Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(Tapyras @ 2013 07 07, 19:38)
Cia karstis apie 40. Labai norejau I baseina, bet kaip pagalvojau kiek ten liaudies ir kiek myzanciu vaiku... Eisiu verciau ledu pirk.

Kur toks karštis? g.gif
Atsakyti
atpazinau vos kelias
geriau einu kojas depiliuot
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 07, 19:14)
Kur toks karštis? g.gif

Uzlenkiau as cia biski tongue.gif taip zmones kalba, bet is tikruju neiprastai karsta. Siaip man patinka karsciau, bet maudytis noriu ir neturiu kur, neskaitant privaryto baseino. Siaip tai ten fainas baseinas, su ciuozyklom kaip akvaparke, tik karsta savaitgali ten nelabai smagu.
Atsakyti
nepamenu, gal esu klausus. mielos sutriasmenybinės šizodeprenerimautojos (dovanokit, visų "titulų" nepamenu, man atmintis akivaizdžiai streikuoja), gal menat, leliakinau čia apie smėlio jausmą savo tuščioj galvoj prieš pusmetį. nu, jis man praėjo. tfu tfu tfu. bet, būna, užeina toks jausmelis, lyg smegenys kryžmintųsi, trintųsi vieni į kitus, ar tai juos kas gręžtų, kaip skalbinius, lyg maltųsi jie ten. tipo čia tik man?? blink.gif ar būna kas panašaus, mielos damos? g.gif
psichuškėj sakė, kad smėlis yra depresucha, tik kad kažkaip netipiškai apdainuoju tą jausmą. aišku, ir čia tas pat.
bet Dieve Dieve, kaip sunku tvert. verysad.gif

tiesa, kultūros nakty visai atkutus buvau. tik paskui viską sugadino du pederastai, pasilaižę man vos ne po nosim visai nekultūringai. nebuvau mačius. tai pamačiau ko nemačius.
Atsakyti
Bet kad siais laikais tokius toleruot reikia zinokit :unsure
Atsakyti
niekas čia nekalba. unsure.gif

tai visais laikais gal reikėjo. nu aš būdavau tolerantiška viskam, tik ne stuobriškumui. bet, žiū, į senatvę daraus visai netolerantiška. pažįstamo dėka pasidariau rasistė ir nacionalistė. nu homofobė buvau visada. ir net keiksmažodžus dalinai ėmiau toleruot. unsure.gif žo. nu man neskauda, kad jie ten draugauja ir santykiauja. nu bet kam tai demonstruot...
mano regėjmas blogas, tai kas būtų, jei be linzių ar ačkarų deklaruočiau, kad normalus mano regėjimas ir liepčiau visiems tai toleruot, ir reikalaučiau teisių.
nu gal ne koks pvz., bet pvz. nu sakykit ką norit, iškrypimas. unsure.gif suprantu, kad patys to, turbūt nepasirinko, bet velniam demonstruotis?? unsure.gif
Atsakyti
kur Daniela unsure.gif
negi reiks teleponu ieskot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Verbena.. @ 2013 07 08, 08:07)
kur Daniela unsure.gif
negi reiks teleponu ieskot  unsure.gif

Emaila visuomet tikrinu smile.gif rasyk.

Biski isvaziavus buvau.

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daniella @ 2013 07 08, 09:55)

Laba smile.gif

Einu skalbtis I savitarna, ten ant duru uzrasas -- welcome isverstas I daug kalbu. Spekit kaip lietuviskai...
PASVEIKINTI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 07 08, 11:42)
Laba smile.gif

Einu skalbtis I savitarna, ten ant duru uzrasas -- welcome isverstas I daug kalbu. Spekit kaip lietuviskai...
PASVEIKINTI biggrin.gif

lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Cia turbut lietuviam priminimas, kad neuzmirstu pasisveikinti. biggrin.gif

Kaip tavo bustas?
Atsakyti
Paskutini menesi, o tada nufotkinsiu visus pelesius, igriuvusias sienas/lubas ir I savivaldybe. o as pati jau busiu skudurus isnesus tongue.gif
Atsakyti
Jei kam įdomu. Visaip galvojau ar važiuoti pas jo tėvus ir nutariau, kad reikia. Nes jeigu kas nutiks, o aš būsiu nepakalbėjus ir neperspėjus jų (jis sakė, kad tėvai nieko nežino, nenori jiems būti našta ir pan.) Labai drebėjau, buvo nejauku...Bet, pasirodo jo tėvai viską žinojo, sakė pastebėjo, kad jam stogas važiuoja prieš kelis mėn. Kaip tik tada, kai jau buvo pasirengęs vykti į US - savo svajonių šalį. Dabar greit jis turėtų grįžti į LT (o man sakė, kad nebegrįš, viską ko norėjo jau pamatė), mama jau susirado psichologą ar psichiatrą. Mane tai šiek tiek nuramino...Jis, aišku baisiausiai supyko ant manęs, nes mama pasakė, kad buvau užsukusi. Iš pradžių pasakė, kad nebendraus daugiau, bet paskui ir vėl rašinėja, skambino - visokius vėjus kalba. Bet aš stengiuosi išklausyti. Jis ir pats supranta, kad jam su galva kažkas negerai...Bet kas galėtų būti? Sakė giminėj psichikos ligonių nebuvo...Gal kokios psichotropinės medžiagos? O gal apsėdimas koks...Nesuprantu. Gaila jauno žmogaus...
Atsakyti