Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

man irgi periodiškai užeina tokie psio, užsišaldau biggrin.gif arba "va, šitą butelaitį išleisiu, ir tada jau viskas, užšaldymas", bet kaip nepavyksta užšaldyti tos lentynėlės, taip nepavyksta. o kai pagalvoji, tai ir kam to reik. atsibodo, išlydi į kitus namus. užsinori, nusiperki. kam apsisunkinti sau gyvenimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2014 03 20, 20:20)
LaimingaMergina, gražus pasirodymas 4u.gif  Patinka man tokios kolekcijos grynuolės, kai atrinkta tai, kas arčiausiai širdies. Pati link tokio išgryninimo vis einu.

ačiū 4u.gif
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 20, 20:49)
statau, kad nepavyks taip user posted image

gražus kvepalynas 4u.gif

dėkui smile.gif

QUOTE(Pikta liūtė @ 2014 03 20, 21:25)
LaimingaMergina, komplimentai 4u.gif
Jaučiasi tamstos išrankumas.
Toks šiuolaikiškas mix-as iš klasikos, retesnių kvapų ir pop'so
o dar tie 3 belikę norai bigsmile.gif

svarbiausia, kad per tą išrankumą turinys džiugina wub.gif
QUOTE(Monmorensi @ 2014 03 20, 21:35)
apie ką šitie? rolleyes.gif

QUOTE(andorinha @ 2014 03 20, 21:58)
Ir man tapo idomu, pasiknaisiojau Fragrantikoje, reakcija buvo:  "Ui, mano nemegiami citrusai!..." Butu smagu isgirsti pora zodziu apie sia Allegoria.
Dar vienas "smagumas" - nebegaminami  biggrin.gif

citrusai..mandarinai su kartokais persikais (nepaisant to, kad taip nebūna biggrin.gif)
istorijos pradžia šių kvepalų 2002m. kai DE pirkau juos mamai dovanų. Kaip dabar pamenu kainavo 44 eurus. Įdėjo į permatoma kieto plastiko maišelį ir po trikampį pakelį dušo žele dovanų. Mamos patys mylimiausi iki šiol. wub.gif
Pamenu kaip purkšdavaus jais rytais šaltą žiemą einant į mokyklą ir einant per šaltį įkvėpdavau to gaivaus/kartaus bet tuo pačiu ir šildančio kvapo. Šypsena veide visada būdavo garantuota. Viskas aplink tampa taip menka ir nereikšminga, o pradedi pastebėti gyvenimo smulkmenas ir džiaugiesi jomis. sentimentai 4u.gif

QUOTE(Marokietė @ 2014 03 20, 22:03)
Konkretus ir stabilus žmogus  biggrin.gif  4u.gif

Šaunūs kvapai. Graži kolekcija. Bet tuo įšaldymu netikiu  biggrin.gif  g.gif

dėkavoju smile.gif
QUOTE(by ki @ 2014 03 20, 22:07)
+1 drinks_cheers.gif
Gražu pažiūrėti, ale nei vieno iš mano spintelės.
Ačiū, jog pasirodėte. 4u.gif

galbūt ir panašūs, paprasčiausiai gal jų pakolkas/arba jau nebėr pas mane smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 20, 22:25)
svarbiausia, kad per tą išrankumą turinys džiugina  wub.gif
citrusai..mandarinai su kartokais persikais (nepaisant to, kad taip nebūna biggrin.gif)
istorijos pradžia šių kvepalų 2002m. kai DE pirkau juos mamai dovanų. Kaip dabar pamenu kainavo 44 eurus. Įdėjo į permatoma kieto plastiko maišelį ir po trikampį pakelį dušo žele dovanų. Mamos patys mylimiausi iki šiol.  wub.gif
Pamenu kaip purkšdavaus jais rytais šaltą žiemą einant į mokyklą ir einant per šaltį įkvėpdavau to gaivaus/kartaus bet tuo pačiu ir šildančio kvapo. Šypsena veide visada būdavo garantuota. Viskas aplink tampa taip menka ir nereikšminga, o pradedi pastebėti gyvenimo smulkmenas ir džiaugiesi jomis. sentimentai 

Ech... As taip megstu tokius jausmingus prisiminimus...
Atsakyti
Laiminga mergina - ar galit palyginti Serge Lutens feminite du bois su Shiseido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 20, 22:39)
Laiminga mergina - ar galit palyginti Serge Lutens feminite du bois su Shiseido?  g.gif

deja..neteko galimybė bandyt Shiseido schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 20, 22:43)
deja..neteko galimybė bandyt Shiseido  schmoll.gif

Gaila, susimasciau gal be reikalo vaikausi tus shiseido buteliukus, gal visai itiktu ir Luteno feminite biggrin.gif

Aj va da klausims: praeita kart prie Jusu noru saraso buvo YSL NU kur dingo i kodel? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 20, 22:57)
Gaila, susimasciau gal be reikalo vaikausi tus shiseido buteliukus, gal visai itiktu ir Luteno feminite  biggrin.gif

abi Feminitos panašios, tik Shiseido sodresnė, gilesnė tokia. o jums Lutenso Feminita patinka?
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 03 20, 22:57)
Gaila, susimasciau gal be reikalo vaikausi tus shiseido buteliukus, gal visai itiktu ir Luteno feminite  biggrin.gif

Aj va da klausims: praeita kart prie Jusu noru saraso buvo YSL NU kur dingo i kodel?  ax.gif

buvau gavus po to laiko kai rašiau noruose, tačiau nesusiklostė meilės santykiai mano su jais.. doh.gif nors kada anksčiau juos bandžiau tai buvo woow..

lygiai taip pat atsitiko su diptyque 34 saint germain ir TF BO.. tiek vienas tiek kitas buvo iš pradžių labai prie širdies. O nuo kažkurios dienos kaip kirviu nukirsta..pasikvepinu ir bloga daros..pykina, galva svaigsta, kvapas persekioja.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 20, 23:01)
buvo iš pradžių labai prie širdies. O nuo kažkurios dienos kaip kirviu nukirsta..pasikvepinu ir bloga daros..pykina, galva svaigsta, kvapas persekioja.. doh.gif

console.gif ....Ziauru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 21, 00:01)
tiek vienas tiek kitas buvo iš pradžių labai prie širdies. O nuo kažkurios dienos kaip kirviu nukirsta..pasikvepinu ir bloga daros..pykina, galva svaigsta, kvapas persekioja.. doh.gif

console.gif labai įdomus šitas reiškinys, galvojau, gal tik man taip būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 03 21, 06:19)
console.gif labai įdomus šitas reiškinys, galvojau, gal tik man taip būna  biggrin.gif

Ne tik tau. Man irgi taip atsitiko su Organza, Bvlgari Jasmin Noir EDT ir Poison.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2014 03 21, 05:19)
console.gif labai įdomus šitas reiškinys, galvojau, gal tik man taip būna  biggrin.gif

QUOTE(Rutule @ 2014 03 21, 07:12)
Ne tik tau. Man irgi taip atsitiko su Organza, Bvlgari Jasmin Noir EDT ir Poison.

+3, man taip gan daznai nutinka, ypac, jei pirma kvepalai stoga nurauna... Dabar net dziaugtis garsiai bijau шоб не сглазить biggrin.gif

Laiminga moteris, labai faina jusu kolekcija. Jus tikrai esate laiminga, nes tunelio gale jau matote sviesa (liko tik 3norai). Aciu, kad pasirodet 4u.gif
Atsakyti