Laba diena, busimos ir esamos mamytes.
Esu nauja tiek siame forume, tiek planuojanciu nestuma pasaulyje. Kilo man siokiu tokiu kl, tad noreciau pasiteirauti ir Jusu nuomones. Menesines veluoja savaite (nera jau jos tokios reguliarios, bet anksciau 3 dienu neveluodavo), jauciu krutines skausmus (ir taip jau 2 savaites), ypac vakare speneliai tampa tokie jautrus, kad net naktiniu medziagos prisilietimas kartais tampa issukiu. Jauciu pilvo skausmus, kaip pries menesines (dvi savaites, kaip lakstau i WC pasiziuret, ar dar neprasidejo), kitas keistas jausmas, tarsi pilve kas temptu, zinot ta vadinamaji akiu tika, kuri kartais jauciam, toks, tik pilve. Taciau pastebejau viena keista dalyka, kai isitaisau i tam tikra padeti, skausmas praeina. Paskaustaa nugara, vakarais siek tiek papykina, bet nevemiu. Siek tiek svaigsta galva. Tad po tokiu simptomu siandien ryte pasidariau nestumo testa, kuris buvo neigiamas. Paskaicius Jusu forumus, supratau, kad ir testai kartais meluoja, tad dabar esu sutrikusi ir laukiu Jusu nuomones.
P.S. pas ginekologe eisiu ketvirtadieni, kasmetiniam patikrinimui, bet iki to laiko noretusi isgirst kitu mamyciu nuomone, nes pacios zinot, kaip sunku laukt.