Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

As ir siaubingai,nieko nemegstu,nieko nenoriu,visiskai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 04, 15:15)
Labai abstrakčiai  išdėstei. Bet man pirma į galvą atėjusi mintis buvo, kad tai gali būti labai brangūs kompensuojami vaistai, esant rimtai ligai. 
Bet nesuprantu, ar čia LT  ?
Vienoj užsienio šaly esu lydėjus pažįstamą į vaistinę, kur kasryt ji atvažiuodavo išgerti vienos tabletės, nes vaistų net į rankas nedavė.

Ne. Vaistu pakuote turi namie. Sesele atvaziuoja (kiekviena miela vakara) tik tam, kad jos akivaizdoje zmogus isluptu tablete is pakuotes ir isgertu jai ziurint.

Ne ligonis kazkur eina ( juk galetu?), vazineja sesele.

Jei vaistus atveztu, sakyciau, saugo nuo perdozavimo, brangus gal.
Ne, vaistai pas pacienta.

Persasi isvada, kad neisgeres vaistu zmogus taptu pavojingas? g.gif Ne uz dyka gi sesute vazineja? Per menesi nemazai susidaro? jei sodra moka, matyt to labai reikia?

Ne LT cia, bet tokiu ciudu dar niekur nebuvau maciusi.
Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 04, 15:36)
Persasi isvada, kad neisgeres vaistu zmogus taptu pavojingas?  g.gif Ne uz dyka gi sesute vazineja? Per menesi nemazai susidaro? jei sodra moka, matyt to labai reikia?

Ne LT cia, bet tokiu ciudu dar niekur nebuvau maciusi.

Turbut tavo isvada teisinga.
Ciudu ir ne tokiu buna, ypac kai kuriose salyse. Yra vietu ir metodu, kur zmones prievartiniu budu seriami vaistais, kad nebutu tokie kokiems "nepriklauso". Nu cia ne tas atvejis, bet kontroles tikrai buna.
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 07 04, 15:22)
Turbut tavo isvada teisinga.
Ciudu ir ne tokiu buna, ypac kai kuriose salyse. Yra vietu ir metodu, kur zmones prievartiniu budu seriami vaistais, kad nebutu tokie kokiems "nepriklauso". Nu cia ne tas atvejis, bet kontroles tikrai buna.

Jeigu zmogus turi negalia, buna kad seseles vaziuoja patikrint.

Isivaizduokit, mergos, as sutaisiau ta krituoli lektuva lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 04 liepos 2013 - 15:40
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 04, 14:05)
mano galva didele, lasiniais aptekus, tai irgi ant kaklo sunku nulaikyt, kai plauna.
tai galva laikau ne ant kaklo, o ant galvos, tiesiog pakeliu aukciau ir ant kaukuoles kaulo atramos taskas gaunas. va taip va. tada niekas neuzsispaudzia ir neluzta. seniau luzdavo ir spausdavo, kol va taip nesusipratau daryt

ačiū už patarimą, pamėginsiu rasti kaukolės kaulo atramos tašką, vis ne kaklas užspaustas bus biggrin.gif
pas mane kaklas labai ilgas, nu bet gal išeis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surf7: 04 liepos 2013 - 16:10
Ziurekit ka radau... bigsmile.gif depresija gydysim tortais!
http://www.dailymail...p-bakeries.html

Tik kad jie tokie unsure.gif nevisai apetitni
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tapyras: 04 liepos 2013 - 17:25
Kuo ilgiau nevartoju AD, tuo stipresnis realybės jausmas. Ir kas labai keista, tikėjausi kad nugaišiu nuo nerimo. Bet ne, nieko panašaus. Gal todėl, kad vasara. g.gif
Atsakyti
As net nezinau kaip nupasakot jausma, kuri dabar jauciu. verysad.gif atrodo, noreciau kad realybe neegzistuotu verysad.gif
Atsakyti
tik tortais storašiknėms gydytis. doh.gif

glumina mane, žiauriai varo į neviltį tas pastebėjimas, kad nebegebu dirbti. verysad.gif žinokit, tikrai nebegebu. ir nežinau ką daryti. vis dar.
tik laiko klausimas, kol tai taps akivaizdu ir tiems patiems savininkams. man sunku pripažinti. bet jau pripažįstu, kad aš būdama darbe visiškai out. verysad.gif negebu tokių, atrodo, elementarių dalykų, kur nereikia daug mąstymo. net nemoku paaiškinti KAIP negebu. atrodo, gebu dirbti su exeliu, dar keliom programom, kurių man ten reikia, na nepamiršau to juk. bet negebu. nepakeliu rankų, nesusikaupu. nežinau kaip pasiteisint KODĖL nepadarau ko reikia. verysad.gif
ir šiaip. šiandien bendravau su viena kliente. sėdėjom, kalbėjomės. aš tik išklausinėjau ir pasižymėjau ant popiergalio ko ji iš manęs nori. vietoje to, kad iš karto būčiau pateikusi vaizdžiai jai ir sau ką ji įsivaizduoja ir kaip tai atrodys ir suskaičiavusi kiek tai kainuos... išėjo, kad žmogus atvažiavo pas mane praktiškai veltui... bepostringaudama db prisiminiau, kad taip pat pabendravau ir su dar viena pora šiandien... aišku, manau, tie žmonės nesuprato - tiesiog pamanė, kad visa tai ilgai užtrunka ir todėl pažadėjau atsakyti el.paštu.
bet čia degradacija... seniau man būtų buvę pačiai įdomu.
beje, tuo metu, kai bendravau, man nebuvo neramu. negaliu paaiškinti kodėl norėjau, kad greičiau išeitų. tie klientai nebuvo kažkokie nemalonūs ar pan.
suprantu, kad su amžiumi imlumas mažėja. kad gali įtakoti ir vaistai. bet nujaučiu, kad pagrindinės šaknys ne tame. verysad.gif
tik negaliu suprasti KODĖL DABAR. verysad.gif na man nerimo bangos kasdien. bet šiaip nieko labai blogo nėra. na tos mintys, nenoras gyventi ir pan. bet jos man neįkyri. pasidarė kaip normali mano būsena. esu išgyvenus kur kas sunkesnių pojūčių, bet niekada nebuvo, kad su darbu TAIP nesusitvaryčiau. verysad.gif

PRIPYLIAU, GAL NESKAITYKIT TŲ BEREIKŠMIŲ GODŲ, ČIA TIK GARSIAI MĄSČIAU. IR NIEKO NESUMĄSČIAU...
Atsakyti
Gotiša, reikia pertraukos: atostogų arba biuletenio forma. Tiesiog pakeisk veiklą kardinaliai priešinga ir pasikonsultuok su gydytojais, gal vaistai netinka, greičiausiai unsure.gif
Laikykis tu tam darbe 4u.gif įsivaizduoju, kad ir sveikas nepatemptų ten tokio krūvio.
Atsakyti
Ką daryti, jei skambina jaunas žmogus (19 m.) vidurį nakties ir kalba apie tai kaip jis nori nusižudyti, kad gyvenimas jam nemielas, kad jau bandė žudytis....Jis toli, Amerikoj, o aš LT. Negaliu nuvažiuoti, negaliu daugiau nieko padaryti - tik pasikalbėti. Bet tie pokalbiai tokie baisūs - ta prasme, kad jis niekaip nenurimsta ir bijau, kad ko nepasidarytų sau...Negaliu ramiai miegoti....Jau antrą parą taip...

Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2013 07 05, 10:16)
Ką daryti, jei skambina jaunas žmogus (19 m.) vidurį nakties ir kalba apie tai kaip jis nori nusižudyti, kad gyvenimas jam nemielas, kad jau bandė žudytis....Jis toli, Amerikoj, o aš LT. Negaliu nuvažiuoti, negaliu daugiau nieko padaryti - tik pasikalbėti. Bet tie pokalbiai tokie baisūs - ta prasme, kad jis niekaip nenurimsta ir bijau, kad ko nepasidarytų sau...Negaliu ramiai miegoti....Jau antrą parą taip...

nežinau kaip tai padaryti, bet linkiu nesijausti kalta. verysad.gif na nepaimsi ir neištrauksi už ausų dar ir per atstumą. be to čia terorizavimas. juk galėtų imtų ir padaryti ką sako, o čia skambina, krauna atsakomybę kitam žmogui... gal paprašyk kad paskambintų vietiniu pagalbos telefonu. ar tu kalta, kad jis nori (jo žodžiais tariant) tai padaryti? tikriausiai visiškai nei prie ko... sunku ką patart tokiu klausimu, bet jis elgiasi negražiai su tavim...

Surf, matyt, eisiu tų atostogų, bet ką gi jos išspręs... verysad.gif
Atsakyti