Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 23, 19:48)
Aš kartais bijau eiti miegot dėl tos priežasties. Baisu, ypač kai prasideda tokių serialų laikotarpis. jau kartą susapnavus, baisu kad vėl nesikartotų.
Ypač dažnai sapnuoju vieną man artimą žmogų. psichė sako, kad jaučiu kaltę dėl to, kad kažko nepadariau dėl jo, ar nesugebėjau. Bet čia jokia psichoterapija nepadeda ir nepadės, nebetikiu. Kartą sapnavau, kad jis atėjo gyvas, gražus ir sako, sugrįžau atgal, kad pakeisčiau savo likimą.  doh.gif Po tokio sapno man ilgam nuvažiavo stogas. unsure.gif

Man irgi būna košmarų, ir kartojasi . Tie pasikartojantys kažką reiškia - kažkokią stiprią emociją. Tikiu, kad sapnai kartais gali būti pranašingi.
O jausti kaltę dėl to, ko tam tikru momentu nepadarei ar padarei, manau, kad beprasmiška. Nes tuo momentu darai tai, ką sugebi geriausio. Vadinasi, kitaip būti negalėjo. Be to, negalim būti atsakingi už kito žmogaus likimą, juk ne Dievas esam.
Atsakyti
atrodo, kas čia tokio, tik sapnas, bet mane sunkia emociškai. unsure.gif daugokai laiko sapnuoju taip ryškiai, aiškiai ir visada kas nors miršta, būna nužudomas, bet visada kankinasi. ir po to beveik visad supilti kapai... šiaip aš net mėgstu kapines. man neskauda, kad kažkas nebegrįš iš ten. kaip tik ramu, tokia susikaupimo vieta.
o sapnuose tie kapai visada būna kažkas baisaus. esu "mačiusi" daugelio pažįstamų kapus, artimiausių žmonių net nekalbu. jie "mirę" po daug kartų. dažnai miršta nusikankinę ir visai nepažįstami žmonės tuose sapnuose.

aš netikiu sapnų reikšmėmis, pranašystėmis ir pan., suprantu, kad čia mano emocijos serga, mąstymas, ar kas ten. bet jei nemiegant neramu, miegant klaiku, nu tai ką daryt tada. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Surf7 @ 2013 07 23, 21:43)

O jausti kaltę dėl to, ko tam tikru momentu nepadarei ar padarei, manau, kad beprasmiška. 

Taip, beprasmiška. Bet vistiek jauti tą kaltę, kad ir kaip save protintum. Ir niekur nedingsi. Vienu metu išlenda ta kaltė sapnais ir visokiais negalavimais.
Atsakyti
prasi-ejau/begau. kaip tik begt, tai apsimyzu arba apsisiku. gerai, kad popieriaus pasiimu vis...
ir pagalvot laiko turejau.
GD- nesikrimsk. jau minejau- jei ivyko, reiskia taip turejo ivykt.
padirbai, uzsidirbai- pavasarok- pasimegauk vasara (nu kai atsils, zinau kad ne bais ten vasara pas jus dbr)
o tuo paciu atsigausi, vel kibsi i darbo paieskas- tikrai kazka rasi. ir greiciausiai, pamatysi- bus geriau nei cia- kaip Saulele tau sako- svogeryne. ko tu grauzies?? aisku, kad atsiras kazkieno pazystama, dukra, sesuo, penktos eiles puske. ir px tu gerai hujarini ar ne. tas aisku abydna, bet koks abydna, kai cia taip yra visur ir kitaip kazi ar kada bus.
plius sakei, ten taip tamsu, salta- primesk kas butu rudeni, ziema... jomajo.
taip kad- zinok ner to blogo, kas neisiena i gera.
planuokis kokia kelione i tatrus (drauge ten- ahujiet- nebuciau patiekjus, kad ten taip grazu!!!), jei jau ten buvai- varyk kur dar nebuvai. psio!!!
nei tau vaikai, nei vistos- davai tik!

Verbena ne tik iskeliavus ir toooli iskeliavus, alia ir vestuvese (nesavo) atsokus maciau fb.
taip, kad rytojaus neisausimas neisausimu, bet va buna ir tokiu dalyku smile.gif

del diedo, nea, as tikrai kas diena oraliniu nedarysiu ir siaip nesiplesysiu, 'kad tik vyrui butu gerai', kad tipo kas kita nepabegtu.
aj, sakau, lai bega, ner toks diedas, kad as del jo ten tiek stengtis tureciau- na ta prasme- ne melejonierius koks, mane islaikantis, deimantais apkarstes.
siaip neblogas, bet be jo neprazuciau tikrai, vaika turiu- ramiakas.. plius dar ir vaikas jau paauges, ne maziukas..
taip, kad kazkaip as ten sestadieni biski uzstresavau biggrin.gif jom bekalbant, bepasakojant, kokie dalykai pasauly dedas, alia paskui praejo...
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 23, 18:31)

nebe Ondatra.  unsure.gif  o toji exOndatra toooli.  rolleyes.gif tikiuos gerai paatostogaus.

na, taip ji kitaip persivadino, bet nepamenu kaip smile.gif
ziuriu kodel jos cia nera sad.gif
as ir tikiuos, kad pailses smile.gif
Atsakyti
Mano katinuke nebepareina verysad.gif gal grizo i namus? O gal kas nors ja pagrobe? Juk bliuduka tai nukosejo. Arba ja isvijo kaimynu katinai unsure.gif du tokie stori vis paest ateina. O naktimis eziukai uzkandziauja. Ka tik viena paciupinejau
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2013 07 23, 17:17)
apie kitas negaliu pasakyt, nes pėvėzė tavęs nemačius rolleyes.gif  rolleyes.gif

O tai pamaciusi jau zinotum, ar mano diedas i kaire eina ar tik dantim zibina? bigsmile.gif blink.gif
Kai pagalvoji, kad yr kas privacius detektyvus samdo, kai gali uz dyka veidrody info rast... rolleyes.gif bigsmile.gif

QUOTE(fucked-up @ 2013 07 23, 18:25)
kita drauge bande aiskint, kad tai jos kalte, nes nedave diedui to ko jam reikia...

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Jaaaauuuu kaippppp siiiiiitaaaas kniiiiiiissssaaaaaa, tai neeeer zodziuuuuu....
Esu ant rusisku patarimu sia tema netycia uzejusi, tai visai ausys atsiraite ir akys nuplyso, kol perskaiciau. Kai pagalvoji, kad kazkas taip ir gyvena..

Joooo, anie aukso luitai, o mes sudukes ant pagaliuko, privalancios nusipelnyt malones, kad su mumis butu.

Visa kita labai gerai isdestei. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 24, 13:28)
Visa kita labai gerai isdestei. drinks_cheers.gif

biggrin.gif tai o kaip gi kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Ko vartot akis ir stebitės tais 20 km? Čia ne vienų metų "įdirbis". Buvau bėgiojimo maniakė. Tėvai pykdavo, kad aš žiemą varydavau, per lietų varydavau, o man buvo kaifas. Tik paskui tas kaifas virto į kaifą su skausmu. Savotiškas mazochizmas, bet kiekvienam savo. Užtat dabar esu apsileidusi ir vos vos pakrutu.

Aš aną kartą kalbėjau su drauge. Tai ji man aiškino, kad aš privalau savo vyrui suteikti visapusišką malonumą tiek lovoje, tiek duoti peno akims. Tipo turiu visada būti pasitempusi, su stangriomis kojomis, plokščiu pilvu ir seksualia apranga. Čia tipo ji pragyvenusi 16 metų, susilaukusi kelių vaikų man savo gero gyvenimo receptą dalijo. Nu ką žinau... Kai aš jai pabandžiau pasakyti, kad mano manymu aš savo vyro nepririšiu plokščiu pilvu ir kasrytiniu superiniu seksu, ji mane išvadino maža mergaite nesuprantančia gyvenimo tiesų.
Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 24, 12:28)
O tai pamaciusi jau zinotum, ar mano diedas i kaire eina ar tik dantim

aš ta prasme, kad mudvi su Notmiauskiu gražios [nu "grįžta pas gražias žmonikes" [by Notmiauskis]]

QUOTE(ladySheep @ 2013 07 24, 12:54)
Tai ji man aiškino, kad aš privalau savo vyrui suteikti visapusišką malonumą tiek lovoje, tiek duoti peno akims. Tipo turiu visada būti pasitempusi, su stangriomis kojomis, plokščiu pilvu ir seksualia apranga.

nesąmonė. nors čia nuo vyro priklauso. jei diedas ženyjos tik dėl to, kad ana buvo graži stangri duodanti belen kada ir belen kur, tai aišku, kad po tiekos metų kils keblumų.
nu bet yra vyrų, tiksliau sakant porų, kurios susimeta ne tik dėl grožio ir lovos, o bendrų pomėgių, panašaus išsilavinimo, panašių protinių gebėjimų, požiūrio į šeimą.
va aš, pragyvenus 17 metų galiu pasakyt priešingai nei tavoji draugė - nereik apsileist protiškai, netapt babce tauškiančia tik apie bigudukus ir bliūdukus, arba plastmasine barbe, bėdavojančia kad negavo pirkt rožionio adidas sportinio kostiumo. grožis ir stangrumas atsiduria eilės gale.
aišku, nesakau kad reik išdribt kaip medūzai, priaugt 50 kg ir vaikščiot du mėnesius neplautais plaukais. bet šitai protingam vyrui turėtų būt ne esmė.
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2013 07 24, 14:28)
nesąmonė.

Visiškai tau pritariu ir esu jai sakiusi panašias mintis, kurias tu čia surašei, bet ji manęs nesuprato. Man keistai skambėjo jos tie žodžiai, kad privalau būti pastempusi ištisą parą kitaip mano vyras pradės ieškoti kitos. Dar įdomiai nuskambėjo ir tai, kad aš turiu savo vyrą laikyti už trumpo pavadžio, neleisti žiūrėti į kitas moteris, ištisai rodyti dėmesį ir t.t. Man tai čia toks savotiškas kalėjimas. Nei aš nenoriu, kad jis manęs nepaleistų 24 val per parą, nei jis nenorėtų, kad aš ištisai kabėčiau jam ant kaklo. Dar ji kažkada man sako - aš maniau, kad tavo B tau po padu. Man akys biskį išlipo lauk. Aš jai sakau - negalėčiau gyventi su vyru, kuris būtų man po padu. Man reikia vyro, o ne šluotkočio. Šito ji ir nesuprato.
Atsakyti
Dukryte avyte, as balsuoju pries tavo drauge. Pati ji nieko nesupranta.

Kokia bebutu stangri ir grazi, vistik 16-a metu ta pati mesa. Senstelejusi priedo..
Atsakyti