Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

QUOTE(Eglaiciuke @ 2013 07 29, 21:31)
O cia mano daryti nagiukai, irgi noriu parodyti, gauti patarimu ir pasigaudyti minciu smile.gif

Na nepykit, bet man ta žydra spalvytė visai nesižiūri ax.gif plius, man dizainas labai matytas... Ar tik ne į šitą panašu? (nuotrauka iš interneto)

user posted image

Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 07 30, 06:15)
Na nepykit, bet man ta žydra spalvytė visai nesižiūri  ax.gif plius, man dizainas labai matytas... Ar tik ne į šitą panašu? (nuotrauka iš interneto)

user posted image

Teip, dariau pagal sia nuotrauka, tik man tokia tamsi negrazi spalva, tai paimiau svelnia zydra ir siek tiek padariau savaip smile.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri bandet gel laka HD 1 step? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 07 14, 14:08)
Šiandien prisiverčiau papildymą pagaliau pasidaryti  biggrin.gif 

user posted image

Koks cia kamufliazas? Labai graziai rausvas smile.gif
Atsakyti
Klausimas, ar ant priaugintu nagu norint lakuoti ilgalaikiu harmonny gelish nagu laku reikia pries tai tepti bonda baze ir spalva? poto jau galiu stikla deti ant virsaus?
Atsakyti
QUOTE(Mouse` @ 2013 07 31, 00:20)
Klausimas, ar ant priaugintu nagu norint lakuoti ilgalaikiu harmonny gelish nagu laku reikia pries tai tepti bonda baze ir spalva? poto jau galiu stikla deti ant virsaus?

Jokių bazių nebereikia,juk bondas tepamas TIK ant natūralaus nago.Bet ant lako reik ir lako topo, gelio stiklas netinka
Atsakyti
QUOTE(Eglaiciuke @ 2013 07 30, 21:50)
Koks cia kamufliazas? Labai graziai rausvas smile.gif

TrendNails Dark kamufliažas smile.gif Man jis pats fainiausias, labai super maskuoja, nedaug reikia, ir laiko labai gerai 4u.gif
Atsakyti
Uzsisakiau is ebay lempa, siandien jau pristate, kokia faina ir tik 15svaru..
Ir dar uzsisakiau CNI produktu is CNI pagrindinio psl... bet kai jie ten ilgai tvarkosi, skaityk ketvirtadieni uzsisakiau, jau sestadienis, o nieko dar neatrase.. o man jau kita savaite verkiant reikia produktu.. sikniai.
Atsakyti
Naujausias mano darbelis. Nuotaikai ir temutei pakelti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 08 04, 00:21)
... bet kai jie ten ilgai tvarkosi, skaityk ketvirtadieni uzsisakiau, jau sestadienis, o nieko dar neatrase.. o man jau kita savaite verkiant reikia produktu.. sikniai.

Matyt Sandra atostogauja. Aš kai parašiau,man kita mergina atrašė, irgi šiek tiek užtruko siuntinukas šį kartą

QUOTE(Sunta @ 2013 08 05, 02:30)
Naujausias mano darbelis. Nuotaikai ir temutei pakelti smile.gif

Gaila,kad neryški foto, šiaip kiek matos tai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 05, 06:51)
Matyt Sandra atostogauja. Aš kai parašiau,man kita mergina atrašė, irgi šiek tiek užtruko siuntinukas šį kartą

Gaila,kad neryški foto, šiaip kiek matos tai super  thumbup.gif

Aiskumelis, na lauksim tada.

O tas darbelis tai labai smagus buvo, tik as vis dar kariauju su formelemis ir c curve, vis pamirstu suspaust, tai kai kurie naguciai kliosuoja, dariau be kamufliazo, jos plokstele gan grazi buvo, tai pamaniau, kad paliksiu, nors vietomis tikrai buvo galima pakoreguoti, taciau mano kamufliazo spalva labai skiriasi nuo nat nago, tai jei taisyciau viena, tektu visus.
Atsakyti
Vakar pirma karta man priaugino nagus akrilinius,sakykit,ar normalu,kad jauciu diskomforta? man regis man perdaug nagucius suspaude darydama forma,labai nemalonus jausmas visa laika...taip turi buti ar ne,ir jei ne,ar galima kanors padaryti?.. verysad.gif
Atsakyti