Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

QUOTE(Anaksunamun @ 2013 09 09, 12:37)

Mielos moterys, noreciau ikelti savo nagus jusu teismui. 

Gražūs blizgučiai ant juodo, ar ten gelis toks bigsmile.gif Nagų formą gal šiek tiek reiktų dar padailint mirksiukas.gif

QUOTE(mascarra @ 2013 09 09, 22:30)
Pasibandžiau su folijom  ax.gif Geriau gal su juodu geliu atrodytų, bet kažkaip nesinorėjo, norėjos tik kamufliažo  blush2.gif

Aha, norėtųsi ant juodo rolleyes.gif Nors ir taip gražu smile.gif

QUOTE(Sunta @ 2013 09 10, 01:45)
Baisiai plesytis negaliu su tais skelbimais, nes nelegaliai namie darbuojuos. Tai net neisivaizduoju nuo ko pradet.

O nėra pvz FB kokios grupės sukurtos, kur bendrauja lietuvės būtent tos šalies? Ten būtų galima pasiskelbt.

QUOTE(Braškutė @ 2013 09 10, 20:05)
Sveikos, seniai čia bebuvau. Labai gražūs darbeliai mergaitės.wink.gif

Senai senai.. o kur darbai?
Smagu,kad senbuvės narės pradėjo rinktis, Taara atsirado, dabar Braškutė thumbup.gif Kas dar čia prapuolęs g.gif O tai užkniso, tik mes su mascara atrodo vienintelės kažką dirbančios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 09 10, 19:33)
Gražūs blizgučiai ant juodo, ar ten gelis toks  bigsmile.gif Nagų formą gal šiek tiek reiktų dar padailint  mirksiukas.gif

Blizguciai kazkokie juodai violetavai zalsvi biggrin.gif Na taip, formos ir ilgiai mane ir pacia erzina.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alady @ 2013 09 10, 18:54)
clap.gif Aciu tau Tarra! As jau buvau beveik mosaic susigundzius o dabar tikrai nusprendziau kad is ju uzsisakysiu.
O dar patark ar geri is ju tik geliniai dazai ar ir geras spalvotas gelis kaip ju pigmentacija? g.gif

Man ir geliai ju patinka, buvus kursuose tai visus spalvotus pabandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taara @ 2013 09 10, 22:02)
Man ir geliai ju patinka, buvus kursuose tai visus spalvotus pabandziau  ax.gif

Tai super. Noriu kuo geiciau uzsakyma padaryti tik dabar neapsisprendziu vis tik imt Mosaic Gel-paints ar Coloured Gel? Patark prasau 4u.gif
Atsakyti
Dekis uz patarimus, bandysiuos kaip nors verstis.
Bet jau baigiu nusimusti pasitikejima savimi.. toks jausmas kad viska pamirsau ka ismokau..
ypatingai kariauju su formelem... meciau tuos metaliukus velniop del laiko stokos. pasiemiau pinceta siandien i priauginima, bandziau daryt kaip sokolova patare... nu ir ka... suspaudus gelis sokte atsoko nuo nago... taip nutiko 2 nagams... kitu nebespaudziau ir likau su lopetom. susnervavau, ir pagalvojau, kad vel reiks trauktis firminius Egidijos metaliukus.. O gal cia kamufliazas kaltas buvo, nors laikiau ilgiau nei skaidru.. vis tiek .. baisiai nepatenkinta likau. Mergiote tai iskuode vos neapsiverkusi kaip jai graziai ten viskas baisiai, o man nervas kyla.. nes jei suformuoju naga ne pagal C-curve nebemoku dildint po to ir isdildinu per daug pvz.: remus...man tas nagutis atrodo putlutis, as ji droziiu droziu is sonu ir ziuriu kad jau gelis ant siulo kabo...
Baisiai nepeikit, nes ten milijonai klaidu.. lopetos kazkokios. Jauciu kad reiktu eit tobulintis, bet nezinau kur sitoj UK eit. Gal kas susidure su Margarita Belska yra? Ji arciausiai cia manes atrodo.. Arba deretis su Benita, kad privaciai pamokytu biggrin.gif

user posted image

Dar beje.. Del EMI geliu ar apsimoketu man juos isigyti ir naudoti prancuzui ir siaip viskam? Nes ta juoda spalvyte folijom tai epine kaip supratau, tai kad man vienos jos nesipirkt, nes neapsimoka del dideliu siuntos mokesciu, man labiau apsimoka parsisiust visa ju palete spalvu ten 10 spalvu uz 90£ gaunas man. Ar vertetu investuoti? Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 11, 00:40)
Dekis uz patarimus, bandysiuos kaip nors verstis.
Bet jau baigiu nusimusti pasitikejima savimi.. toks jausmas kad viska pamirsau ka ismokau..

Man tai viskas čia gražu, per daug save peiki mirksiukas.gif Dėl C linkio, aš irgi įpratau su metaliukais, reikės atsijunkyti nuo jų, gi salone dirbdama nežaisiu su jais su kiekviena kliente doh.gif Su pincetu ir man buvo, kad biškį pašoko nagiukas, bet nieko, sutvarkiau klientei net nepamačius, bet man irgi, kažkoks išlinkimas būtinas, paspaudimas irgi, nes kitaip man automatiškai lopeta blush2.gif Bet pas tave visai ne lopetos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 09 11, 02:40)

Jeckau kleckau,taip aprašei,kad jei nematyčiau foto, galvočiau,kad rimtai prisidirbai doh.gif Nieko čia baisaus nematau. O dėl pinceto, aš irgi jį bijau naudot, nes tai perspaudžiu,tai nedaspaudžiu (kai jau gelis per daug sustingęs), ir gaunas paskui vienas lopeta,kitas normalus. Beje, reikia tiksliai žinot kur dėt kad neperspaustum natūralaus nago ir ribos, kur jungiasi priaugintas galiukas. Man visgi vamzdeliai patikimiau ax.gif Nu bet kaip jau minėjau, paprastam priauginime aš jų nenaudoju
Atsakyti
user posted image
Ką aš jau čia prieš jūsų grožius....
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2013 09 11, 13:20)
Ką aš jau čia prieš jūsų grožius....

Oi oi kokie mes visi kuklūs biggrin.gif Gražu gi mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(rogrinta @ 2013 09 11, 13:39)
Oi oi kokie mes visi kuklūs  biggrin.gif Gražu gi  mirksiukas.gif

Nu ačiū ačiūsmile.gif
O kaip su tais vamzdeliais darot? Turiu aš juos, bet tik yiek, kad turiu:)

Prisimakalavau per tel kažką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškutė: 11 rugsėjo 2013 - 13:23
Aciu uz palaikyma merginos!!! smile.gif))
Braskute labai grazu!
Atsakyti
Greitos teplionės biggrin.gif Darbe nusimušiau nagus, kurios vakar pasidariau doh.gif Teko greitai remontuotis, mat reikalų kitų yra biggrin.gif Balta linija norėtųsi kad plonesnė būtų, bet kadangi su dešine paišiau, bus gerai ax.gif (mat aš kairiarankė)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 11 rugsėjo 2013 - 15:42