Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

Susimasciau velykinius margucius pasidaryt kazkada ;D

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 08 11, 01:45)
..nors zinoma naga priaugint jau kita situacija tikriausiai butu  g.gif

Nu tai ir nereik lygint lakavimo su priauginimu, du visai nepanašūs dalykai biggrin.gif

QUOTE(balleys @ 2013 08 11, 15:38)
Gal galit paaiskint kurios formos geresnes ir aplamai kuom jos skiriasi? ar tik tuom kad forma isgaut galima tik kampuota ar suapvalinta?

Nago forma priklauso tikrai ne nuo formelės formos biggrin.gif Kiekviena formelė tinka bet kokiai formai, tik reik žinot kokiu pasvyrimo kampu ją klijuot. Vienaip klijuojama kvadratui,kitaip ovalui. O rinktis reiktų aišku kur didesnės liaudiškai šnekant, tos siauros,stačiakampės tikrai blogai laikosi ant piršto

Masccara, aš tavo vietoj rinkčiaus LeChat formeles skirtas stiletams priauginėt, jos labai tvirtos, ir manau nesunkiai išgaut galima arką.
Aš iki šiol dirbau su Baha,kurios beje irgi visiškai nesilamdo,nes kietos, ir su Harmony, jos fainos bet labai minkštos, jei nori ilgesnio nago su teisinga arka,jau būtina klijuot skardeles apačioj ir vyniot ant vamzdukų. Iš Lechat per seminarą buvau pabandymui pasiėmus va šitas formeles, patiko kad iš vienos galima pasidaryt 2 vnt. ir gaunas tada 1000 vnt už 45 lt perkirpus pusiau biggrin.gif http://www.lechatnai...p/product/nf2w/ Ir man klientėm pilnai užtenka tokių mažyčių,nes jos ilgų nagų nesidaro. Plotas lipnamas nedidelis,bet limpa nerealiai gerai, nei vienos iki šiol taip nelipo.
O dėl savęs pasiėmiau šitas, jos daug kietesnės, pabandyk mirksiukas.gif http://www.lechatnai...roduct/ptmcf1-/ Manau dabar kitokių nebelabai norėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 11 rugpjūčio 2013 - 15:19
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 11, 16:17)

Nago forma priklauso tikrai ne nuo formelės formos  biggrin.gif Kiekviena formelė tinka bet kokiai formai, tik reik žinot kokiu pasvyrimo kampu ją klijuot. Vienaip klijuojama kvadratui,kitaip ovalui. O rinktis reiktų aišku kur didesnės liaudiškai šnekant, tos siauros,stačiakampės tikrai blogai laikosi ant piršto

kiek visko naujo suzinojau, o koks tas klijavimo kampas turi but, gal kokia nuorodele galit imest? as kiek video ziurejau ten niekur nepaaiskinta kad reikia vieniems ar kitiems nagams priauginant parinkti tam tikra kampa g.gif
Atsakyti
Rogrinta

Cia prisimenant apie teptukus, snekejot bet pamirsau isiterpti del prancuzo teptuko, kai buvau pas Egidija ji mum minejo kad ispiesti prancuza patogiau su ilgu plonu sintetiniu teptuku, panasiu kaip dailei kad naudojam tik x3 ilgesniu. Ka tu naudoji? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 08 11, 17:37)
kiek visko naujo suzinojau, o koks tas klijavimo kampas turi but, gal kokia nuorodele galit imest? as kiek video ziurejau ten niekur nepaaiskinta kad reikia vieniems ar kitiems nagams priauginant parinkti tam tikra kampa g.gif

Nu va,gi sakau į kursus reik smile.gif Ir ne į belekokius, ne visur tai paaiškina. Dėl filmukų,reiktų pasiknist, jei rasiu įmesiu,manau visom bus naudinga

QUOTE(mascarra @ 2013 08 11, 17:41)
Super, jau seniai norėjau lechat internetinę pardę surast, noriu poros dalykų iš jų  ax.gif ačiū žiauriai  4u.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif O ką tu iš jų dar ruošies pirkt? ax.gif Nes kai buvau seminare, daugiau kažkaip niekas ir nesugindė. Gal ir būtų įdomu skulptūrinius gelius pamėgint, tačiau jau bijau eksperimentus daryt, prisidariau iki soties doh.gif Tiesa iš jų be formelių, dar pirkau tik vitražinį oranžinį gelį,kur buvau nagučius savo įmetus

QUOTE(Sunta @ 2013 08 11, 18:07)
Cia prisimenant apie teptukus, snekejot bet pamirsau isiterpti del prancuzo teptuko, kai buvau pas Egidija ji mum minejo kad ispiesti prancuza patogiau su ilgu plonu sintetiniu teptuku, panasiu kaip dailei kad naudojam tik x3 ilgesniu. Ka tu naudoji? smile.gif

Nu aš tokį ploną ilgą naudoju tik smailo kontūrui išpiešt,o paskui nuspalvoju su plokščiu teptuku. Tačiau jei nagas trumputis, imu trumesnį ploną teptuką,ir su juo jau viską darau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 11 rugpjūčio 2013 - 16:30
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 11, 17:27)
Nu va,gi sakau į kursus reik  smile.gif Ir ne į belekokius, ne visur tai paaiškina.

kad as ne Lietuvoj, o pas mus cia tik vienos dienos kursas, per kuri parodys kaip uzdet ta forma ir viena karta parodys kaip priaugint ir viskas, toliau mokaisi pats namie, vat ir visas mokymas doh.gif gaila kad ne LT randuosi, taip tai gal nors normalius kursus galeciau lankyt ir ismokt daugiau visko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 08 11, 18:32)
.. o pas mus cia tik vienos dienos kursas, per kuri parodys kaip uzdet ta forma ir viena karta parodys kaip priaugint  ir viskas

Čia kaip Nagavitoj lotuliukas.gif doh.gif Nu liūdna tada labai unsure.gif Rusiškai supranti, nes labai gerų webinarų youtubej yra ? Įmesčiau. Gal yra ir angliškai,bet kai nelabai suprantu,nežinau ten protingai šneka ar ne biggrin.gif
Atsakyti
http://www.margarita...gression-Course
Man rods cia neblogai gal butu smile.gif nesu pas ja buvus, bet darbeliai atrodo neblogai, ir kursai gan ilgi smile.gif
Atsakyti
Kol kas radau filmuką apie pačių formelių pasirinkimą, vat kam įdomu apie jų paskirtis ir skirtumus,tai tikrai daug info
http://www.youtube.c...h?v=jWUPV8tRJJI
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 11, 16:27)

Nėr už ką  mirksiukas.gif O ką tu iš jų dar ruošies pirkt?  ax.gif Nes kai buvau seminare, daugiau kažkaip niekas ir nesugindė. Gal ir būtų įdomu skulptūrinius gelius pamėgint, tačiau jau bijau eksperimentus daryt, prisidariau iki soties  doh.gif Tiesa iš jų be formelių, dar pirkau tik vitražinį oranžinį gelį,kur buvau nagučius savo įmetus

Nu kažkaip man knieti jų ilgalaikius pabandyti smile.gif Lygtais ir spalvoto gelio gražių spalvų mačiau... Bet jau nebepamenu, ką tiksliai aš ten iš jų norėjau imt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 08 11, 19:21)
Nu kažkaip man knieti jų ilgalaikius pabandyti smile.gif Lygtais ir spalvoto gelio gražių spalvų mačiau... Bet jau nebepamenu, ką tiksliai aš ten iš jų norėjau imt  biggrin.gif

Skystas jų tas spalvotas gelis, lyginant su art geliais man iš vis spalvoti geliai jokių firmų nebegundo, nebežinočiau ką su jais daryt biggrin.gif Nebent vietoj vitražo naudot smile.gif
Lakai faini, tačiau man jie per brangūs,nes nedarau gelinių lakavimų. Lakuoju tik ant gelio, tai tenkinuosi pigesniais Perfect Nails, spalvos irgi superinės, tik vat nežinau kaip jie ant natūralaus nago laikosi,ir kaip tirpdosi, nes aš tai nudrožiu kartu su geliu per korekciją
Atsakyti
apsvieskit mane atsilikusia ;D
Kaip su folijitem dirbat? Ant gelio lipnaus pavirsiaus jas det uztenka, kad priliptu?
Atsimenu Egidija mums kai rode, tai tik su 3D geliu sake, kad gaunasi, bet man kazkaip atrodo kad turetu ir ant bet kokio lipsnaus pavirsiaus lipt, ne?
Atsakyti