Išsiverkti tiesiogine prasme, nes iš manikiūrininkės grįžau verkdama.
Mano meistrė yra dekrete, o kitą savaitę išvažiuosim truputį, norėjau pasigražinti - mano nagai jau buvo nuaugę, labai reikėjo papildymą pasidaryti, šiaip pati paskutiniu metu susitvarkydavau, ir viskas buvo OK, na bet čia atostogos, galvoju pasidarysiu kažką nerealiai gražaus.
Gyvenu ne LT - atėjusi iš karto pasakiau, kad netrumpintų, ir formos nekeistų (šiupeliukai pas mane). Visų pirmą nudrožė formą (iškandžiojo su freza šonus, tai dabar atplaišos prie pat mėsos, o kur laisvas kraštas - visai siaura). Kai pasakiau, kad blogai, ji drebančiomis rankomis ėmėsi trumpinti - nurėžė pusę ilgio. Kai pradėjo daryti prancūzą - pasakiau kad tiesiog sustotų, nes už darbą nemokėsiu, o ji man sumokės už sugadintus nagus. Žodžiu - šypsena kreiva, forma nudrožta ir kreiva, šonai iškandžioti, šypsenos forma kreiva, ilgis nevienodas, gelis banguotai užpiltas. Ir ji man ant galo sako - o aš tik nuo sausio dirbu, tipo ko tu nori iš manęs?.... Aš vos neatsisėdau tai išgirdus, nes jei ji būtų tai pasakius prieš pradedant darbą, bėgčiau iš ten, kaip kiškis iš vilko nagų.
Mergaitės - meistrelės, ar galima kaip nors pataisyti? Ar vienintelis būdas - viską nudrožti velniop, likusį nagą irgi (mano buvo naturalūs nagai, užpilti geliu, be tipsų), ir per naują pasidaryti priauginimą? HELP ME