QUOTE(happy mama @ 2013 08 09, 17:35)
Tuk tuk galiu užeiti?
Sveikos grožio ir estetikos kūrėjos
Esu naujokė,šioje srityje,gal galit padėti,nesuprantu,kodėl po keliu dienų gelis atšuoka.kielis kartus dariau lig ir viskas gerai buvo o dabar nebesigauna,naudoju kinečių gelius,gal dėl to kad mažai nudildinu nago plokštelė? Ir gal galit paaiškinti base gel it primer tai tas pats daiktas,naudojamas ant švaraus nago prieš gelį.Kai aš ji užtepu ir palaikau nagus uv lempoje jis ant nago susibega,kaip kokie rebalai susiskaido.

ar taip turi buti?
Pirma, atšoka, nes naudojat, kiek supratau, pigius, made in china, gelius. Išmeskit juos kuo skubiau! Tai yra
juoda chemija, sugadinsit ir nagus, ir sveikatą klientėm... Antra, base gel yra gelis, naudojamas kaip pagrindas. Primer yra skystis, gerinantis sukibimą su geliu. Dėl subėgimo, man rodos, kad nago plokštelė būna riebaluota dėl to ir subėga, dėl to ir nelaiko... Aišku nelaiko ir dėl naudojamų priemonių. Pritariu kolegei - bėkit į kursus, jei esat pradedančioji, nereiškia, kad reikia naudoti tokias kenksmingas chemines priemones, pirkit normalų gelį... Niekas neliepia pirkti brangių kaip CNI, bet, manau, ba-ha gelį tikrai gailte sau leist...
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 09, 19:31)
Aš labiausiai mėgstu apvalius ne kvadratinius, bet kaip sunku juos gaut

Pirkdavau Nocturne salone, faini pas juos būdavo, paskui dingo. dabar pirkau gelį tai radau vieną paskutinį prigriebiau 8 nr. bet labai čiki, darbas eina kaip per sviestą
Apvalius vat ir aš noriu vis pabandyti

bet aš kalbu ne apie nago formavimui naudojamus, o spalvotam geliui ir smailo linijai

Nebent tu ir smailui apvalesnius naudoji

Aš tai dabar smailui noriu kirstus pabandyti