Gera kolekcija ! Tokia užtikrinta
QUOTE(Olliukas @ 2013 12 03, 01:57)
Vis kazkiek laiko pasirodau su savo kvepaliuku kolekcija.
QUOTE(theorema @ 2013 12 03, 11:22)
Pritarsiu Theoremai, - Olliuk, kolekcija atrodo užtikrintai
QUOTE(Olliukas @ 2013 12 02, 23:57)
Wow
Fainiausiai atrodo Alien'ų trijulė
Ir sveikinu. Puiki kolekcija
Pirma pagalvojau, kad man akyse dvejinasi, o kai kur net ir trejinasi.
kokie istekliai, cia tai bent! Olliukas, jus kaip voveraite 
Toks kvepalu litrazas... Turbut maziausiai iki 120 metu zadot gyventi? As tai zadu bent iki 130 m
Toks kvepalu litrazas... Turbut maziausiai iki 120 metu zadot gyventi? As tai zadu bent iki 130 m
QUOTE(MilGana @ 2013 12 03, 15:03)
Jei patinka turi buti daug,bent pas mane.As pvz net neprasidedu su 30ml.
Kolekcija Oliukas
Olliukas - puiki kolekcija! Chanel“iu, Dior“u, ir Mugler“íu armija skanduoja "mes tvirtai uzeme pozicijas ir niekur nesitrauksim"
Gal galima isgrist pora zodeliu apie Lolita "L"
man irgi prasidejo kaupmo stadija
prie to prisidejo kad isleidziami nauji kveplai vis maziau verti demesio
QUOTE(Galilea @ 2013 12 03, 16:47)
Olliukas - labai smagus ir sklidinas kvepalynas, man faina, kad kvepalai tikrai naudojami ir mėgstami
Aciu merginos
Daznai paskaitau forume jusu diskusijas apie kvepalus, kai paciai neiseina apibudinti kvapus,tai ir nelendu
Myliu kvepalus,duomiuosi,gerai,kad bent artimi man zmones stengiasi suprasti mano pomegi.
Cia rimta liga su kuria beprasmiskai kovoju
vis maza maza maza,kosmaras
Zadu dar pagyventi .....
tik ar per ta laika neatsibos tie patys - nezinau... kaupiu kaupiu,paskui pasiziuriu - nu kam man tiek,noriu gi ir nauju,tai tada ir pradedu dublius pardavineti
Jauciu greitu laiku atsitiks panasiai - keleta tai tikrai keliaus i ispardavykla 
Papildyta:
Aciu
TM - tai tikrai!!
Lolita L - idomus kvepaliukai - kelis kartus nesiau i spardavykla ir grazindavau atgal
cinamonas,vanile - kai cinamoniai smilkalai,saldus gurmaniskas kvapas,puikiai besilaikantys, po kazkiek lako pradeda kvepeti pyragu su oboliais ir cinamonu. Naminis ,jaukus kvapas,tik ar mano,vis dar sprendziu
Mano nosiai nei su Addict (skaiciau ) nei su Mariage neturi juokio panasumo.
Daznai paskaitau forume jusu diskusijas apie kvepalus, kai paciai neiseina apibudinti kvapus,tai ir nelendu
QUOTE(MilGana @ 2013 12 03, 15:03)
Cia rimta liga su kuria beprasmiskai kovoju
Zadu dar pagyventi .....
Papildyta:
QUOTE(Galilea @ 2013 12 03, 15:47)
Olliukas - puiki kolekcija! Chanel“iu, Dior“u, ir Mugler“íu armija skanduoja "mes tvirtai uzeme pozicijas ir niekur nesitrauksim"
prie to prisidejo kad isleidziami nauji kveplai vis maziau verti demesio 
Aciu
Lolita L - idomus kvepaliukai - kelis kartus nesiau i spardavykla ir grazindavau atgal
Labai gražu
Ir taip užtikrintai, ūkiškai apsirūpinta
wow kolekcija puiki! ir kiek atsargu prikaupta!!!
QUOTE(Gafsa @ 2013 12 03, 18:04)
QUOTE(linivo @ 2013 12 03, 18:12)
Aciu
Olliukas Oho, cia tai atsargos!
Labai grazi Jusu kolekcija ir iskart aisku kas mylimukai
Matau is Thierry Mugler turit Angel Liqueur de Parfum, ar galit ji palygint su klasikiniu Angel? Kuris Jums labiau patinka?
Matau is Thierry Mugler turit Angel Liqueur de Parfum, ar galit ji palygint su klasikiniu Angel? Kuris Jums labiau patinka?