Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

Mergaitės ateinu išsiverkti ir patarimų pasirankioti... cry.gif Neišvarysite?
Išsiverkti tiesiogine prasme, nes iš manikiūrininkės grįžau verkdama.
Mano meistrė yra dekrete, o kitą savaitę išvažiuosim truputį, norėjau pasigražinti - mano nagai jau buvo nuaugę, labai reikėjo papildymą pasidaryti, šiaip pati paskutiniu metu susitvarkydavau, ir viskas buvo OK, na bet čia atostogos, galvoju pasidarysiu kažką nerealiai gražaus.
Gyvenu ne LT - atėjusi iš karto pasakiau, kad netrumpintų, ir formos nekeistų (šiupeliukai pas mane). Visų pirmą nudrožė formą (iškandžiojo su freza šonus, tai dabar atplaišos prie pat mėsos, o kur laisvas kraštas - visai siaura). Kai pasakiau, kad blogai, ji drebančiomis rankomis ėmėsi trumpinti - nurėžė pusę ilgio. Kai pradėjo daryti prancūzą - pasakiau kad tiesiog sustotų, nes už darbą nemokėsiu, o ji man sumokės už sugadintus nagus. Žodžiu - šypsena kreiva, forma nudrožta ir kreiva, šonai iškandžioti, šypsenos forma kreiva, ilgis nevienodas, gelis banguotai užpiltas. Ir ji man ant galo sako - o aš tik nuo sausio dirbu, tipo ko tu nori iš manęs?.... Aš vos neatsisėdau tai išgirdus, nes jei ji būtų tai pasakius prieš pradedant darbą, bėgčiau iš ten, kaip kiškis iš vilko nagų.
Mergaitės - meistrelės, ar galima kaip nors pataisyti? Ar vienintelis būdas - viską nudrožti velniop, likusį nagą irgi (mano buvo naturalūs nagai, užpilti geliu, be tipsų), ir per naują pasidaryti priauginimą? HELP ME 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 16 liepos 2013 - 16:32
QUOTE(In hell @ 2013 07 16, 17:30)
Mergaitės ateinu išsiverkti ir patarimų pasirankioti... cry.gif Neišvarysite?
Išsiverkti tiesiogine prasme, nes iš manikiūrininkės grįžau verkdama.
Mano meistrė yra dekrete, o kitą savaitę išvažiuosim truputį, norėjau pasigražinti - mano nagai jau buvo nuaugę, labai reikėjo papildymą pasidaryti, šiaip pati paskutiniu metu susitvarkydavau, ir viskas buvo OK, na bet čia atostogos, galvoju pasidarysiu kažką nerealiai gražaus.
Gyvenu ne LT - atėjusi iš karto pasakiau, kad netrumpintų, ir formos nekeistų (šiupeliukai pas mane). Visų pirmą nudrožė formą (iškandžiojo su freza šonus, tai dabar atplaišos prie pat mėsos, o kur laisvas kraštas - visai siaura). Kai pasakiau, kad blogai, ji drebančiomis rankomis ėmėsi trumpinti - nurėžė pusę ilgio. Kai pradėjo daryti prancūzą - pasakiau kad tiesiog sustotų, nes už darbą nemokėsiu, o ji man sumokės už sugadintus nagus. Žodžiu - šypsena kreiva, forma nudrožta ir kreiva, šonai iškandžioti, šypsenos forma kreiva, ilgis nevienodas, gelis banguotai užpiltas. Ir ji man ant galo sako - o aš tik nuo sausio dirbu, tipo ko tu nori iš manęs?.... Aš vos neatsisėdau tai išgirdus, nes jei ji būtų tai pasakius prieš pradedant darbą, bėgčiau iš ten, kaip kiškis iš vilko nagų.
Mergaitės - meistrelės, ar galima kaip nors pataisyti? Ar vienintelis būdas - viską nudrožti velniop, likusį nagą irgi (mano buvo naturalūs nagai, užpilti geliu, be tipsų), ir per naują pasidaryti priauginimą? HELP ME 4u.gif

uzuojauta, jo papuolei, nuimt viska, ir padaryti is naujo su formelem, tik nesisielok labai, jau viskas ivyko, sekmes persidarant nagucius, manau pasidarysite grazius
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 07 16, 16:30)
Mergaitės ateinu išsiverkti ir patarimų pasirankioti...

Vargšelė... Šeip jei natūralius nagučius skauda, patariu nors kiek paauginti ir pastiprinti natūralius nagučius... Jei nieko baisaus, patariu nuimti galį ir pilnai iš naujo prisiauginti pas kvalifikuotą meistrę 4u.gif Tik prisiauginkit ne su tipsais, o su formelėm 4u.gif Tipsai nagų priauginime jau seniena, juos tik į muziejų kaip ekpsonatą įdėti biggrin.gif Nesisielokit, viską galima ištaisyti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes smile.gif uz paguoda, pralinksminot, penktadieni aciu D viska sutvarkys ir nematys mano akys sito siaubo. Dar galvojau nufotkinsiu ir idesiu pavadinimu kaip nereikia daryti, bet paskui pagalvojau ner cia ko zmones gasdinti ir tokia Grazia tema gadinti...
Atsakyti
Labutis dar kartaa. Truputi pasimetus esu. Noriu pirktis nauja lempa ir kiek as prisimenu LED lempa nestingdo gelio paprasto? ar as klystu? Zinau, kad ji gerai ilgalaikiams.
http://www.nailharmo...6g-led-lamp.htm

Norisi kazkaip pagreitinti darba ar apsimoka investuoti? ar vis del to geriau zaisti su tom 3min senukem? mirksiukas.gif

Cia jau tukstanti kartu turbut klausta yra, bet ar galiu naudoti Primeri geliui? Nes dar turiu puse buteliuko po akrilo darbu ir kad nereiktu pirkti Bondo, sunaudociau ta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunta: 18 liepos 2013 - 13:40
Sveikos profesionales, gal pasidalinsit kaip jus su blizguciais smile linija tokia idealia padarote?
Nuotraukyte is google, bet tikriausiai kazkurios is jusu darbelis bus 4u.gif

http://images57.fotk...1377Copy-vi.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 19 liepos 2013 - 13:37
O cia siokia tokia naujiena, na bent jau man, tik vakar suzinojau. Sako laiko apie 3 savaites, idomu kaip is tiesu.

http://www.youtube.c...h?v=HKZM_fjT620
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 19 liepos 2013 - 14:04
Mascarra,Sunta,dailūs darbeliai mirksiukas.gif Labai patiko paskutinio dizainas, toks ii paprastas, ir puošnus,ir viskas viename biggrin.gif

QUOTE(Anaksunamun @ 2013 07 19, 15:28)
Sveikos profesionales, gal pasidalinsit kaip jus su blizguciais smile linija tokia idealia padarote?
Nuotraukyte is google, bet tikriausiai kazkurios is jusu darbelis bus  4u.gif

Čia modeliuotas priauginimas, ir tokią liniją įmanoma išgaut tik tokiu būdu priauginėjant mirksiukas.gif Idealią liniją galima ir kitaip išgaut, bet tokio efekto kaip čia nebus. Aš pvz jei darau prancūzą iš blizgučių,korekcijos metu, tai tiesiog nusipiešiu šypseną su skaidriu geliu, ir ant jo barstau blizgučius, tada ir jie lieka ten kur tu nori

QUOTE(Anaksunamun @ 2013 07 19, 16:03)
O cia siokia tokia naujiena, na bent jau man, tik vakar suzinojau. Sako laiko apie 3 savaites, idomu kaip is tiesu.

Tai kad gelinis ilgalaikis lakavimas jau keletą metų karaliauja LT biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 19 liepos 2013 - 15:44
QUOTE(Anaksunamun @ 2013 07 19, 13:28)
Nuotraukyte is google, bet tikriausiai kazkurios is jusu darbelis bus  4u.gif

http://images57.fotk...1377Copy-vi.jpg

Jo, maniškiai čia biggrin.gif kaip biggrin.gif kolegė ir sakė, čia yra modeliuotas priauginimas, ir taip gražiai su blizgučiais tik taip gaunasi 4u.gif galima ir paprastai, bet vėlgi, kolegė jau pasakė kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 07 19, 15:43)

*Čia modeliuotas priauginimas, ir tokią liniją įmanoma išgaut tik tokiu būdu priauginėjant  mirksiukas.gif Idealią liniją galima ir kitaip išgaut, bet tokio efekto kaip čia nebus. Aš pvz jei darau prancūzą iš blizgučių,korekcijos metu, tai tiesiog nusipiešiu šypseną su skaidriu geliu, ir ant jo barstau blizgučius, tada ir jie lieka ten kur tu nori

**Tai kad gelinis ilgalaikis lakavimas jau keletą metų karaliauja LT  biggrin.gif

*Na as nagucius tik pati sau tvarkausi, tai prisiauginu su formele, suformuoju pilna naga , o poto jau kazka ant jo grazinu 4u.gif papildyma irgi panasiai darau, buna gelio sluoksnis, tada galiukas ir dar skaidraus geliuko ant virsaus. Tai tokiu atveju nesugaus toks budas, kaip jus darote, nes tas nagas lipnus buna po pirmo sluoksnio g.gif

** As zinau kas yra gelinis lakavimas, cia man regis ne tas pats, nereikia pasiausti nago, po triju savaiciu tiesiog nusilupa kaip guma. Gelinis lakas taip paprastai nenusiema, man regis . Teta grizus is Vokietijos sake, kad tai yra naujiena doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mascarra @ 2013 07 19, 16:58)
Jo, maniškiai čia  biggrin.gif kaip  biggrin.gif kolegė ir sakė, čia yra modeliuotas priauginimas, ir taip gražiai su blizgučiais tik taip gaunasi  4u.gif  galima ir paprastai, bet vėlgi, kolegė jau pasakė kaip  mirksiukas.gif

Idealus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 19 liepos 2013 - 18:52
Labukas mergaites,
Noriu prie jusu prisijungti nes laaabbbaaai reikia pagalbos ar patarimo ax.gif
Gal kuri nors is jusu galite patarti ar nukreipti pas gera geliniu naguciu meistre Siauliuose?Gyvenu ne LT,griztu atostogu ir reiks papildymo nes nekenciu ataugusiu netvarkingu nagu doh.gif .Labai dekoju is anksto,jei kuri nors galesite padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiilgau ilgų nagų biggrin.gif Bet ir vėl 8 val. vargau doh.gif Kada aš išmoksiu modeliuotus greičiau daryt doh.gif Nors ovalas tai greičiau pasidaro
user posted image
user posted image

Atsakyti