prikimšta, kad jau po akimirkos nieko nebepamenu. Aš tai visas mintis, idėjas, sumanymus išsisaugau worde. Tai jau turiu 80 lapų prisirašius  doh.gif  Bet kai reikės atsirinkinėti, tai bus džiaugsmo. doh.gif

as irgi rinkau visa info is 5temu,regis. sunkoka poto buvo viska susidelioti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios esamos ir busimos svociutes,
jungiuos ir as i jusu tarpa, teks man sias pareigas atlikti jau rugpjucio 3 diena, laukiu ir tuo paciu ne...
skaitineju jusu temute, renkuosi informacija, nes patciai neteko tokios uzduoties atlikti, tad jum patarti nelabai ka ir turiu, nebent is savo vestuviu kurios buvo prie 8 metelius...
tad klausimeliu turiu begale, nepykit jeigu pradesiu jus terorizuoti jais, tikiuosi palankumo is jusu puses ir grazaus priemimo i jusu grazias gretas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deltadu @ 2013 07 01, 19:02)
Aš tai visas mintis, idėjas, sumanymus išsisaugau worde. Tai jau turiu 80 lapų prisirašius  doh.gif  Bet kai reikės atsirinkinėti, tai bus džiaugsmo. doh.gif

as irgi kiekviena minti uzsirasineju ir kai sudeliosiu taskus su jaunaja tada ir atsirinksiu kiek ir ko reikia

buvau vienose vestuvese, kur sveciai pasitiko jaunuosiu istiesia spalvotu kaspinu tuneli, tai prie kiekvienos spalvos buvo paskaitomi zodziai ir jaunieji nukirpdavo ta kaspina, manau ir as kazka panasaus padarysiu, o tu kaspinu pabaigoje gales buti teveliai su duona ir druska.
Atsakyti
QUOTE(laimasa @ 2013 06 30, 09:52)
dar syki klausiu del tu rasalo pagalveliu?

Nei vienas nieko neišsitepė, o pirštukai greit nusivalė, mirksiukas.gif tad naudokit drąsiai.
Atsakyti
jau apsisprendziau , pirksiu dvi spalvas, zalia ir geltona. dukra -dailininke tai nupies man ta medi.
Atsakyti