QUOTE(Violeta:)' @ 2013 10 09, 15:48)
28diena,rugsejo30 jau nieko nebuvo.Ir spalio 1pasidariau NT pasirode vaiduoklis.palauksiu dar pora dienu jeigu neprasides mmm tada pakartosiu 

Linkiu rysket

Lapeliuk, laikau kumscius
Mano BT 37, mmm dar neprasidejo, visi mano rasyti pozymiai vis dar islike..Siandien pas gine eisiu.. Gaila, tik i vakara, tad turesiu spirget visa diena

Mano BT 37, mmm dar neprasidejo, visi mano rasyti pozymiai vis dar islike..Siandien pas gine eisiu.. Gaila, tik i vakara, tad turesiu spirget visa diena

QUOTE(lapeliukas @ 2013 10 10, 11:14)
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 11:24)
Lapeliuk, laikau kumscius

Linkiu nesulaukti mm

QUOTE(KrioOo @ 2013 10 10, 10:47)
Kol kas nesulaukiau vis dar... Kita savaite kraujo priduot eisiu, man gine.. kazka lyg ir pamate, lyg ir ne.. Kilo siokie tokie priestaravimai, nes dar per mazai savaiciu, kad ka normaliai isziuret butu galima, tad kaip zinom, kraujas pasakys tiesa.. Laikau kumscius, kad tas kazkas isziuretas, butu musu zirnis

QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 20:11)
Kol kas nesulaukiau vis dar... Kita savaite kraujo priduot eisiu, man gine.. kazka lyg ir pamate, lyg ir ne.. Kilo siokie tokie priestaravimai, nes dar per mazai savaiciu, kad ka normaliai isziuret butu galima, tad kaip zinom, kraujas pasakys tiesa.. Laikau kumscius, kad tas kazkas isziuretas, butu musu zirnis 

Ir mes laikysim kumščius

pas mane irgi viskas po senovei

NT dariausi sekmadieni, tai siandien vaziuosiu iki pasto ir tuo paciu uzsuksiu NT nusipirkti. Kita savaite jei nesulauksiu mmm uzsirasysiu pas gine, gal visgi bus pasiseke

Papildyta:
QUOTE(Mimosou @ 2013 10 10, 19:11)

Laikom kuo stipriausiai

QUOTE(Mimosou @ 2013 10 11, 10:50)

Neliūdėk, viskas bus gerai

QUOTE(Mimosou @ 2013 10 11, 10:50)

maloniu darbeliu toliau