Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 24, 14:48)
Dukryte avyte, as balsuoju pries tavo drauge. Pati ji nieko nesupranta.

Kokia bebutu stangri ir grazi, vistik 16-a metu ta pati mesa. Senstelejusi priedo..

Aš geriau po 16 metų pasidarysiu stangri ir graži, o kol kas man visai faina būti biskį minkštai biggrin.gif
Atsakyti
Avyte, man tavo draugės nuoširdžiai gaila. labai.
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2013 07 24, 15:30)
Avyte, man tavo draugės nuoširdžiai gaila. labai.

Man ir jos gaila. Vien dėl to, kad jai viskas gyvenime remiasi į grožį. Viskas, kas juda, yra šalia privalo būti gražu.
Aną dieną jos vyras man sako "niekas jai nerūpi tik nagai ir nagų lakas". Rūpi, tas tiesa, bet jis pats jai sudaręs tokias sąlygas. Užsinorėjo kažko - turi, užsinorėjo dabar itin "madingo" reikalo - turi. Nu ką žinau... Aš tai patyliu. Nieko nebesakau. Paklausau, palinksiu galva ir apsimetu avim. Taip paprasčiau ir ramiau.
Atsakyti
QUOTE(ladySheep @ 2013 07 24, 15:39)
Paklausau, palinksiu galva ir apsimetu avim. Taip paprasčiau ir ramiau.

saunuole.

tikrai ir jos man gaila.
neprognozuosiu, bet speju ateity jos diedas paliks jos stangria ir always ready subine, rades nestangria, paprasta, nedurna moteriskaite.
na nebent ten ir diedas toks. bet tai..

tikrai ne stangrume esme, tikrai ne.
seksas- tai reikalingas, bet irgi neperlipant per save. abieju harmonija turi but ilgalaikiam pilnaverciam santykiam. o ne vieno pastovios pastangos...
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2013 07 24, 14:28)
nereik apsileist protiškai, netapt babce tauškiančia tik apie bigudukus ir bliūdukus, arba plastmasine barbe, bėdavojančia kad negavo pirkt rožionio adidas sportinio kostiumo. grožis ir stangrumas  atsiduria eilės gale.
aišku, nesakau kad reik išdribt kaip medūzai, priaugt 50 kg ir vaikščiot du mėnesius neplautais plaukais. bet šitai protingam vyrui turėtų būt ne esmė.

Cia butu apibrezimas, ko reikia Sauleliui. ax.gif

As tai sakyc, kad svarbiausia, jog kirvis kota atitiktu. Tiek intelektualiai, tiek charakteriu, tiek poziuriu i kuna.

Jei diedas kokis apsestas kulturistas, jam visu pirma reikes barbes su kiaura para tobulai isciustytu kuneliu.

Tulas ukininkas, pav., gal pasiustu tiek barbe su riuzavais treningais, tiek namu vistela su bliudukais, o intelektuale su filosofijom tai isvis toli toli.
Sitam reiktu bobos "prie ukio": sveikos, drutos, linksmos ir neknisancios proto.

Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2013 07 24, 14:28)

nu bet yra vyrų, tiksliau sakant porų, kurios susimeta ne tik dėl grožio ir lovos, o bendrų pomėgių, panašaus išsilavinimo, panašių protinių gebėjimų, požiūrio į šeimą.
va aš, pragyvenus 17 metų galiu pasakyt priešingai nei tavoji draugė - nereik apsileist protiškai, netapt babce tauškiančia tik apie bigudukus ir bliūdukus, arba plastmasine barbe, bėdavojančia kad negavo pirkt rožionio adidas sportinio kostiumo. grožis ir stangrumas  atsiduria eilės gale.
aišku, nesakau kad reik išdribt kaip medūzai, priaugt 50 kg ir vaikščiot du mėnesius neplautais plaukais. bet šitai protingam vyrui turėtų būt ne esmė.

viskas labai teisingai pasakyta.
O aš, pragyvenusi santuokoj šimtą metų, pasakysiu, kad norint ilgai ir turbūt laimingai g.gif gyventi santuokoje, reikia truputį vyro "nemylėt". Ir duot kvėpuot. Nesusitapatint su juo, jo norais. Nekontroliuot kiaurą parą. Nelaikyti jo savo drauge, kuriai gali pasakot apie savo mėnesines ar pan. Žodžiu, niekada nekenkia truputis atstumo, distancijos. Man tai išėjo natūraliai, nes aš visada buvau tokia "pati sau". Vyras yra tik vyras, esu tikra, kad jei tai ne "tavo žmogus", tai nėra ko laikyt įsikibus, nes nesulaikysi nei cepelinais, nei treniruotu kūnu. O stengtis kiaurą parą įtikt -tai jau tikrai kalėjimas, kaip sakė Avytė.
Kai mano motina svečiuodamasi pamatydavo, kad aš nebėgu su bliūdais, vos tik MB įžengia pro duris, sakydavo, ilgai tu jo taip neišlaikysi. doh.gif Lyg mes turim paskirti gyvenimą tam "laikymui". unsure.gif
Kita klausia, ar tu nebijai, jei tau bus neištikimas. Jeigu reikėtų bijot, iškart su tokiu negyvenčiau. Čia irgi kalėjimas.

Pagarba ir vertinimas taip pat turi būti, bet jei yra už ką. Ir taip toliau, ir panašiai.

Papildyta:
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 24, 15:56)

Tulas ukininkas, pav., gal  pasiustu tiek barbe su riuzavais treningais, tiek namu vistela su bliudukais, o intelektuale su filosofijom tai isvis toli toli.
Sitam reiktu bobos "prie ukio": sveikos, drutos, linksmos ir neknisancios proto.

Čia tai net įsivaizduoju. biggrin.gif
Galvojant apie ūkininkus ir jų moteriškes. Man kažkaip atrodo, kad ten sveikesnis psichologinis klimatas, nes viskas apibrėžta. Pati niekada nebūčiau tapus ūkininko žmona, bet kažkokią simpatiją ar pavydą jaučiu tokiam gyvenimui. Aišku, kalbant apie tikrus ūkininkus.
Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 24, 15:56)
As tai sakyc, kad svarbiausia, jog kirvis kota atitiktu. Tiek intelektualiai, tiek charakteriu, tiek poziuriu i kuna.

joa.. kotas kirvi, kad atitiktu. bendri interesai plius minus ir poreikiai.
ir kaip PN sako- per daug nesusitapatint su diedu, kuo daugiau laisves sau, isejimu. kad matytu, kad pavojus yra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ir joa, kuo maziau darai- tuo labiau vertina. dazniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 24, 14:56)

As tai sakyc, kad svarbiausia, jog kirvis kota atitiktu.

aha.
ir dar sako psichologai, kad svarbu, kad pora žiūrėtų ne viens į kitą, o viena kryptimi umn.gif

saulelis vieno tik gailisi - kad nebėgioju su juo kartu. ne dėl linijų, o dėl atseit sveikatos. nu ir nebėgiosiu gyvenime. neturiu tam anei noro anei jėgų fizinių. dargi aš jį apšaukiu, kad su savo svoriu bėgiodamas sąnarius susivarys, tai [ lotuliukas.gif ] susiėmė ir numetė vyriškis. gal jau kokia 12 kg. nu dabar toks nieko nieko rolleyes.gif . raumenys išryškėjo, liemuo biggrin.gif
Atsakyti
del sanariu susivarymo tai tikrai, ir ne tik del svorio.
net ir kudi ar 'normalus' susivaro, ypac jei jis hujarina kasdiena tokius atstumus.
vaiksciojimas yr saugiau ir geriau. tipo.

gi sakiau, kaip cia vienas is virsininku buvusiu, nu diedas i kudesni labiau netgi, tai kas diena varydavo po 16km. susivare- neber kremzles visai kelienuose. tada buvo persimetes ant dvirkos. dbr nzn, berods nieko nebedaro. buves kariskis jis, tiesa.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 24, 16:12)

ir joa, kuo maziau darai- tuo labiau vertina. dazniausiai.

Bet kad dažnai taip būna.
Pvz., įsivaizduok, tu savo Bkepi medutį, ir taip kasdien. Skonis įprastas, skanu, tampa kasdieniška.
Arba tu medutį iškepi kartą metuose, jis tą skanumą prisimena metus, ir laukia tų pvz. Kalėdų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 24, 16:24)
Bet kad dažnai taip būna.
Pvz., įsivaizduok, tu savo Bkepi medutį, ir taip kasdien.  Skonis įprastas, skanu, tampa kasdieniška.
Arba tu medutį iškepi kartą metuose, jis tą skanumą prisimena metus, ir laukia tų pvz. Kalėdų. biggrin.gif

reiktu del sekso taip padaryt.. blyn... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 24, 16:25)
reiktu del sekso taip padaryt.. blyn...  rolleyes.gif

biggrin.gif
Ir čia taip pat.
Papildyta:
Mergicos, biškį ne į temą paklausiu: gal žinot, kokios LT parduotuvės prekiauja Ralph Lauren drabužėliais?
Atsakyti