QUOTE(Surf7 @ 2013 07 27, 13:56)
kai man taip būna, paisiplanuoju mažais žingsneliais, nors ir neįdomu iš pradžių būna, bet išsijudinu.
Deja, taip ir neisijudinau, pramiegojau visa diena, anksciau miela buvo muzikos paklausyti, o dabar net ir tai nervina
Papildyta:
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 27, 14:19)
aš tai neišsijudinu būna.

ką ten būna, aš nuolat taip. va darbe ryte nudirbau vieną darbą, kur jau buvo būtina šiandien ir viskas. sėdžiu. nepakeliu rankų nei akių. klavišus, va dar pamaigau... bet galiu sėdėt ir nejudėt. geriausia užsimerkus.
vos nesusipykau su mama. pirmąkart per kokį dešimtmetį, jei ne per daugiau. atsirado mat pederastų užtarėja. seniau ir aš neturėjau nieko prieš juos. bet paskaitinėjau biškį čia kai paskutiniu metu daug visur eskaluojama tema. ten visa ideologija. eina jie peklon. nesėdėčiau darbe, būčiau tikriausia net aš nepatingėjus nueit kiaušinių palaidyt. pasėdėčiau toj nuovadoj dėl tokio tikslo. tiek to.
reikia daryt psichų paradą, kad atkreipt dėmesį dėl humaniško sunaikinimo kada panorėjus ir nemokamų traleliuškių. ir berecepčių.
Prie psichu parado ir as prisideciau, tikrai buciau siandien Vilniuj
Su mama as dvi savaites nekalbu, tik labas ir viskas, nes mane del bet ko kaltina, kad jei kas sugenda tai as kalta, berniukams - viskas, o jau as palauksiu. Tai ir nekalbu.