Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

QUOTE(Sunta @ 2013 08 12, 13:15)
As asmeniskai gyvenime neiciau pas savamoksle naguciu darytis.

Jus neitumet, kita paziuretu darbus ir eitu mirksiukas.gif baigiam tema

QUOTE(Namų Fėja @ 2013 08 12, 14:13)
Įkišiu ir aš savo trigrašį dėl tų popiergalių  ax.gif  Prieš beveik metus rašiau, kokiu būdu išsirinkau meistrę, pas kurią prisiauginau (ir paskui dariausi kokius 5 papildymus) - ogi pagal sertifikatų skaičių  blush2.gif (nu o kaip išsirinkti "naujokei", draugės rekomenduoti negalėjo). Buvau temoje išvardinusi sertifikatus, ogi skambūs pasauliniai vardai  g.gif Ir patirtis jos buvo nepamenu kiek, bet daugiau nei 10 m. Rezultatu toli gražu patenkinta nebuvau, matėsi ir iš mano nagų nuotraukų  schmoll.gif
Šiuo metu lankausi pas mažiau "sertifikuotą" merginą, bet esu labiau patenkinta  rolleyes.gif

va ka as ir norejau pasakyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes.....jusu darbeliai mergaites nuostabus.....
norejau paklausit o su kokiu akrilu lengviausia dirbti?iskart dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2013 08 12, 16:01)
sveikutes.....jusu darbeliai mergaites nuostabus.....
norejau paklausit o su kokiu akrilu lengviausia dirbti?iskart dekoju 4u.gif

Is vis su akrilu apskritai man asmeniskai nera lengva dirbti biggrin.gif ir praejus 2 metams, atejo toks taskas, kad nebenoriu su juo dirbti. Su geliu 1000 kartu paprasciau viskas.

Aisku kitoms gal vel atvirksciai smile.gif
Atsakyti
na taip...su geliu daug lengviau....as gel isu pertraukom...atnesiojau 8 metus....dabar kazko labai alergizuoja....nesuprantu kodel...galvoju gal su akrilu nealergizuos?
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2013 08 12, 16:41)
na taip...su geliu daug lengviau....as gel isu pertraukom...atnesiojau 8 metus....dabar kazko labai alergizuoja....nesuprantu kodel...galvoju gal su akrilu nealergizuos?

man nuo visu pigesniu firmu beria pvz.: nuo PN ir BAHOS, net neprilieciu prie odos, o jau visas rankas isberia mazais raupsiukais ir nieztai ga kelias dienas.

Su CNI tokiu problemu neturejau. Gal daugiau firmos kaltesnes, nei pats gelis smile.gif persokant ant akrilo, patarciau dar pabandyti kitu firmu geliukus + akrilo kvapas ne visiem pakenciamas. As ji megstu, bet po ilgu valandu galva plysta per pus.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 12, 16:27)
Is vis su akrilu apskritai man asmeniskai nera lengva dirbti biggrin.gif ir praejus 2 metams, atejo toks taskas, kad nebenoriu su juo dirbti. Su geliu 1000 kartu paprasciau viskas.

Aisku kitoms gal vel atvirksciai smile.gif

o kokios firmos jus naudojot akrila?
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 12, 19:01)
man nuo visu pigesniu firmu beria pvz.: nuo PN ir BAHOS, net neprilieciu prie odos, o jau visas rankas isberia mazais raupsiukais ir nieztai ga kelias dienas.

Nu va, dar viena, įsivarei alerginį dermatitą įtariu. Turėjau šį džiaugsmą. Pirkis nitrilo pirštines, ir bėdos nebus. Mane bet kas bertų,jei ne pirštinės, tik su jomis rankas išsigydžiau, jau pasakojaus čia manau ne kartą. Nes vieną dieną ir CNI gali dirgli oda nebetoleruot.

O akrilas dar piktesnė chemija, prie visko dar ir toksiška, tai nemanau kad čia geras pasirinkimas toms kurių jautrus organizmas
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2013 08 12, 17:08)
o kokios firmos jus naudojot akrila?

Kinetics

Rogrinta
hehe ne su pirstinem jau bandziau dirbti.. aciu nebenoriu, vos su freza nesuvariau sau pirsto.. kazkaip nemoku as su jom dirbti. Isisuka man i freza tos pirstines, velniop jas ;D
Dirbsiu kol nebegalesiu is vis pernest, jei taip nutiks, nustosiu is vis dirbt smile.gif Naguciai nebus mano gyvenimo darbas tikrai. Ale papildomas uzdarbis man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 12 rugpjūčio 2013 - 17:25
Man su nitrilo pirštinem dar blogiau, grižau prie savo senu pirštinių, bet jau dedu juos netgi kai darau paprastą manikiūrą ( šiaip pagal viską ir reikia su pirštinem dirbti tongue.gif ) ir net kai su paprastų lakų lakuoju, tai dabar žymiai sumažejo alergija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adusia: 12 rugpjūčio 2013 - 17:27
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 08 12, 15:13)
Šiuo metu lankausi pas mažiau "sertifikuotą" merginą, bet esu labiau patenkinta  rolleyes.gif

Bet vis tiek sertifikuotą mirksiukas.gif Šiaip ne visi mokiniai gabūs, ir tikrai ne visi talentingi, ne sertifikatais reik darbus vertint. Visi mes baigiam vidurines, visi gaunam tiek pat info, tik išsinešam ne visada jos vienodą kiekį. Čia jau pagal kiekvieno norus ir galimybes. O kiek košės galvoj yra pas tą,kas iš vis jokios m-klos nelankė...

Vienu žodžiu, blogą darbą padariau,kad kažkam patariau į kursus nueit lotuliukas.gif Neikit, ten bloooogis, nueisit susigadinsit visą savo talentą, ir blogiau dirbt pradėsit. Va, dabar gerietė būsiu angel_not.gif
Atsakyti
thumbup.gif Rogrinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 12, 19:23)
hehe ne su pirstinem jau bandziau dirbti.. aciu nebenoriu, vos su freza nesuvariau sau pirsto.. kazkaip nemoku as su jom dirbti. Isisuka man i freza tos pirstines, velniop jas ;D

Tai gal per dideles nusipirkai biggrin.gif Buvo porą sykių ir man įsukę, nu išjungi ir išsivaduoji,juk freza iš kart pati sustoja
Man iš vis be pirštinių dabar šlykštu net gelio buteliuką paimt,nes vietomis jei lipnus būna,paranoja prasideda biggrin.gif

QUOTE(adusia @ 2013 08 12, 19:27)
Man su nitrilo pirštinem dar blogiau, grižau prie savo senu pirštinių, bet jau dedu juos netgi kai darau paprastą manikiūrą ( šiaip pagal viską ir reikia su pirštinem dirbti tongue.gif ) ir net kai su paprastų lakų lakuoju, tai dabar žymiai sumažejo alergija 4u.gif

Kokiom dirbat? Nes kitų trumpa apsaugojimo trukmė. Nitrilo nepraleidžia chemijos 3 val. visos kitos tik 0,5 val. tegalioja. Išbandžiau visas, ir kankinausi gydydamasi kraujuojančias žaizdas, kol tų neatradau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 12 rugpjūčio 2013 - 17:38