Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

QUOTE(Zarute @ 2013 09 05, 15:57)
Merginos, gal siek tiek ne i tema, kuom patartumet klijuot skilusi naga, ar silku ar stiklu geriau laikosi? g.gif Nei to, nei to neturiu, tai mastau ka pirkt? g.gif

Stiklas yra naudojamas priauginime kaip galutinis blizgus sluoksnis. Šilkas yra būtent naudojamas įskilusio nago "remontui" smile.gif Pati jo nenaudoju, gal kas plačiau apie jį paaiškins smile.gif
Atsakyti
Panos, o kaip jums tokia freza?

http://www.grozionam...p...=1237&page=

http://www.krinona.l...p...959&lang=lt

Planuoju grįžus ją cascadoj pirktis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 05 rugsėjo 2013 - 17:40
Apie skilusio nago klijavimą yra parašyta "Gelinio lakavimo" temoj, pirmam psl. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mascarra @ 2013 09 05, 19:36)

Aš tokią pat turiu. Kadangi geresnės nebandžiau, neturiu su kuo palygint, tačiau ji mane pilnai tenkina. Naudoju 2 metus kažkur, bėdų tfu tfu tfu dar neturėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 09 05, 20:47)
Apie skilusio nago klijavimą yra parašyta "Gelinio lakavimo" temoj, pirmam psl.  mirksiukas.gif
Papildyta:

Aš tokią pat turiu. Kadangi geresnės nebandžiau, neturiu su kuo palygint, tačiau ji mane pilnai tenkina. Naudoju 2 metus kažkur, bėdų tfu tfu tfu dar neturėjau  smile.gif

Ok, reiškias ją ir jamsiu 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 05, 17:36)

http://www.grozionam...p...=1237&page=

http://www.krinona.l...p...959&lang=lt

Planuoju grįžus ją cascadoj pirktis smile.gif

http://www.nagai.lt/...o-aparatas.html
as is ju pirkau sita. jau 2 meteliai kaip sukasi. nei vibro nei burzgumo nejauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 06, 00:50)
http://www.nagai.lt/...o-aparatas.html
as is ju pirkau sita. jau  2 meteliai kaip sukasi. nei vibro nei burzgumo nejauciu smile.gif

Man matai JD3500 labiau patinka, ten apsisukimų skaičius per minutę didesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 06, 07:54)
Man matai JD3500 labiau patinka, ten apsisukimų skaičius per minutę didesnis smile.gif

Smagu, as gyvenime nesu ant max greicio naudojus. Ir tai tik freza naudoju kutikulinei zonai paruosti, retais atvejais storius nuimt, jei prisikraunu. Tai man uztektu net ir 10 apsuku per valanda.. medienos gi nedroziam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 05, 17:10)
Stiklas yra naudojamas priauginime kaip galutinis blizgus sluoksnis. Šilkas yra būtent naudojamas įskilusio nago "remontui" smile.gif Pati jo nenaudoju, gal kas plačiau apie jį paaiškins smile.gif

Gal ne taip parasiau, as turejau omeny fiberglass juosteles doh.gif Kaip silka det tai as zinau, tik man jusu nuomone idomi buvo, kas geriau laiko, ar silkas ar tos fiberglass'o juosteles.
Vakar nusipirkau Vitrinoj tas stiklo pluosto juosteles, suklijavau dukrai 3 nagus, ziuresiu kaip laikys mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš vėl su savo bėdom doh.gif. Teko išmėginti jau nemažai brand'ų (Maple, IBD, Perfect Nails, Trend, BaHa), vis atšoka arba viršuje palei odeles, arba nago galiuko šonai. Lyg ir geriausiai laikosi Trend, kiek pastebėjau. Dabar turiu Baha uždėtą (dėjau daug vilčių), lygiai savaitė, o jau bent 4 galiukai atsisluoksniavo, baisu.

Pasiūlykit, prašau, kuo man "priklijuoti" atšokusį gelio sluoksnį prie nago, kad atlaikytų iki kitos korekcijos? Nes po kelių dienų tas atšokusio gelio kamputis nukrenta, vėliau lūžta nagas, nu ir taip istorija be galo. Galvoju, gal ko įtepti galėčiau į tą tarpą tarp nago ir ašokusio gelio (nu taip, visai neprofesionalu, bet tai ką daryti ax.gif ) Kas tai galėtų būti? Gal klijai tipsams, ar koks velnias g.gif

Nu ir ką man išvis daryti (pamėginsiu dar kelias korekcijas su Trend, bet ne stebuklas). Gal akrilinius nagučius pamėginti? Gal kas iš jūsų esate turėjusi tokia "nenormalią" klientę, kuriai niekas nelaiko? Gal pavyko kokį dviratį išrasti doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 09 06, 11:50)
Aš vėl su savo bėdom  doh.gif. Teko išmėginti jau nemažai brand'ų (Maple, IBD, Perfect Nails, Trend, BaHa), vis atšoka arba viršuje palei odeles, arba nago galiuko šonai. Lyg ir geriausiai laikosi Trend, kiek pastebėjau. Dabar turiu Baha uždėtą (dėjau daug vilčių), lygiai savaitė, o jau bent 4 galiukai atsisluoksniavo, baisu.

Pasiūlykit, prašau, kuo man "priklijuoti" atšokusį gelio sluoksnį prie nago, kad atlaikytų iki kitos korekcijos? Nes po kelių dienų tas atšokusio gelio kamputis nukrenta,  vėliau lūžta nagas, nu ir taip istorija be galo. Galvoju, gal ko įtepti galėčiau į tą tarpą tarp nago ir ašokusio gelio (nu taip, visai neprofesionalu, bet tai ką daryti  ax.gif ) Kas tai galėtų būti? Gal klijai tipsams, ar koks velnias  g.gif

Nu ir ką man išvis daryti (pamėginsiu dar kelias korekcijas su Trend, bet ne stebuklas). Gal akrilinius nagučius pamėginti? Gal kas iš jūsų esate turėjusi tokia "nenormalią" klientę, kuriai niekas nelaiko? Gal pavyko kokį dviratį išrasti  doh.gif

As pati esu susidurusi su ta galiuku problema, kad ties kutikule atsokineja, tai as galiu 100% kad nagucio paruosimas ne kruopsciai atliktas.
O kas del galiuku.. naturalus nagutis kaltas, bent jau kai mokiausi, patartina galiukus nudrozti ir is naujo priauginti. arba su freza isdrozti naturalu naguti panageje smile.gif ir nustos atsokineti ^^

Gal kitos profiukes zino kokiu kitu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 06, 15:32)

drinks_cheers.gif būtent. Prie kutikulių atšokimai dažniausiai meistro kaltė, juolba kai tiek gelių išmėginta. O galiukai, jei nagas plonas, niekas jo nelaikys, joks gelis, jis vis tiek suksis, raitysis. Vienintelis būdas, priauginėt iš naujo,ką aš labai dažnai taikau tiek klientėm, tiek sau ( pati pastoviai vaikštau arba be nieko arba su priaugintais, ant savo nagų iš vis retai korekciją darau) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 06 rugsėjo 2013 - 13:40
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 09 06, 12:50)

As sia beda sprendziu panasiai kaip minejo kitos, isdildinu panages. O kad neatsoktu kas apdildyta, panages dar padengiu stiklu. ax.gif

Truputi pasirodysiu, jei negausiu bart, kad ne i ta tema keliu blush2.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsiprasau jei dideles nuotraukos blush2.gif nesuprantu ar cia tik man jas tokias dideles rodo, ar is tikruju tokios isidejo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taara: 06 rugsėjo 2013 - 20:50