man irgi periodiškai užeina tokie psio, užsišaldau
arba "va, šitą butelaitį išleisiu, ir tada jau viskas, užšaldymas", bet kaip nepavyksta užšaldyti tos lentynėlės, taip nepavyksta. o kai pagalvoji, tai ir kam to reik. atsibodo, išlydi į kitus namus. užsinori, nusiperki. kam apsisunkinti sau gyvenimą
QUOTE(Biancca @ 2014 03 20, 20:20)
LaimingaMergina, gražus pasirodymas
Patinka man tokios kolekcijos grynuolės, kai atrinkta tai, kas arčiausiai širdies. Pati link tokio išgryninimo vis einu.
ačiū
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 20, 20:49)
dėkui
QUOTE(Pikta liūtė @ 2014 03 20, 21:25)
LaimingaMergina, komplimentai
Jaučiasi tamstos išrankumas.
Toks šiuolaikiškas mix-as iš klasikos, retesnių kvapų ir pop'so
o dar tie 3 belikę norai
Jaučiasi tamstos išrankumas.
Toks šiuolaikiškas mix-as iš klasikos, retesnių kvapų ir pop'so
o dar tie 3 belikę norai
svarbiausia, kad per tą išrankumą turinys džiugina
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 20, 21:35)
QUOTE(andorinha @ 2014 03 20, 21:58)
Ir man tapo idomu, pasiknaisiojau Fragrantikoje, reakcija buvo: "Ui, mano nemegiami citrusai!..." Butu smagu isgirsti pora zodziu apie sia Allegoria.
Dar vienas "smagumas" - nebegaminami
Dar vienas "smagumas" - nebegaminami
citrusai..mandarinai su kartokais persikais (nepaisant to, kad taip nebūna
istorijos pradžia šių kvepalų 2002m. kai DE pirkau juos mamai dovanų. Kaip dabar pamenu kainavo 44 eurus. Įdėjo į permatoma kieto plastiko maišelį ir po trikampį pakelį dušo žele dovanų. Mamos patys mylimiausi iki šiol.
Pamenu kaip purkšdavaus jais rytais šaltą žiemą einant į mokyklą ir einant per šaltį įkvėpdavau to gaivaus/kartaus bet tuo pačiu ir šildančio kvapo. Šypsena veide visada būdavo garantuota. Viskas aplink tampa taip menka ir nereikšminga, o pradedi pastebėti gyvenimo smulkmenas ir džiaugiesi jomis. sentimentai
QUOTE(Marokietė @ 2014 03 20, 22:03)
Konkretus ir stabilus žmogus
Šaunūs kvapai. Graži kolekcija. Bet tuo įšaldymu netikiu

Šaunūs kvapai. Graži kolekcija. Bet tuo įšaldymu netikiu
dėkavoju
QUOTE(by ki @ 2014 03 20, 22:07)
galbūt ir panašūs, paprasčiausiai gal jų pakolkas/arba jau nebėr pas mane
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 20, 22:25)
svarbiausia, kad per tą išrankumą turinys džiugina
)
istorijos pradžia šių kvepalų 2002m. kai DE pirkau juos mamai dovanų. Kaip dabar pamenu kainavo 44 eurus. Įdėjo į permatoma kieto plastiko maišelį ir po trikampį pakelį dušo žele dovanų. Mamos patys mylimiausi iki šiol.
Pamenu kaip purkšdavaus jais rytais šaltą žiemą einant į mokyklą ir einant per šaltį įkvėpdavau to gaivaus/kartaus bet tuo pačiu ir šildančio kvapo. Šypsena veide visada būdavo garantuota. Viskas aplink tampa taip menka ir nereikšminga, o pradedi pastebėti gyvenimo smulkmenas ir džiaugiesi jomis. sentimentai
Ech... As taip megstu tokius jausmingus prisiminimus...
Laiminga mergina - ar galit palyginti Serge Lutens feminite du bois su Shiseido?
QUOTE(Galilea @ 2014 03 20, 22:39)
deja..neteko galimybė bandyt Shiseido
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 20, 22:43)
deja..neteko galimybė bandyt Shiseido
Gaila, susimasciau gal be reikalo vaikausi tus shiseido buteliukus, gal visai itiktu ir Luteno feminite
Aj va da klausims: praeita kart prie Jusu noru saraso buvo YSL NU kur dingo i kodel?
QUOTE(Galilea @ 2014 03 20, 22:57)
Gaila, susimasciau gal be reikalo vaikausi tus shiseido buteliukus, gal visai itiktu ir Luteno feminite
abi Feminitos panašios, tik Shiseido sodresnė, gilesnė tokia. o jums Lutenso Feminita patinka?
QUOTE(Galilea @ 2014 03 20, 22:57)
Aj va da klausims: praeita kart prie Jusu noru saraso buvo YSL NU kur dingo i kodel?
buvau gavus po to laiko kai rašiau noruose, tačiau nesusiklostė meilės santykiai mano su jais..
lygiai taip pat atsitiko su diptyque 34 saint germain ir TF BO.. tiek vienas tiek kitas buvo iš pradžių labai prie širdies. O nuo kažkurios dienos kaip kirviu nukirsta..pasikvepinu ir bloga daros..pykina, galva svaigsta, kvapas persekioja..
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 20, 23:01)
buvo iš pradžių labai prie širdies. O nuo kažkurios dienos kaip kirviu nukirsta..pasikvepinu ir bloga daros..pykina, galva svaigsta, kvapas persekioja..
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 21, 00:01)
tiek vienas tiek kitas buvo iš pradžių labai prie širdies. O nuo kažkurios dienos kaip kirviu nukirsta..pasikvepinu ir bloga daros..pykina, galva svaigsta, kvapas persekioja.. 
QUOTE(rusma @ 2014 03 21, 06:19)
Ne tik tau. Man irgi taip atsitiko su Organza, Bvlgari Jasmin Noir EDT ir Poison.
QUOTE(rusma @ 2014 03 21, 05:19)
QUOTE(Rutule @ 2014 03 21, 07:12)
Ne tik tau. Man irgi taip atsitiko su Organza, Bvlgari Jasmin Noir EDT ir Poison.
+3, man taip gan daznai nutinka, ypac, jei pirma kvepalai stoga nurauna... Dabar net dziaugtis garsiai bijau шоб не сглазить
Laiminga moteris, labai faina jusu kolekcija. Jus tikrai esate laiminga, nes tunelio gale jau matote sviesa (liko tik 3norai). Aciu, kad pasirodet