QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 23, 19:48)
Aš kartais bijau eiti miegot dėl tos priežasties. Baisu, ypač kai prasideda tokių serialų laikotarpis. jau kartą susapnavus, baisu kad vėl nesikartotų.
Ypač dažnai sapnuoju vieną man artimą žmogų. psichė sako, kad jaučiu kaltę dėl to, kad kažko nepadariau dėl jo, ar nesugebėjau. Bet čia jokia psichoterapija nepadeda ir nepadės, nebetikiu. Kartą sapnavau, kad jis atėjo gyvas, gražus ir sako, sugrįžau atgal, kad pakeisčiau savo likimą.
Po tokio sapno man ilgam nuvažiavo stogas.
Ypač dažnai sapnuoju vieną man artimą žmogų. psichė sako, kad jaučiu kaltę dėl to, kad kažko nepadariau dėl jo, ar nesugebėjau. Bet čia jokia psichoterapija nepadeda ir nepadės, nebetikiu. Kartą sapnavau, kad jis atėjo gyvas, gražus ir sako, sugrįžau atgal, kad pakeisčiau savo likimą.

Man irgi būna košmarų, ir kartojasi . Tie pasikartojantys kažką reiškia - kažkokią stiprią emociją. Tikiu, kad sapnai kartais gali būti pranašingi.
O jausti kaltę dėl to, ko tam tikru momentu nepadarei ar padarei, manau, kad beprasmiška. Nes tuo momentu darai tai, ką sugebi geriausio. Vadinasi, kitaip būti negalėjo. Be to, negalim būti atsakingi už kito žmogaus likimą, juk ne Dievas esam.