QUOTE(gėlių darželis @ 2013 07 26, 19:51)
Jeigu vaziuotumet ne savaitgali, paziurek per bookinga, kartais nidoje buna neblogu kainu nebloguose viesbuciuose.
Pigiau kai susirandi buta ar kambari nuomotis, bet reikia pagal skelbimus ziuret ir skambinet, kopos.lt arba priejuros.lt
Palusej su nakvyne sudetinga. Ten arba sodybos kur po nama pagerimams nuomoja, arba kur nors Ignalinoj kazkokie sporto centrai ir pan., ten dauguma palatkese nakvoja.
na, tai del Ignalinos- tiesa.. yr dar nameliai lyg ir, bet- keli, greiciausiai uzimti. o tos pijoku sodybos, apvemtos ir apmyztos- fui. geriau kombinezone ant ratu miegociau

turbut trauksim i Nida. ar kur nore ten.
kaip tu??
QUOTE(BFH @ 2013 07 26, 20:54)
Nežinau ar amžius ar dar koks biesas bet vakar išsiedėm su B galutinai, o aš šian gerai jaučiuosi kaip niekad
beje fb mano fotke jis šian pirmą kartą per 8 men palaikino
fucking idiot

juokinga man
bet siaip... jei tu tikrai jauti, kad tau vienai geriau, tai nx.
nesimazgyk su jokiais diedais.
nes dazniausiai, paskui, rutina, metai bla bla bla- viskas tik prasteja. ta prasme pradedi kazkur nuo kalno virsunes... ir ritiesi zemyn.. jei kur apie viduri iseina sustot- tai gerai. jei ne- nriedi i pakalne, is kurios i naujas kalnu virsunes zvalgyti imiesi, nes toj pakalnej nieko gero...
as vis sakau, jei su B issirtu viskas, kito diedo tikrai netureciau. na nebent isejimams kokiem, bet namie man joks nebesmirdetu.
na ir dar galetu smirdet, jei melejonais savais dalintusi.. tada brangiais kvepalais ta smarve maskuociau
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 26, 22:00)
graži suknė, F.
pasigirsiu, kad vakar buvau
apsidėjus randonas kelnes. kolegė išvirto iš klumpių. sakė buvo mačius mane tik vienos spalvos ir nebuvo mačius tokios elegantiškos ir dar sakė kad mano užpakalis gražus (bent merga pagiria).
tos kelnės yra gigantiško dydžio. pirkau vasaros pr. kartą buvau užsidėjus, bet pasidarė šlykštu tą dydį žiūrėt, todėl man visgi geriau sijonuotai.
parasyk didelem raidem
VEZZO, VERBENA NEGALI TAU PARASYT NES PAMIRSO SLAPTAZODI, BET KAI SUTRVARKYS REIKALUS PARASYS. IR VISOMS LINKEJIMUS PERDUOK
linkėjimus, turbūt čia man reikėjo perduot marsietėms.
kas per dysis, jei per ta dydi grazi sikna isryskeja???
va man reiks laptopa suknista i LT temptis (kad sutaisytu, jei dar susitaisys bledis), tai sukneliu zyymiai maziau tilps...

nzn net ka detis.. ir kelniu gigantisko dydzio neturiu, kuriose sikna graziai atodytu....
susinervinau siandien su tais kompais..
is mano kompo is iTunes galejau isidejus persimest ir muzika, ir filmus..
bl is B kompo, parsisiunciau tuos tiunus, bet i juos sukelt eina, bet is ju i telefa spygute... ir taip maigiau ir anaip.. galvojau i siena tuoj visus istaskysiu..
islekiau prasieit- alia beveik visus 8.3km nubegau. nu nuslepsejau...
ryt reikia kazkaip atsikelt su energijos kalnu, o ne pakalne bl..
reikia namus sutvarkyt.. apsivelus, kaip baba Jadzia... po velniuu

kad kas padetu....