Man iki pilnos laimes truksta Chanel, Dior, Boucheron, Charriol, Givenchy ir daug kitu

QUOTE(rastafarinas @ 2013 11 15, 14:56)
vasara turejau, per karscius Klaipedoje prie juros bevaziuojant kvepindavaus, nedusindavo, labai graziai skleisdavosi, taciau jiems geresne pamaina butu Byredo Bal d'Afrique.. dabar vel gryzo, bet naudosiu namie.. nemuskit manes uz toki negailestinga kvepalu eikvojima, bet ziema megstu apsipurkst saldziais kvepalais ir iskart silciau pasidaro,, nes man visad salta

nera jau tokie uch ach, kad be ju negalima butu gyventi...labiau mano nuomone idomumo delei isbandyt juos vertetu

Papildyta:
QUOTE(_MiMi_ @ 2013 11 15, 14:56)
LaimingaMergina, labai grazi kolekcija ir kas svarbiausia mylima!
Kas ten uz Chanel Chance kvadratinis pasislepe?

Kas ten uz Chanel Chance kvadratinis pasislepe?

aciu

LaimingaMergina, nuostabi kolekcija! Tikrai isgryninta, net spalvu palete puikiausiai dera

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 11 15, 15:03)
<...> nemuskit manes uz toki negailestinga kvepalu eikvojima, bet ziema megstu apsipurkst saldziais kvepalais ir iskart silciau pasidaro,, nes man visad salta
nera jau tokie uch ach, kad be ju negalima butu gyventi...labiau mano nuomone idomumo delei isbandyt juos vertetu

Ačiū

Žiemą ir aš mėgstu sooodriai ir saldžiai pasikvėpint

Laiminga mergina - koks ten juoduolas gale slepiasi ar tik ne Lalique encre noire
vyr ar mot versija? gal galima pora zodziu apie juos?

Laiminga mergina, nu ką čia be pridursi - mielos man tokios išgrynintos kolekcijos. Pavydu.
Koks ten Guerlain?
Koks ten Guerlain?
QUOTE(Galilea @ 2013 11 15, 15:23)
Laiminga mergina - koks ten juoduolas gale slepiasi ar tik ne Lalique encre noire
vyr ar mot versija? gal galima pora zodziu apie juos? 

vyriski Lalique Encre Noir..moterisku nebandzius

Jei lauke liutis, vejas 30m/s tiesiai i veida ir einu issisiepusi reiskia kvepiu Lalique Encre Noir

Jie man tobulai atsiskleidzia kai lauke dregna, lyja arba tik po lietaus..sausas vetiveris paskui labai graziai suminksteja ir apgaubia siluma

Papildyta:
QUOTE(Rutule @ 2013 11 15, 15:27)
Laiminga mergina, nu ką čia be pridursi - mielos man tokios išgrynintos kolekcijos. Pavydu.
Koks ten Guerlain?
Koks ten Guerlain?
Guerlain Aroma Allegoria Vitalising (viens pas mama ir 2 buteliuksciai pas mane)
Susijes su vaikyste-jaunyste ir graziais prisiminimais

Papildyta:
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 11 15, 15:06)
LaimingaMergina, nuostabi kolekcija! Tikrai isgryninta, net spalvu palete puikiausiai dera 

aciuks

LaimingaMergina - dekuj uz apibudinima jau reikia ir man sito Lalique
komplimentu temoje rasete kad sulaukete komplimento Bottegai Venetai, kiek psssssk buvo ir kiek laiko praejo nuo papurskimo kai sulaukete komplimento?
nes as ant saves jau labai greit nebejauciu situ kvepalu

QUOTE(Galilea @ 2013 11 15, 15:52)
LaimingaMergina - dekuj uz apibudinima jau reikia ir man sito Lalique
komplimentu temoje rasete kad sulaukete komplimento Bottegai Venetai, kiek psssssk buvo ir kiek laiko praejo nuo papurskimo kai sulaukete komplimento?
nes as ant saves jau labai greit nebejauciu situ kvepalu 

po 2val. kazkur

As juos ir po visos dienos dar uzuodziu lengva sleifa.
Pati nejauciate kvapo, todel ir atrodo, kad nebekvepia

LaimingaMergina, šauni kolekcija

Labbai gražus kvepalynas