Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

Gera kolekcija ! Tokia užtikrinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2013 12 03, 01:57)
Vis kazkiek laiko pasirodau su savo kvepaliuku kolekcija.

QUOTE(theorema @ 2013 12 03, 11:22)
Gera kolekcija ! Tokia užtikrinta  thumbup.gif

Pritarsiu Theoremai, - Olliuk, kolekcija atrodo užtikrintai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olliukas @ 2013 12 02, 23:57)

Wow drinks_cheers.gif !
Fainiausiai atrodo Alien'ų trijulė biggrin.gif. Tikri ateiviai po vieną nevaikšto biggrin.gif .

Ir sveikinu. Puiki kolekcija bigsmile.gif
Atsakyti
Pirma pagalvojau, kad man akyse dvejinasi, o kai kur net ir trejinasi. biggrin.gif kokie istekliai, cia tai bent! Olliukas, jus kaip voveraite biggrin.gif
Toks kvepalu litrazas... Turbut maziausiai iki 120 metu zadot gyventi? As tai zadu bent iki 130 m rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 03 gruodžio 2013 - 14:16
QUOTE(MilGana @ 2013 12 03, 15:03)
Pirma pagalvojau, kad man akyse dvejinasi, o kai kur net ir trejinasi.  biggrin.gif  kokie istekliai, cia tai bent! Olliukas, jus kaip voveraite  biggrin.gif
Toks kvepalu litrazas... Turbut maziausiai iki 120 metu zadot gyventi? As tai zadu bent iki 130 m  rolleyes.gif

Jei patinka turi buti daug,bent pas mane.As pvz net neprasidedu su 30ml. mirksiukas.gif
Kolekcija Oliukas thumbup.gif mano nosiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 03 gruodžio 2013 - 14:39
Olliukas - puiki kolekcija! Chanel“iu, Dior“u, ir Mugler“íu armija skanduoja "mes tvirtai uzeme pozicijas ir niekur nesitrauksim" thumbup.gif

Gal galima isgrist pora zodeliu apie Lolita "L" ax.gif 4u.gif

man irgi prasidejo kaupmo stadija doh.gif prie to prisidejo kad isleidziami nauji kveplai vis maziau verti demesio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galilea: 03 gruodžio 2013 - 14:50
QUOTE(Galilea @ 2013 12 03, 16:47)
prie to prisidejo kad isleidziami nauji kveplai vis maziau verti demesio  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Olliukas - labai smagus ir sklidinas kvepalynas, man faina, kad kvepalai tikrai naudojami ir mėgstami 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
Daznai paskaitau forume jusu diskusijas apie kvepalus, kai paciai neiseina apibudinti kvapus,tai ir nelendu ax.gif Myliu kvepalus,duomiuosi,gerai,kad bent artimi man zmones stengiasi suprasti mano pomegi.
QUOTE(MilGana @ 2013 12 03, 15:03)
Pirma pagalvojau, kad man akyse dvejinasi, o kai kur net ir trejinasi.  biggrin.gif  kokie istekliai, cia tai bent! Olliukas, jus kaip voveraite  biggrin.gif
Toks kvepalu litrazas... Turbut maziausiai iki 120 metu zadot gyventi? As tai zadu bent iki 130 m  rolleyes.gif

Cia rimta liga su kuria beprasmiskai kovoju lotuliukas.gif vis maza maza maza,kosmaras cool.gif
Zadu dar pagyventi ..... mirksiukas.gif tik ar per ta laika neatsibos tie patys - nezinau... kaupiu kaupiu,paskui pasiziuriu - nu kam man tiek,noriu gi ir nauju,tai tada ir pradedu dublius pardavineti bigsmile.gif Jauciu greitu laiku atsitiks panasiai - keleta tai tikrai keliaus i ispardavykla smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Galilea @ 2013 12 03, 15:47)
Olliukas - puiki kolekcija! Chanel“iu, Dior“u, ir Mugler“íu armija skanduoja "mes tvirtai uzeme pozicijas ir niekur nesitrauksim"  thumbup.gif

Gal galima isgrist pora zodeliu apie Lolita "L"  ax.gif  4u.gif
man irgi prasidejo kaupmo stadija  doh.gif prie to prisidejo kad isleidziami nauji kveplai vis maziau verti demesio  unsure.gif

Aciu 4u.gif TM - tai tikrai!! mirksiukas.gif
Lolita L - idomus kvepaliukai - kelis kartus nesiau i spardavykla ir grazindavau atgal doh.gif cinamonas,vanile - kai cinamoniai smilkalai,saldus gurmaniskas kvapas,puikiai besilaikantys, po kazkiek lako pradeda kvepeti pyragu su oboliais ir cinamonu. Naminis ,jaukus kvapas,tik ar mano,vis dar sprendziu g.gif Mano nosiai nei su Addict (skaiciau ) nei su Mariage neturi juokio panasumo.
Atsakyti
Labai gražu smile.gif Ir taip užtikrintai, ūkiškai apsirūpinta biggrin.gif
Atsakyti
wow kolekcija puiki! ir kiek atsargu prikaupta!!! wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 12 03, 18:04)
Labai gražu smile.gif Ir taip užtikrintai, ūkiškai apsirūpinta biggrin.gif

lotuliukas.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(linivo @ 2013 12 03, 18:12)
wow kolekcija puiki! ir kiek atsargu prikaupta!!! wub.gif  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Olliukas Oho, cia tai atsargos! thumbup.gif Labai grazi Jusu kolekcija ir iskart aisku kas mylimukai smile.gif
Matau is Thierry Mugler turit Angel Liqueur de Parfum, ar galit ji palygint su klasikiniu Angel? Kuris Jums labiau patinka? 4u.gif
Atsakyti