Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

Indra Simpatiskas darbelis smile.gif
Tik as nemegstu tos rozines spalvos, kaip as vadinu, su tokia spalva i oro uosta and lektuvu nusileidimo tako mojuot, kad rastu kur nusileist. lotuliukas.gif
----

clap.gif man uz 2-3 dienu turi ateiti CNI rinkinukas, kazkokiu spalvyciu pasirinkau, tai pasirodysiu kai tik ateis smile.gif

---
Del frezos, tai as pirkau Krinonoj, tai mokejau, jei gerai prisimenu apie 200-300Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 13 rugpjūčio 2013 - 13:42
ir dar turiu klausimelli mergaites ax.gif , sakykit kaip tiksliai padarote gelinius nagucius, kad prie odeliu nebutu jokiu jokiu gelio atsokimu g.gif noretusi kad nuauga ir nebutu jokiu atsokimu g.gif o del kursu eiciau,bet siuo metu neturiu galimybes, nes esu nelietuvoje unsure.gif kai planuosime ilgiau uzsibuti lietuvoje butinai eisiu i kursus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2013 08 13, 15:20)
ir dar turiu klausimelli mergaites  ax.gif , sakykit kaip tiksliai padarote gelinius nagucius, kad prie odeliu nebutu jokiu jokiu gelio atsokimu  g.gif  noretusi kad nuauga ir nebutu jokiu atsokimu  g.gif  o del kursu eiciau,bet siuo metu neturiu galimybes, nes esu nelietuvoje unsure.gif  kai  planuosime ilgiau uzsibuti lietuvoje  butinai eisiu i kursus  mirksiukas.gif

Odeles tvarkingai atstumtos. Dar yra antroji kutikule (odele) kuri yra prilipusi prie nagucio ir ja as tvarkingai nuimu su freza arba keramikine dilduke, pasiausimas nago gan svarbus, ir persistengti nereiktu. Dulkeles visos turi buti kruopsciai nuvalytos, nuriebalintas nagas ir geras pagrindas (bazinins gelis).
Gal ilgiau dirbancios turi dar kokiu paslapciu isduoti smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 13, 15:40)
Tik as nemegstu tos rozines spalvos, kaip as vadinu, su tokia spalva i oro uosta and lektuvu nusileidimo tako mojuot, kad rastu kur nusileist.  lotuliukas.gif

Nu bjauri kokia, man tai gražu riūūūžava biggrin.gif

QUOTE(Sunta @ 2013 08 13, 17:25)
Odeles tvarkingai atstumtos. Dar yra antroji kutikule (odele) kuri yra prilipusi prie nagucio ir ja as tvarkingai nuimu su freza arba keramikine dilduke, pasiausimas nago gan svarbus, ir persistengti nereiktu. Dulkeles visos turi buti kruopsciai nuvalytos, nuriebalintas nagas ir geras pagrindas (bazinins gelis).
Gal ilgiau dirbancios turi dar kokiu paslapciu isduoti smile.gif)

drinks_cheers.gif neturiu ką pridurt. Svarbiausia švarus nagas,nuvalytas, nuriebalintas, aišku bonderio kokybė turi didelę reikšmę, ir ar teisingai jį tepat,kad nebūtų jo per daug ar per mažai. Nu ir ką, teisingai padengtas pirmasis gelio sluoksnis, irgi reik dengt tiek kiek reik, ne per mažai ir ne per daug smile.gif

P.S. ne į temą, Sunta, avataras tavo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 13 rugpjūčio 2013 - 15:40
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 13, 15:38)
Nu bjauri kokia, man tai gražu riūūūžava  biggrin.gif
drinks_cheers.gif neturiu ką pridurt. Svarbiausia švarus nagas,nuvalytas, nuriebalintas, aišku bonderio kokybė turi didelę reikšmę, ir ar teisingai jį tepat,kad nebūtų jo per daug ar per mažai. Nu ir ką, teisingai padengtas pirmasis gelio sluoksnis, irgi reik dengt tiek kiek reik, ne per mažai ir ne per daug  smile.gif

P.S. ne į temą, Sunta, avataras tavo  lotuliukas.gif  thumbup.gif

JO avataras nuotakai pakelt, nes paciai labai gera nuotaika, klienciu atsirado, o produktu su kuo dirbt neturiu biggrin.gif

Rogrinta o ar as galiu su primeriu vietoj bondo dirbti gelinius nagu darant, nes turiu puse buteliuko dar nuo Kineticu like, ismest gaila ir nauja vel bonda pirkt nesamone butu.
Atsakyti
aciu merginos, bus laiko, dar bandysiu kita papildyma jau viska kaip sakete bigsmile.gif thumbup.gif aciuuuu mirksiukas.gif

koki bonderi rekomenduotumete kad geras naudoti kokybiskas? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 13 rugpjūčio 2013 - 15:57
QUOTE(Sunta @ 2013 08 13, 17:50)
o ar as galiu su primeriu vietoj bondo dirbti gelinius nagu darant, nes turiu puse buteliuko dar nuo Kineticu like, ismest gaila ir nauja vel bonda pirkt nesamone butu.

Nu žinok nžn... g.gif Bijočiau rizikuot. Kažkada senai senai, kažkaip nespėjau bondo nusipirkt,o skubiai reikėjo, nulėkiau į kažkokią pardę, pasiėmiau primerį, kitko neturėjo, net nepamenu firmos. Nu ir ką, š.... Visai man niekas nesilaikė, daugiau nedrįsau, pardaviau aš jį kažkam internetu

QUOTE(remygaaa @ 2013 08 13, 17:56)
koki bonderi rekomenduotumete kad geras naudoti kokybiskas?  bigsmile.gif

Geriausias iš naudotų Trendnails ultra bond. Buvau grįžus prie CNI bondex'o, tačiau dar kartą įsitikinau, kad vis tik Trendų gruntas geresnis.

Dabar Lechat kažkokius klijukus prekybon paleido, įdomu kaip ten su jais, niekas nebandėt? Tipo juos ant bonderio tepi, atšokimų 0. Įdomu ar reklaminis triukas ar tiesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2013 08 13, 15:56)
aciu merginos, bus laiko, dar bandysiu kita papildyma jau viska kaip sakete  bigsmile.gif  thumbup.gif  aciuuuu  mirksiukas.gif

koki bonderi rekomenduotumete kad geras naudoti kokybiskas?  bigsmile.gif

Aš naudoju Kinetics rūgštinį primerį + Kinetics light gel pradiniam padengimui, Trendnails kamufliažą jau formai ir maskavimui. Man laiko super thumbup.gif Va čia (Norvegijoj) uždėjau nagučius panelei, kuriai gelis visai sakė nelaikė, tik akrilas, o čia pravaikščiojo mėnesį, jokių atšokimų, o dirbam skalbykloj, darbo rankos daug gauna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2013 08 13, 08:55)
Sveikos,
Dar atnešu savo nagiukų:
user posted image

Cia katik po papildymo? g.gif man formyte nelabai patinka kazko tais g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 13, 16:50)
Rogrinta o ar as galiu su primeriu vietoj bondo dirbti gelinius nagu darant, nes turiu puse buteliuko dar nuo Kineticu like, ismest gaila ir nauja vel bonda pirkt nesamone butu.

as naudoju Kinetics primeri, laiko labai gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ant virsaus dedu CNI baze ir paskui jau Kinetics light geli thumbup.gif
Atsakyti
Nu vo,reiškia aš kažkokį kitaiską primerį buvau nusipirkus biggrin.gif
Atsakyti
jus apie si kalbat kad geras?
http://www.manodrabu...i-bonderis?ch=c

Papildyta:
o kaip jums IBD bonder?
Papildyta:
ir is siu jei nesunku padekit issirinkt smile.gif

http://tarpmergaiciu.../dehindratorius

http://tarpmergaiciu...nuriebalintojas

Atsakyti