Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 02, 11:41)
Gal kas turit minciu, kaip tvarkytis su nuoskaudom? Tokiom, uz kurias negali atsiteisti?

Bafi kazkaip labai moka, bet tai kad nei man, nei Pinot, ko gero, neiseitu bafiskai.. g.gif

Su nuoskaudom man būna taip:
- vengiu tų žmonių, kurie lipa ant nuospaudų;
- būna, kad drąsiai pasakau savo nuomonę, o paskui vis tiek norisi išvengti bendravimo;
- tikiu, kad jiems toks bendravimas irgi atneša nesėkmių; kol neužlipa ant to paties grėblio ir nepasimoko kitaip bendrauti;
- kai kurių nuoskaudų negaliu atleisti, nešiojuosi širdyje kaip akmenuką;
- pasimokau pažinti tokius ir apsidrausti, panašiai, civilizuotai, kaip sutartys, teisės aktai, ir pan.
- mąstau, kodėl pakliuvau ar pritraukiau tokią situaciją. Gal mano asmenybės savybės ar tiesiog nesąmoningas potraukis murkdytis kažkokioje panašioje baloje neduodant sau galimybės iš jos išlipti ir ieškoti geresnės vietos.
- mąstau, gal kartais čia mano toks likimas, ir kiek aš jį galiu įtakoti, kad jausčiausi gerai.

Bet čia aš apie save, ne apie Pinot situaciją.
Įdomi būtų Bafi nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surf7: 02 liepos 2013 - 13:03
Mergicos, ačiū.
Feniau 4u.gif 4u.gif
Paskambinau, susakiau neiškoliojimo forma, bet visokeriopai grasinančia. Galima sakyt, iškoliojau, tik gražiai, jei taip įmanoma. smile.gif
Ilgai neklausė, atvarė po 45 min., be laba diena, viso gero ir ačiū. Įlėkė į kabinetą tylom, metė man pinigus ant stalo (grynais). Dar matyt prieš tai gerai paglamžė, tai gavosi tokia krūva. smile.gif

Nesitikėjau, kad suveiks. Kiek buvo darbe situacijų, tai tik konfliktus reguliuodavau, o dabar...
Vis tiek aš lepšė, kad tiek kankinausi, ir tik laiškus rašinėjau.
QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 02, 13:33)
Mergicos, ačiū.
Feniau 4u.gif  4u.gif
Paskambinau, susakiau neiškoliojimo forma, bet visokeriopai grasinančia. Galima sakyt, iškoliojau, tik gražiai, jei taip įmanoma. smile.gif

smile.gif tu šaunuolė, ilgai murkdytis neteko.
Atsakyti
Kaip vasara lekia,net prie ezero nebuvau,ner kada verysad.gif .Pasideginti noriu zmogiskai rolleyes.gif noriu buti rud kaip suds wub.gif .
Pasiskaiciavau po 16 tableciu geriu, as tiek sirgdama negeriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Surf7 @ 2013 07 02, 14:52)
smile.gif tu šaunuolė, ilgai murkdytis neteko.

Aš pati savim stebiuosi. Gal kartais reikia, kad kažkas iš šalies paprotintų.
Bet ... biškį vis dėlto prikalbėjau. blink.gif
Gaila, kad taip reikia šitoj visuomenėj.
Atsakyti
taigi maladiec- paskambinai, isdrozei taip, kad suveike!!! turetum dbr sedet su triumfuojancios nuotaikos ditirambais!
uzknisantis reikalas, kad savaime suprantama reikala turi ismusinet ir dar is tokio kakzokio, kuris gi ne is bedarbio pasalpeles gyvena ir sita menesi susimoket negali, nes viska jau isleido ant kruopu...
nebesinervuok, ikvepk ir pamastyk, kad sauniai susitvarkei. neiskoliojai kaip isterike kokia, o va isdestei, kad greit suveike biggrin.gif
siknius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fucked-up: 02 liepos 2013 - 14:15
QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 02, 14:33)
Paskambinau, susakiau neiškoliojimo forma, bet visokeriopai grasinančia. Galima sakyt, iškoliojau, tik gražiai, jei taip įmanoma.

box.gif

Bravo! Nieko tu ne lepse. Davei jam i moralini snuki ir net nesikoliodama. Apsigynei, issikovojai savo.

Ar palengvejo?
Sioje situacijoje neisvengiamas susijaudinimas nesiskaito. Sitas praeis greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Pelargonija: 02 liepos 2013 - 14:22
QUOTE(Pinot noir @ 2013 07 02, 15:00)
Bet ... biškį vis dėlto prikalbėjau. blink.gif

Jau geriau kiek pasigailėt kad prikalbėjai, negu ilgai graužtis kodėl nepasakei. Šaunuolė tikrai. Aš tai manau, kad tos tikros emocijos tam tikrais atvejais mobilizuoja ir skatina veikti. Užtai tikrai nėr blogai kartais papergyventi ar pažliumbti
Atsakyti
Darželi, pagalvojau, tu vis man užmeti, kad tai aš kategoriška, linkus į kraštutinumus, tai kad man visi šiaušės, tai dar ką, o kai paprašau pasakyt pvz. tų "išvadų" - šnipštas. nėra.

pasidžiaugiau kad AD lyg suveikė ir gana. labas, skerdžiantis nerime. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 02, 16:56)
Darželi, pagalvojau, tu vis man užmeti, kad tai aš kategoriška, linkus į kraštutinumus, tai kad man visi šiaušės, tai dar ką, o kai paprašau pasakyt pvz. tų "išvadų" - šnipštas. nėra.

Na ne aš viena užmetu, ir tai kai sakau tai stengiuosi daug nesiplėsti. Nes gi viskas subjektyvu, nesinori analizuoti per daug svetimų asmenybių. Tik pasakau jei kas labai jau kliūna. O nepasakau, nes nesinori veltis į ginčus, tavo nuomonė tau nenuginčijama, dažniausiai, kad ir ką pasakysiu, ar dar kas pasakys, vis tiek viskas bus "ne taip".
Įvardinčiau gal taip - atrodai kategoriška ir daug labiau nihilistiška, ir piktesnė, negu kad būdavai seniau.
Bet iš tikrųjų tu man pradėjai kliūti nuo tada kai pasakei kad aš tau kliūnu smile.gif
Atsakyti
aš šimtąpeniasdešimtą kartą kartoju tau, kad niekas tau neprieštarauja tam, kad prieštarauti.
ir paklausiau, kuo pagrindi, nes susidomėjau pastebėjusi, kad tavo nuomonė apie mane išvis į lankas.
bet tiek to. visi čia "ligoniai" ir gali įsivaizduoti ko nėra, tai gal nereik stebėtis. velniai nematė.
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 07 02, 11:46)
mano emaila nulauze.

Tikiuos ne aš lotuliukas.gif Bandžiau atkurti savo senai naudotą emailą. Atkūriau, ale ten nebėr mano laiškų, tik krūva neaiškių unsure.gif

Pinot, sveikinu! Prašysiu pagalbos biggrin.gif

Atsakyti