Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(Galilea @ 2014 02 01, 14:01)
LEEja - kodel Black Cashmere nebebera pas tave?  g.gif kaip sicily ar patinka ar vis dar oro gaiviklis?  biggrin.gif

aha nebėra, taip žiauriai erzinti pradėjo, kad pardaviau staigiai biggrin.gif bet ne tai, kad nepatikti, o Nervinti +Erzinti
Sicilja gerai, viskas gerai, tik žiemą nelabai jo norisi smile.gif
Atsakyti
As irgi parodysiu savo menkute kolekcija, nieko panasaus i tai, kad buvo pries kelis metus smile.gif Po gimdymu kazkaip uosle labai pasikeite ir isdalinau dauguma.. Ir dabar trys - keturi jau paruosti atiduoti biggrin.gif Ieskau ko nors naujo.. Net nezinau i kuria puse sokti, ka bandyti doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 02 01, 16:44)
As irgi parodysiu savo menkute kolekcija...

as kukliau pradejau... biggrin.gif Visai grazi kolekcija, patarciau neskubeti su likvidacijomis smile.gif
Atsakyti
Shalimar - pavydziu allure tokio kiekio rolleyes.gif
o kas ta paguldyta kapsule? lens.gif labai panasu i (atleiskite jei klystu) padielka? buna tokios po 20ml talpose unsure.gif ax.gif

kaip butu liudna jei ir man atsitiktu, kad po nestumo tektu isparceliuot savo kolekcija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 02 01, 18:56)
Shalimar - pavydziu allure tokio kiekio  rolleyes.gif
o kas ta paguldyta kapsule?  lens.gif labai panasu i (atleiskite jei klystu) padielka? buna tokios po 20ml talpose  unsure.gif  ax.gif

Ten Mugler Angel. Nezinau ar padelka, dovanu gavau, manyciau tikras, laikosi kaip velnias kelias dienas, nedingsta kvapas, erzina mane.. Ir nezinau ko apsiuosciusi buvau, kad is visos milziniskos duty free paliepta issirinkti ko tik noriu, pasiemiau.. Britney Spears kvepalus!!! doh.gif doh.gif doh.gif Paciam prieky mano gyvenimo numeris 1 - Armani Mania wub.gif Nei nestumai, nei gimdymai nepakeite to biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 01 vasario 2014 - 18:10
QUOTE(_MiMi_ @ 2014 02 01, 14:51)
andorinha, labai grazi kolekcija, matau nemazai ir retenybiu turit.  wub.gif
Gal galetumet truputi pakuomentuot RL Safari, koks jis?  4u.gif

As manau, kad man greiciausiai patinka ieskoti ir rasti, nes tiesiog nueiti ir nusipirkti parduotuveje neidomu biggrin.gif Pvz, Hermes Pegase laukiau vis ne metus, o apie Fendi 2004 visai nesneku biggrin.gif
Safari pirma karta pabandzius nesuzavejo. Astrus, saldokas, savotiskas kvapas. Tik is trecio sykio pakeiciau savo nuomone. Nebuvau Afrikoje, tik isivaizduoju, kad sitas kvapas galetu apibudinti jos karsti bei peraugusia isdziuvusia aromatinga zole. Ziema ant manes neskamba taip kaip vasara ar rudeni (issigelbejimas, nes gaiviaku nemegstu smile.gif ) Grazus kvapas, be abejones.
Atsakyti
Ne ka pasikeites nuo praito karto, per 100% dabar kokius metus nebus papildymo verysad.gif
Siltukai smile.gif (pavasariniai,vasariniai)
user posted image
Saltukai smile.gif (rudeniniai, zieminiai)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 04 vasario 2014 - 14:49
wow kolekcijos puikios.didzioji dalis mano numyletiniai kvapai! wub.gif
Atsakyti
myglle - skani ir saikinga kolekcija bigsmile.gif ten vienas Gucci guilty intense o kitas paprastas? kuom skririasi? rolleyes.gif kodel metus laiko nenusimato papilpymo? unsure.gif
Atsakyti
Shalimar, labai miela kolekcija 4u.gif irgi simpatizuoju Mania'jai ir Allure. O kas ten salia Britnes stovi? smile.gif

myglle, irgi lb saunus kvepalynas! smile.gif O kokie pas jus Elie Saab, edt ar edp?

QUOTE(andorinha @ 2014 02 01, 19:11)
As manau, kad man greiciausiai patinka ieskoti ir rasti, nes tiesiog nueiti ir nusipirkti parduotuveje neidomu  biggrin.gif
...

pas mane tas pats drinks_cheers.gif del to turiu meginuku daugiau nei buteliuku biggrin.gif
Atsakyti
gražios visos kolekcijos 4u.gif
Atsakyti
vartydama tema radau praitu metu keltas foto 5 psl biggrin.gif
_MiMi_ Elie Saab EdP, bet as su jais nesusidraugauju, kaip ir su La Prairie Life Threads Gold 4u.gif
Galilea taip, vienas Intensi, kitas parprastas.Man paprastas labiau patinka,nors ju kvapas po kiek laiko tampa identiskas.Intensi turi viena stipria nata ispradziu,o veliau ji greit praranda savo stipruma ir kvapas tampa identisku i paprasta.INtesi ilgiau laikosi.Galilea manau ,kad dabar tikrai nebus papildymo, nes pazadejau MB susilaikyti nuo nauju noru biggrin.gif
Atsakyti