Ko cia issidirbinejat su tais nick?
Jau organai zino, kas yra kas...

Jau organai zino, kas yra kas...
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 02, 19:51)
Keliese viena accounta naudoja?

QUOTE(C10H16O2 @ 2013 07 02, 20:42)
As prisistaciau su praeitu ir uzpraeitu "gyvenimu".
Esu nekalta del organu susikryzminimo.

Oi, dasilo.

Tuoj busiu tiesiog nekalta..

QUOTE(Madam Pelargonija @ 2013 07 02, 20:29)
As prisistaciau su praeitu ir uzpraeitu "gyvenimu".
Oi, dasilo.
As nesusikryzminus. Del to irgi nekalta.

Oi, dasilo.

Vistiek neskiriu

Per daug teisinies
Įtartina

bet nu ir pavadinimai.
čia bjauriausių nikų konkursas vyksta, ar šiaip fantazijos trūkumas?
menu, kadais norėjau Rūpuže užsivadint, ale jau užimtas buvo.
bet čia beveik vardas. mama sakė, kad paklausus vardo vaikystėj dėdėms ir tetoms prisistatydavau "rūpužyte", nes, pasirodo, tėvai taip ir vadindavo, todėl koks tikras vardas sužinojau tik tada, kai taip prisistačiau gydytojai. ir mamai nebebuvo juokinga.
beje, mielos senmergės, kurios save taip vadinat (aš tai darkart priminsiu, kad esu mergina arba jauna moteris). va ką tik irgi kalbėjau su mama, ta pasakojo, kaip jos pažįstama bobulencija klausė, ar Gotiša vis dar neturi draugo, o gal "teisėtą" vyrą turi. tai mama, mane, žinoma, gerai pažinodama, ir sako: "o kas tai Gotišai iš to vyro?". sako o tai vaikiuką pagimdytų, va. (
). mama sako tai, kad ji nemyli vaikų. iš tikro mama ir įskiepijo man tą, kad vyras moteriai nėra nei privalumas, nei būtinumas (gal net per daug į kraują įaugino, nes rimtai į juos niekad nežiūrėjau). ale va. ir mamos kartos žmonės vis dar mano, kad taip turi būt ir viskas: susiporavai, išperėjai ir t.t. ir pan.
nesakau, kad čia blogai, bet ir gero aš čia ne visad įžvelgiu. ne visiems tas talentas šeimas kurt duotas. oi ne visiems..

menu, kadais norėjau Rūpuže užsivadint, ale jau užimtas buvo.

beje, mielos senmergės, kurios save taip vadinat (aš tai darkart priminsiu, kad esu mergina arba jauna moteris). va ką tik irgi kalbėjau su mama, ta pasakojo, kaip jos pažįstama bobulencija klausė, ar Gotiša vis dar neturi draugo, o gal "teisėtą" vyrą turi. tai mama, mane, žinoma, gerai pažinodama, ir sako: "o kas tai Gotišai iš to vyro?". sako o tai vaikiuką pagimdytų, va. (

nesakau, kad čia blogai, bet ir gero aš čia ne visad įžvelgiu. ne visiems tas talentas šeimas kurt duotas. oi ne visiems..
Gotiša, aš nekenčiu susitikimų su tetulėm, nes tai būtinas klausimas kiekvieno susitikimo metu... O dar ''pamokymai'', ''palinkėjimai'' nebūt tokiai išrankiai [veukt]

QUOTE(Slanka @ 2013 07 02, 21:26)
Gotiša, aš nekenčiu susitikimų su tetulėm, nes tai būtinas klausimas kiekvieno susitikimo metu... O dar ''pamokymai'', ''palinkėjimai'' nebūt tokiai išrankiai [veukt] 

tikrosios tetulės tai žino mano požiūrį, gal seniau tik netikėjo. o čia tai pašalinė tokia tetulė buvo.
sveikos,kaip gyvenat?
QUOTE(C10H16O2 @ 2013 07 02, 21:47)
Fenius as, nu..

QUOTE(Slanka @ 2013 07 02, 21:48)

QUOTE(Gotiša @ 2013 07 02, 22:04)
A cia apie mano nauja vardeli? Zinok, jame net labai daug fantazijos yra. Tiesiog visa didzioji rusu sermegine tiesa sutalpinta.
QUOTE(Slanka @ 2013 07 02, 22:26)

Visuomene istiesia savo tetulinius ciuptuvus ir bando normalizuotis.
Nenorit, nesiporuokit ir negimdykit, bet uztat nesit tetulinio spaudimo junga, kad neatsirastu per daug pasekeju.
Kartais, tikiu, zmones nuosirdziai nori gero. A vdrug pamirsai, kad neturi seimos ir kad tau jos reikia? A vdrug prisiminsi jau po klimakso? Ir ka tada?
O dabar, geru zmoniu deka, jums taip nenutiks.