Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(myglle @ 2014 02 04, 21:45)
Galilea manau ,kad dabar tikrai nebus papildymo, nes pazadejau MB susilaikyti nuo nauju noru  biggrin.gif

irnesakyk.gif As beveik kasdien ka nors pazadu uz nugaros ciurikus laikydama laugh.gif
Nors paskutiniu metu atejau i prota nebeperku tiek daug kiek pradedama rinkt kolekcija angel.gif o jei uzsisakau tai kad pristatytu i pasta, kad nematytu tas kam nereikia biggrin.gif dabar dziaugiasi kad i namus ateina tik mazi laiskuciai...su Trollbeads...suzinotu kiek sie kainuoja uzblokuotu saskaita laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 02 04, 21:56)
dabar dziaugiasi kad i namus ateina tik mazi laiskuciai...su Trollbeads...suzinotu kiek sie kainuoja uzblokuotu saskaita  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 02 04, 21:56)
irnesakyk.gif As beveik kasdien ka nors pazadu uz nugaros ciurikus laikydama  laugh.gif
Nors paskutiniu metu atejau i prota nebeperku tiek daug kiek pradedama rinkt kolekcija  angel.gif o jei uzsisakau tai kad pristatytu i pasta, kad nematytu tas kam nereikia  biggrin.gif dabar dziaugiasi kad i namus ateina tik mazi laiskuciai...su Trollbeads...suzinotu kiek sie kainuoja uzblokuotu saskaita  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai geras lotuliukas.gif
Maniskis taip pat neisivaizduoja ,kiek kainuoja kai kurie mano kvepalai, gal taip ir geriau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 05, 08:38)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tikrai geras  lotuliukas.gif
Maniskis taip pat neisivaizduoja ,kiek kainuoja kai kurie mano kvepalai, gal taip ir geriau.  smile.gif

itariu, kad musu vyrai irgi taip saldziai juokiasi is musu, kurios net nenumano kiek kainuoja visokios zeleziakos!!! O jei suzinotumem, patikekit, mums irgi bloga pasidarytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 02 05, 12:01)
itariu, kad musu vyrai irgi taip saldziai juokiasi is musu, kurios net nenumano kiek kainuoja visokios zeleziakos!!! O jei suzinotumem, patikekit, mums irgi bloga pasidarytu  biggrin.gif

o jo isrinktas automobilis, tai neklauskit kiek kainavo, ka jau cia mano buteliukai...
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 02 05, 13:01)
itariu, kad musu vyrai irgi taip saldziai juokiasi is musu, kurios net nenumano kiek kainuoja visokios zeleziakos!!! O jei suzinotumem, patikekit, mums irgi bloga pasidarytu  biggrin.gif

Aš net ir nesigilinu. Sakė, kai mano maškei kažką paskutinį kartą tvarkė, tai 800 lt sumokėjo. Į kvepalus neverčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 02 05, 12:07)
Aš net ir nesigilinu. Sakė, kai mano maškei kažką paskutinį kartą tvarkė, tai 800 lt sumokėjo. Į kvepalus neverčiau  lotuliukas.gif

o as isverciu nuolat, kai sazine del kvepalu pirkimo pabunda biggrin.gif is karto lengviau tampa lotuliukas.gif
Beje, merginos, ka tik uztikau ir YSL Vice Versa ir senaji In Love Again. Po 100ml, uz juokinga kaina. Kokia butu jiems fake tikimybe? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 vasario 2014 - 12:14
QUOTE(andorinha @ 2014 02 05, 13:10)
o as isverciu nuolat, kai sazine del kvepalu pirkimo pabunda  biggrin.gif is karto lengviau tampa  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 02 05, 12:10)
o as isverciu nuolat, kai sazine del kvepalu pirkimo pabunda  biggrin.gif is karto lengviau tampa  lotuliukas.gif

+1 smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2014 02 05, 12:01)

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip ir zadejau, rodau kolekcijos papildyma:
user posted image

user posted image

Kaip nekeista, sito Guerlaino kvapa mano vyras uzuodzia kaip labai intensyvu g.gif o man asmenskai tai tiesiog grazus verbeninis - citrininis vandenelis.
user posted image
Papildyta:
Prie to paties ikeliu savo posta is kitos temos.

QUOTE(andorinha @ 2014 02 11, 11:36)
na, syki jau rodziau, bet buvau ispeta del fake. Tuoj nutrauksiu ir parodysiu.
EdP limituota versija.
user posted image

user posted image

Ir dar vienas buteliukas kartu atejo, forma li kaip kad MN aliejiniu kvepalu buvo, bet cia konc. uzrasyta edp. Del jo originalumo labiau abejoju, bet laikosi ant odos taip pat gerai, tik kvapas labiau smilkalinis nei meduotas. Eisiu pas vokietkas klausti, gal kas mate.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 11 vasario 2014 - 12:25
Na matyt as tada ir rasiau. smile.gif Taip, as manau kad cia neoriginalas. Tikrai labai daug teko nagrineti man Juodaja Magija ir tokio buteliuo as niekad nemaciau. Apie jokia limitke negirdejau. O EDP pradejo gaminti tik 2008 metais. Iki tol buvo EDT ir PP koncentracijos.

Kogero todel jus ir nuvile pats aromatas, nes tikroji Magija begalo sudetingas ir stebuklingas aromatas.
Atsakyti