Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(fucked-up @ 2013 07 26, 16:55)

ziurineju Moletuose, Bebrusu dvaras atrodo wow, wow, woow ir kaina puse velnio.. bet veikt, jei seimu su vaikais nebus, tai velnias zin ar bus ka- na ten kanojos (jai gal dar neleistu i jas?), dvirkos... ezeras...
Paluse- dar vienas variantas

tai matai, yra tų variantų, juk sugebėsi ką nors pasirinkt. Nebūtinai prie jūros.
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 26, 15:55)
kazkaip sudetinga viskas.
vien tas apgyvendinimas- o jei negausiu???!! nu suprantu, kad po koki 200-300 nakciai tai turetu buti, bet tokiu, kurie kisenej skyles nepadarytu, tai nerasiu  unsure.gif

Surf- kur cia taip? (autobusu stoty laukia?)

Ten laukia tie, kurie niekam neišnuomojo. Bet reikia išsiklausinėti, ar su patogumais, dušu, virtuvėle ir pan. Kainą gi galima derėtis.
Aišku, laimės dalykas. ( būna, kad viena ir kita tempia už rankovės ir pan.)
Šventojoje prie kelio esam kotedže išsinuomavę kambarį su virtuve, dušu ir pan. , dar kažkada visą vieno kambario butą.
Žmonės siūlė prie kelio įvažiuojant į miestą.
Atsimenu, kad sunku išsinuomoti buvo tik per ilgąjį savaitgalį, kai labai daug žmonių pajūryje buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Surf7: 26 liepos 2013 - 16:05
QUOTE(Surf7 @ 2013 07 26, 17:04)
Ten laukia tie, kurie niekam neišnuomojo. Bet reikia išsiklausinėti, ar su patogumais, dušu,  virtuvėle ir pan. Kainą gi galima derėtis.
Aišku, laimės dalykas. ( būna, kad viena ir kita tempia už rankovės ir pan.)
Šventojoje prie kelio esam kotedže išsinuomavę kambarį su virtuve, dušu ir pan. , dar kažkada visą vieno kambario butą.
Žmonės siūlė prie kelio įvažiuojant į miestą.
Atsimenu, kad sunku išsinuomoti buvo tik per ilgąjį savaitgalį, kai labai daug žmonių pajūryje buvo.

aj, nusideret tai cia jau aisku, as nenusiderejus neperku (nesinuomoju biggrin.gif)
del tempimosi, tai huj ten patemps mane, duosiu sluota per galva, uz manes lietima, o ka jau kalbet tampyma.

nu vnz, gautumem kazkur, jei ne tose Nidose ir Neringose, tai Palangoj tikrai kur nors gausim.
cia jei varysim.
siemet buvo ji prie ruros, nors kaip supratau patiko- aisku ten tokia programa pas juos buvo, kad kur nepatiks- vien pramogos.
aj.. paliksiu kaip yra, o tada kaip saus i galva, taip ir darysim. jei nerasim kur nakvot, nakvosim kombinezone ant ratu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
krc, isvaziuojant B, idejau as jam iphone, kad fotkiu pridarytu ir kad wifi pagaves skambint galetu ir t.t.
tai primeskit, tik dbr, iki atostogu galo likus keliom dienom, pagaliau ikirto, kaip ta padaryt.
skambino is supermarketo biggrin.gif nes snukucius pamaciau wub.gif
iki tol visa laika zvanyjau is savo telefo, uz savas kapeikas.
mda.... sakyciau, starast ni radast, alia gi ner dar toks senas, kad technologiju neikirstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 26, 17:09)
aj.. paliksiu kaip yra, o tada kaip saus i galva, taip ir darysim. jei nerasim kur nakvot, nakvosim kombinezone ant ratu  biggrin.gif  doh.gif

Jeigu vaziuotumet ne savaitgali, paziurek per bookinga, kartais nidoje buna neblogu kainu nebloguose viesbuciuose.
Pigiau kai susirandi buta ar kambari nuomotis, bet reikia pagal skelbimus ziuret ir skambinet, kopos.lt arba priejuros.lt
Palusej su nakvyne sudetinga. Ten arba sodybos kur po nama pagerimams nuomoja, arba kur nors Ignalinoj kazkokie sporto centrai ir pan., ten dauguma palatkese nakvoja.
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2013 07 25, 11:56)
tai kad erzina jis mane. matyt rožinių akinių laikotarpis baigėsi
o su tikrąja realybę sunkiai susitaikyt eina
nėra jis jau tuoks pūkuotas kaip atrodo
3 diena nematau jo ir jaučiu kad kvepuoti net lengviau pasidarė
turbut viskas būtu paprasčiau jei bučiau niolikinė durnelė kai viskas buvo daroma negalvojant
o dabar jau šimtą kartų pagalvoji, prameti n situacijų į priekį prieš priimant sprendimus
ir kas svarbiausia kuo toliau tuo sunkiau bus
anksčiau galvojau kad čia kaltas tas mano įprotis gyvent vienai ir turėt savo komforto zona
o dabar kažkodėl galvoju kad tiesiog matyt ne tas žmogus šalia jei nenoriu nieko keisti
bbž karoce...
pliusų laikotarpis bagėsi ir lenda tik minusai
o nuo jų norisi tik bėgti ir kuo toliau  biggrin.gif

laba,

vat butent cia jau toks amzius, man irgi pastoviai toks atsargumo jausmas vyrauja, ir noras pabuti vienai su savimi, tureti savo zona.
Papildyta:
QUOTE(Surf7 @ 2013 07 25, 15:01)
Man tai atrodo, kad aš geresnio nerasiu  smile.gif Tik man kartais trūksta laisvės, kelionių, įspūdžių ir pan.
Nesu tokia kaip f. energinga. Ir jei ką kaltinu save.  unsure.gif Man irgi kartais pazirzia ir pan. Bet pasijuokiam iš tokių jo aiškinimų ir tiek.
Pinot noir, o gal kitai tavo vyriškis atrodytų kaip aukso gabalas?  unsure.gif
Ar niekam nesinori jo paguosti? Nes šeimose nelaimingi vyrai traukia kitas moteris (gelbėtojas ir pan.). Ar man taip tik atrodo?
Iš tikrųjų pagalvojus juk gyvename tik vieną kartą, tas laikas po septynių metų ir pan. gali visaip apvirsti. Nors irgi nesu greita soprendimų priėmime.

Papildyta:
Nuspręsti būti laimingai neatsižvelgiant, kad kažkas ten niurzga ar pan., nereaguojant. Ar tai įmanoma?  unsure.gif Dabar, neišsiskyrus po septynių metų.?
Aš čia taip teoriškai mąstau, jei ką. Ir man visokių ten klausimų iškyla kartais, kaip pvz., aš linkusi per daug susilieti, nepaisyti savo poreikių, neiniciatyvi ir pan.  doh.gif
ir oralinio nedarau  unsure.gif , nes bijau sugadinti savo įsivaizdavimą ape romatiškus santykius.

o man neina rasti jokio, svarbiausia nezinau kur jo ieskoti. O kita kart jei nori kas nors uzkalbint imu begti kad tik neuzkalbintu. O taip noretusi kazkoki artima zmogu tureti, kur nors isvaziuoti, pasivaikscioti.

Papildyta:
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 25, 22:38)
BFH- buna su stresu susijus tempa, lyg girdejau. bet eik pasitikrint. butinai.

as sukneles vis 'perku'

nusipirkau tokia, nors nebais man jos reikejo. KM aisku....
user posted image

KOKIA GRAZI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau ar amžius ar dar koks biesas bet vakar išsiedėm su B galutinai, o aš šian gerai jaučiuosi kaip niekad unsure.gif
beje fb mano fotke jis šian pirmą kartą per 8 men palaikino lotuliukas.gif
fucking idiot doh.gif
Atsakyti
graži suknė, F.

pasigirsiu, kad vakar buvau apsidėjus randonas kelnes. kolegė išvirto iš klumpių. sakė buvo mačius mane tik vienos spalvos ir nebuvo mačius tokios elegantiškos ir dar sakė kad mano užpakalis gražus (bent merga pagiria). tos kelnės yra gigantiško dydžio. pirkau vasaros pr. kartą buvau užsidėjus, bet pasidarė šlykštu tą dydį žiūrėt, todėl man visgi geriau sijonuotai. unsure.gif

mane jūs nervuojat, kad nedepresuojat. unsure.gif nu gerai, gal nenervuojat, bet o tačiau kažkokios marsietės pasidarėt. unsure.gif atostogos joms mat rūpi unsure.gif

Verbena man liepė parašyt tokį tekstą:

parasyk didelem raidem VEZZO, VERBENA NEGALI TAU PARASYT NES PAMIRSO SLAPTAZODI, BET KAI SUTRVARKYS REIKALUS PARASYS. IR VISOMS LINKEJIMUS PERDUOK

linkėjimus, turbūt čia man reikėjo perduot marsietėms. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlių darželis @ 2013 07 26, 19:51)
Jeigu vaziuotumet ne savaitgali, paziurek per bookinga, kartais nidoje buna neblogu kainu nebloguose viesbuciuose.
Pigiau kai susirandi buta ar kambari nuomotis, bet reikia pagal skelbimus ziuret ir skambinet, kopos.lt arba priejuros.lt
Palusej su nakvyne sudetinga. Ten arba sodybos kur po nama pagerimams nuomoja, arba kur nors Ignalinoj kazkokie sporto centrai ir pan., ten dauguma palatkese nakvoja.

na, tai del Ignalinos- tiesa.. yr dar nameliai lyg ir, bet- keli, greiciausiai uzimti. o tos pijoku sodybos, apvemtos ir apmyztos- fui. geriau kombinezone ant ratu miegociau biggrin.gif
turbut trauksim i Nida. ar kur nore ten.

kaip tu??
QUOTE(BFH @ 2013 07 26, 20:54)
Nežinau ar amžius ar dar koks biesas bet vakar išsiedėm su B galutinai, o aš šian gerai jaučiuosi kaip niekad unsure.gif
beje fb mano fotke jis šian pirmą kartą per 8 men palaikino  lotuliukas.gif
fucking idiot  doh.gif

biggrin.gif juokinga man biggrin.gif
bet siaip... jei tu tikrai jauti, kad tau vienai geriau, tai nx.
nesimazgyk su jokiais diedais.
nes dazniausiai, paskui, rutina, metai bla bla bla- viskas tik prasteja. ta prasme pradedi kazkur nuo kalno virsunes... ir ritiesi zemyn.. jei kur apie viduri iseina sustot- tai gerai. jei ne- nriedi i pakalne, is kurios i naujas kalnu virsunes zvalgyti imiesi, nes toj pakalnej nieko gero... rolleyes.gif

as vis sakau, jei su B issirtu viskas, kito diedo tikrai netureciau. na nebent isejimams kokiem, bet namie man joks nebesmirdetu.
na ir dar galetu smirdet, jei melejonais savais dalintusi.. tada brangiais kvepalais ta smarve maskuociau biggrin.gif

QUOTE(Gotiša @ 2013 07 26, 22:00)
graži suknė, F.

pasigirsiu, kad vakar buvau apsidėjus randonas kelnes. kolegė išvirto iš klumpių. sakė buvo mačius mane tik vienos spalvos ir nebuvo mačius tokios elegantiškos ir dar sakė kad mano užpakalis gražus (bent merga pagiria). tos kelnės yra gigantiško dydžio. pirkau vasaros pr. kartą buvau užsidėjus, bet pasidarė šlykštu  tą dydį žiūrėt, todėl man visgi geriau sijonuotai.  unsure.gif 

parasyk  didelem raidem  VEZZO, VERBENA NEGALI TAU PARASYT NES PAMIRSO SLAPTAZODI, BET KAI SUTRVARKYS REIKALUS PARASYS. IR  VISOMS LINKEJIMUS PERDUOK

linkėjimus, turbūt čia man reikėjo perduot marsietėms.  mastau.gif

kas per dysis, jei per ta dydi grazi sikna isryskeja???

va man reiks laptopa suknista i LT temptis (kad sutaisytu, jei dar susitaisys bledis), tai sukneliu zyymiai maziau tilps... verysad.gif nzn net ka detis.. ir kelniu gigantisko dydzio neturiu, kuriose sikna graziai atodytu.... verysad.gif

susinervinau siandien su tais kompais..
is mano kompo is iTunes galejau isidejus persimest ir muzika, ir filmus..
bl is B kompo, parsisiunciau tuos tiunus, bet i juos sukelt eina, bet is ju i telefa spygute... ir taip maigiau ir anaip.. galvojau i siena tuoj visus istaskysiu..
islekiau prasieit- alia beveik visus 8.3km nubegau. nu nuslepsejau...
ryt reikia kazkaip atsikelt su energijos kalnu, o ne pakalne bl..
reikia namus sutvarkyt.. apsivelus, kaip baba Jadzia... po velniuu sad.gif
kad kas padetu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 26, 22:52)
biggrin.gif juokinga man  biggrin.gif
bet siaip... jei tu tikrai jauti, kad tau vienai geriau, tai nx.
nesimazgyk su jokiais diedais.
nes dazniausiai, paskui, rutina, metai bla bla bla- viskas tik prasteja. ta prasme pradedi kazkur nuo kalno virsunes... ir ritiesi zemyn.. jei kur apie viduri iseina sustot- tai gerai. jei ne- nriedi i pakalne, is kurios i naujas kalnu virsunes zvalgyti imiesi, nes toj pakalnej nieko gero...  rolleyes.gif

as vis sakau, jei su B issirtu viskas, kito diedo tikrai netureciau. na nebent isejimams kokiem, bet namie man joks nebesmirdetu.
na ir dar galetu smirdet, jei melejonais savais dalintusi.. tada brangiais kvepalais ta smarve maskuociau  biggrin.gif

nakum tuos melejonus biggrin.gif
atidirbinet gi anuos reiktu

kaip man vakar buvo pareiksta - "aplink tave gi sokinet reikia!!!!"
kai atsakiau kad aplink mane nx sokinet nereikia, tai iskart islemena kad jis nori sokinet biggrin.gif
o viso pokalbio rezume - buvo jo pasakymas "tai isikask sau i subine" lotuliukas.gif
vat as tai labai pasistengus sugebeciau ta padaryt.. paziureciau kaip jam tai sektusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BFH @ 2013 07 26, 23:05)
nakum tuos melejonus  biggrin.gif
atidirbinet gi anuos reiktu

kaip man vakar buvo pareiksta - "aplink tave gi sokinet reikia!!!!"
kai atsakiau kad aplink mane nx sokinet nereikia, tai iskart islemena kad jis nori sokinet biggrin.gif
o viso pokalbio rezume - buvo jo pasakymas "tai isikask sau i subine"  lotuliukas.gif
vat as tai labai pasistengus sugebeciau ta padaryt.. paziureciau kaip jam tai sektusi  biggrin.gif

tai pasamdytum, kad kokia kita atidirbinetu biggrin.gif Alia tada rizika, kad ana ta melejona sau pasiglems... eh, ner gyvenimo, ner...

nu bet matai- graziai kaip- isikask i subine..

cia as, kai pykstu bele kaip, sakau- pagatava sau siknon insikast biggrin.gif
Arba- buc galejus, buc sikna susikandziojus biggrin.gif

mielai cia jis pyksta, man taip rodos is tokiu jo pasakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fucked-up @ 2013 07 26, 23:19)
tai pasamdytum, kad kokia kita atidirbinetu biggrin.gif Alia tada rizika, kad ana ta melejona sau pasiglems... eh, ner gyvenimo, ner...

nu bet matai- graziai kaip- isikask i subine..

cia as, kai pykstu bele kaip, sakau- pagatava sau siknon insikast biggrin.gif
Arba- buc galejus, buc sikna susikandziojus  biggrin.gif

mielai cia jis pyksta, man taip rodos is tokiu jo pasakymu  smile.gif

jo su tais melejonais nelengva biggrin.gif
kaip ir be ju - paradoksas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BFH: 26 liepos 2013 - 22:46