Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

Taara - nerealiai grazu!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
bliamba nusisausiu... kaip sunku pradet nuo 0.. kai neturi draugu, nei pazistamu.. kaip tuos klientus pritraukt, nors eik gatve ir kalbink visas moteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 08, 22:48)
bliamba nusisausiu... kaip sunku pradet nuo 0.. kai neturi draugu, nei pazistamu.. kaip tuos klientus pritraukt, nors eik gatve ir kalbink visas moteris biggrin.gif

Sveiki smile.gif
O skelbimu neskelbiat? Gal pradziai pasiulykite savo paslaugas uz labai nedidele kaina?

Mielos moterys, noreciau ikelti savo nagus jusu teismui.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pasibandžiau su folijom ax.gif Geriau gal su juodu geliu atrodytų, bet kažkaip nesinorėjo, norėjos tik kamufliažo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 09 09, 21:30)
Pasibandžiau su folijom  ax.gif Geriau gal su juodu geliu atrodytų, bet kažkaip nesinorėjo, norėjos tik kamufliažo  blush2.gif

Simpatishkai ziurisi,plius sita nagu forma man graziau ziurisi ant tavo ranku ax.gif gl,kad as istikima kvadratui daugiau,nezinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 09 09, 20:35)
Simpatishkai ziurisi,plius sita nagu forma man graziau ziurisi ant tavo ranku  ax.gif gl,kad as istikima kvadratui daugiau,nezinau biggrin.gif

Žinok gal ir geriau šita forma žiūrisi, bet man migdolas šimtą kartų patogiau doh.gif
Atsakyti
Grazus labai darbeliai mergaites. smile.gif Kai prisiziuriu as tu UK lopetu ir tortu, tai man sitas forumas atgaiva akims.
QUOTE(Anaksunamun @ 2013 09 09, 10:37)
Sveiki smile.gif 
O skelbimu neskelbiat? Gal pradziai pasiulykite savo paslaugas uz labai nedidele kaina?

Baisiai plesytis negaliu su tais skelbimais, nes nelegaliai namie darbuojuos. Tai net neisivaizduoju nuo ko pradet.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 09, 23:45)
Grazus labai darbeliai mergaites. smile.gif Kai prisiziuriu as tu UK lopetu ir tortu, tai man sitas forumas atgaiva akims.
Baisiai plesytis negaliu su tais skelbimais, nes nelegaliai namie darbuojuos. Tai net neisivaizduoju nuo ko pradet.

aš tai pradžioj dėdavau tik pažįstamom, paskui jau įsidrąsinau nepažįstamus žmones į namus kviestis... Pinigų daug neimdavau, bet per daug irgi nenusivertink, aš imdavau pradžioj už priauginimą 50Lt ir už papildymą 30Lt 4u.gif O dabar kai eisiu į saloną, venlias žino kiek tos kainos kils biggrin.gif Jau čia, Norvegijoj kai dėjau nagus, prašiau 70-80Lt, Jaučiu salone ir 100 paprašysiu. Gi dirbu su tikrai kokybiškom priemonėm, nepigiom, darau gerus, kruopščius darbus, o dar kur nuomos, mokesčiai ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 10 rugsėjo 2013 - 06:14
Sveikos merginukes, Aciu Jums, kad dalinates patarimais smile.gif
Vasara atostogavau Lietuvelej tai buvau i keleta kursu nuejus pas J. Labanauskiene. Superine motera thumbup.gif likau viskuo patenkinta. Buvau ornamentines dailes kurse, akvareles, dizainai su spalvotais geliais ir priauginimas formelemis. Dabar noriu tas zinias panaudot ir praktikuotis, tik reikia spalvotu geliu isigyti. Suku galva kurios firmos isigyti. Parasiau Trendams i Vokietija emaila ar siustu produkcija i Airija man. Ju spalvoti geliai man super patiko o is vokisko puslapio kokios kainos ciki ax.gif o jei ne dar galvoju apie Mosaic spalvotus gelius. Ka manote apie juos? Situs tai be vargo galeciau uzsisakyti online.
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2013 09 10, 12:25)

Man kolkas Mosaic NR1 biggrin.gif gerai pigmentuoti tepasi gerai, neissbega uztepus, (kaip buna su pn geliniais dazais jei tik kur maziau su blokeliu praeita, iskart isbega, iskart 4 nagu niekaip neuztepu) neatsiranda burbuliuku storiau tepant, visada uztenka vieno sluosnio. ax.gif
Trendo man kai kurios spalvos tepa, cni burbliukai storiau uztepus...
Atsakyti
QUOTE(Taara @ 2013 09 10, 16:49)
Man kolkas Mosaic NR1  biggrin.gif gerai pigmentuoti tepasi gerai, neissbega uztepus,  (kaip buna su pn geliniais dazais jei tik kur maziau su blokeliu praeita, iskart isbega, iskart 4 nagu niekaip neuztepu) neatsiranda burbuliuku storiau tepant, visada uztenka vieno sluosnio.  ax.gif
Trendo man kai kurios spalvos tepa, cni burbliukai storiau uztepus...

clap.gif Aciu tau Tarra! As jau buvau beveik mosaic susigundzius o dabar tikrai nusprendziau kad is ju uzsisakysiu.
O dar patark ar geri is ju tik geliniai dazai ar ir geras spalvotas gelis kaip ju pigmentacija? g.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai čia bebuvau. Labai gražūs darbeliai mergaitės.wink.gif
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 29, 08:36)
bet neklaidinkit žmonių kad nagus galima be kursų priauginėt  doh.gif

Galima galima, tik tai daug reikalų. Kitą syk gal eičiau, kad viską išmokti greičiau. Ir dar pamatau tokiųųų šedevrų baigusių kursus, kad padėk Dieve, iš tikro, galvą ant pečių reikia turėti, kad žinoti, kas yra kaip daroma:) tad pradedančios EIKIT GERIAU Į KURSUS:D
Atsakyti