Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija.

QUOTE(fucked-up @ 2013 07 27, 10:55)
Jo, VISKA lupt lauk reiks, jei grindys cementinės, tai normaliai. Bet net viska perglaisčius, perdažius, palanges, langus, plintusus, staktas pakeitus, greičiausiai kvapelio liks.... Nebent pirks, apremontuos ir išnuomos....
Bet vistiek, kaip bebuvę, jei tokių kaimynų 'netektum' būtų verta prisigert biggrin.gif

Pažiūrėjau Verbenos fotkes, nx iš pat ryto pavydžiu jau... Figūros biggrin.gif rolleyes.gif

patikek prie pavydinciu jau net as prisidedu unsure.gif
afigiet lieknumo bigsmile.gif
Atsakyti
laba,

vakar tingejau ka nors veikt siandien irgi, nezinau kas man yra...
Atsakyti
QUOTE(Don''t stop @ 2013 07 27, 13:04)
laba,

vakar tingejau ka nors veikt siandien irgi, nezinau kas man yra...

console.gif
kai man taip būna, paisiplanuoju mažais žingsneliais, nors ir neįdomu iš pradžių būna, bet išsijudinu.
Papildyta:
QUOTE(BFH @ 2013 07 27, 10:04)
patikek prie pavydinciu jau net as prisidedu  unsure.gif
afigiet lieknumo  bigsmile.gif

galėtų būti modelis smile.gif labiausiai pavydžiu įspūdžių ax.gif
Atsakyti
aš tai neišsijudinu būna. sad.gif ką ten būna, aš nuolat taip. va darbe ryte nudirbau vieną darbą, kur jau buvo būtina šiandien ir viskas. sėdžiu. nepakeliu rankų nei akių. klavišus, va dar pamaigau... bet galiu sėdėt ir nejudėt. geriausia užsimerkus.

vos nesusipykau su mama. pirmąkart per kokį dešimtmetį, jei ne per daugiau. atsirado mat pederastų užtarėja. seniau ir aš neturėjau nieko prieš juos. bet paskaitinėjau biškį čia kai paskutiniu metu daug visur eskaluojama tema. ten visa ideologija. eina jie peklon. nesėdėčiau darbe, būčiau tikriausia net aš nepatingėjus nueit kiaušinių palaidyt. pasėdėčiau toj nuovadoj dėl tokio tikslo. tiek to.
reikia daryt psichų paradą, kad atkreipt dėmesį dėl humaniško sunaikinimo kada panorėjus ir nemokamų traleliuškių. ir berecepčių.

Atsakyti
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 27, 14:19)
aš tai neišsijudinu būna. sad.gif ką ten būna, aš nuolat taip. va darbe ryte nudirbau vieną darbą, kur jau buvo būtina šiandien ir viskas. sėdžiu. nepakeliu rankų nei akių. klavišus, va dar pamaigau... bet galiu sėdėt ir nejudėt. geriausia užsimerkus.

būna ir man taip doh.gif
Atsakyti
kartais, tikriausia, visiems būna, bet kai pastoviai, tai... doh.gif atrodo, ir kaltas jautiesi, bet pakeist nepajėgus...
Atsakyti
Mano katinuke buvo pagrobta, dabar dingo visai verysad.gif
Kaimynystej seimynele sugalvojo ja pasiimti ir UZDARYTI namuose doh.gif jinai pabego...
Bliamba, kaip zmones negalvoja doh.gif
Atsakyti
Zekit ka radau i tema... ax.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 27, 18:17)
Jie grėsmė gal ne fizine prasme, bet kitokia. Beje, pasirodo jau žinau 3 gėjus, o gal jų gynėjus asmeniškai. Jetau jetau, deja, nei vienas iš jų nėra nesergantys. Jie visų pirma depresnikai, o tai liga. Ypač viena iš jų elgdavosi labai nestabiliai, nors ir pareigas užėmė blink.gif Žodžiu... Vargšai jie žmonės... Ne teisių jiems, o pagalbos reik ir labai daug sad.gif
Nežinau ar gali būti tiek sutapimų, kad mano 3 žinomi vienodai kenčia, o visi kiti tikrai be ligų. Netikiu. Paprasti žmonės pripažįsta depresijas, bando gydyti, o jie unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Surf7 @ 2013 07 27, 13:56)
console.gif
kai man taip būna, paisiplanuoju mažais žingsneliais, nors ir neįdomu iš pradžių būna, bet išsijudinu.

Deja, taip ir neisijudinau, pramiegojau visa diena, anksciau miela buvo muzikos paklausyti, o dabar net ir tai nervina sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 27, 14:19)

vos nesusipykau su mama. pirmąkart per kokį dešimtmetį, jei ne per daugiau. atsirado mat pederastų užtarėja. seniau ir aš neturėjau nieko prieš juos. bet paskaitinėjau biškį čia kai paskutiniu metu daug visur eskaluojama tema. ten visa ideologija. eina jie peklon. nesėdėčiau darbe, būčiau tikriausia net aš nepatingėjus nueit  kiaušinių palaidyt. pasėdėčiau toj nuovadoj dėl tokio tikslo. tiek to.
reikia daryt psichų paradą, kad atkreipt dėmesį dėl humaniško sunaikinimo kada panorėjus ir nemokamų traleliuškių. ir berecepčių.

Prie psichu parado ir as prisideciau, tikrai buciau siandien Vilniuj thumbup.gif
Su mama as dvi savaites nekalbu, tik labas ir viskas, nes mane del bet ko kaltina, kad jei kas sugenda tai as kalta, berniukams - viskas, o jau as palauksiu. Tai ir nekalbu.
Atsakyti
cha. aš todėl vakar ir pasiutau, kad man aiškino, kad tai nėra psichikos sutrikimas (beveik 40m, kai išbraukta iš ligų sąrašo), bei tokios poros normalu, kad vadinasi šeimos ir augina vaikus. aš tikiu, kad to propaguoti neįmanoma, kad nepasirinko tokiais būti ir t.t.
nu sorry. man tai atrodo, žmogus ne gyvulys ir lytinis gyvenimas nėra gyvybiškai būtinas. jiems normalu, bet, tarkim, įsivaizduojat save jų vaiku? kodėl tada zoofilija nenormalu - gal kokia kalė irgi jaučia malonumą. doh.gif

žodžiu. velniai jų nematė. ir be jų mirtis prieš akis. gaila, ne fizinė.
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 07 27, 19:51)
Zekit ka radau i tema...  ax.gif

Maciau ir as pernai du bernus savo mieste susikabinusius vaikstant, galvoju ar man jau ne viskas galvoj, ar rimtai jie tokie yra g.gif pasirodo ne man vienai taip pasirode.
Papildyta:
QUOTE(Gotiša @ 2013 07 27, 21:22)
cha. aš todėl vakar ir pasiutau, kad man aiškino, kad tai nėra psichikos sutrikimas (beveik 40m, kai išbraukta iš ligų sąrašo), bei tokios poros normalu, kad vadinasi šeimos ir augina vaikus. aš tikiu, kad to propaguoti neįmanoma, kad nepasirinko tokiais būti ir t.t.
nu sorry. man tai atrodo, žmogus ne gyvulys ir lytinis gyvenimas nėra gyvybiškai būtinas. jiems normalu, bet, tarkim, įsivaizduojat save jų vaiku? kodėl tada zoofilija nenormalu - gal kokia kalė irgi jaučia malonumą.  doh.gif

žodžiu. velniai jų nematė. ir be jų mirtis prieš akis. gaila, ne fizinė.

joa, kai vaikus augina tokie tai tikrai nenormalu, dar jie patys kartu gali gyventi, bet vaiku nepatartina jiems auginti g.gif
Papildyta:
Einu miegot, bent nejausiu kad gyvenu.
Papildyta:
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Vakar nusikaliau kaip suo, net est nereikejo- mazos kambari iskuopiau nuo iki, perdaziau, sian dar nupiesiu spalvotus rutuliukus, liks zaliuzes pakabint (uzsakyt reiks greiciausiai, nes turiu romanetes, alia jai su astma, kuri galvojau praeina, o LT paumejus- reikia paprastas plastamsines ar tas medines uzsakyt..)

gryzus is Londono, numeciau kaazkur papke su dokumentais- teises, tapatybes kortele ir kti sudai...
NERANDU!!! o LT reiks, nu bent vairuotojo pazymejimo, tam atvejui, jei mentai kombinezona ant ratu sustabdytu...
blt kaip nervina, negaliu...
Atsakyti