Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 20, 16:48)

Grožis smile.gif - O kas ten gale dešinau juodas juodulys kvadratiniu kamšteliu? Ir prieš jį - skaidrus [irgi kvadratiniu kamštuku]?
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 03 21, 23:10)
Grožis  smile.gif - O kas ten gale dešinau juodas juodulys kvadratiniu kamšteliu? Ir prieš jį - skaidrus [irgi kvadratiniu kamštuku]?

dėkui smile.gif Didysis juodulys Lalique Encre Noir, kitas Carner Barcelona Rima XI smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 03 21, 23:15)
dėkui smile.gif Didysis juodulys Lalique Encre Noir, kitas Carner Barcelona Rima XI smile.gif

dėkui smile.gif
Atsakyti
kadangi papildymas, tai gal čia dedu...? g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 03 27, 10:20)
kadangi papildymas, tai gal čia dedu...?  g.gif

OMG blink.gif Fragile uzkabino kaip reikiant? biggrin.gif
Ta mazuliuke - tai dekoratyvinis buteliukas? Ta prasme, turinys - ne kvepalai?
Maciau visai neseniai parduodama mazyte dekoratyvine Fragile, itariu, tai galetu buti virsus nuo edt buteliuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 27 kovo 2014 - 10:31
Man Fragile vien dėl buteliuko patinka.
Atsakyti
taip, tikriausiai galima ir taip pasakyt, andorinha biggrin.gif
Atsakyti
Grazios foto, paslaptinga nuotaika, tarsi detektyvinio siuzeto linija.. Femme Fatale archetipas.

Kuris labiau patina - edp are edt?
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2014 03 27, 11:28)
Man Fragile vien dėl buteliuko patinka.

O man buteliukas nepatinka. Paskenduole primena.
Atsakyti
Man tai ji galėtų būti dainininkė kokio skęstančio kruizinio laivo. Ji su vakarine suknele, laivas skęsta, pildosi vandens, o ji dainuoja dainuoja dainuoja...Kaip buvo su Titaniko orkestru biggrin.gif Toks makabriškas vaizdelis labai gražus mano iškrypusiai vaizduotei rolleyes.gif

edt versijos neatsisakyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2014 03 27, 12:39)
Man tai ji  galėtų būti dainininkė kokio skęstančio kruizinio laivo. Ji su vakarine suknele, laivas skęsta, pildosi vandens, o ji dainuoja dainuoja dainuoja...Kaip buvo su Titaniko orkestru biggrin.gif  Toks makabriškas vaizdelis labai gražus mano iškrypusiai vaizduotei rolleyes.gif
edt versijos neatsisakyčiau ax.gif

Reikejo kvepalus pavadinti Titaniku. biggrin.gif

Nuotraukos kaip visad labai labai grazios.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2014 03 27, 12:02)
O man buteliukas nepatinka. Paskenduole primena.

drinks_cheers.gif man nepatinka, ne todėl, kad ką nors primena, bet tai turbūt pats nepatogiausias buteliukas, kokį galima buvo sugalvot. Aš apie EDP biggrin.gif

Labai gražios nuotraukos 4u.gif
Atsakyti