Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų priauginimas

QUOTE(mascarra @ 2013 08 09, 16:12)
Gal šepetėlis netinkamas? Nes man irgi taip buvo, rodos stengiaus labai plonai padengti, bet vistiek pūslytės kilo. Tai pakeičiau į geresnį šepetuką, gelis plonai tepės ir nebeliko tų pūslelių problemos smile.gif

o geras blush2.gif , ne nepagalvojau apie tai, aciu jums labai , vakare pabandysiu taip, aciu labai mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
gal galetumete patarti koki sepeteli pirkti ? kokios firmos? koki numeriuka? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu va,išsiaiškinot smile.gif Turiu kelis geliukus,savo sumaišytus,kurie pastoviai puslytėm išeina,matyt ten nelabai draugauja dvi spalvos, ai bet su bafuku pavarau per jas,ir normaliai. Dėl teptukų, remygaa, neturi reikšmės kokios firmos, nr. irgi žiūrint kam naudosi, man einamiausi 4 ir 6. Tačiau kokie jie bebūtų,jie turi būt kaip nauji, nes kai pradeda skilinėt šerelių galiukai, automatiškai darbas su jais tampa problematišku, ir ruožai visokie gaunasi ir pūsluytės ir šiaip nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 09, 17:07)
Nu va,išsiaiškinot  smile.gif Turiu kelis geliukus,savo sumaišytus,kurie pastoviai puslytėm išeina,matyt ten nelabai draugauja dvi spalvos, ai bet su bafuku pavarau per jas,ir normaliai. Dėl teptukų, remygaa, neturi reikšmės kokios firmos, nr. irgi žiūrint kam naudosi, man einamiausi 4 ir 6. Tačiau kokie jie bebūtų,jie turi būt kaip nauji, nes kai pradeda skilinėt šerelių galiukai, automatiškai darbas su jais tampa problematišku, ir ruožai visokie gaunasi ir pūsluytės ir šiaip nieko gero  biggrin.gif

vaj kaip aciu jums thumbup.gif jau tikrai tikiu kad sepetelis, nes senokai ji naudoju doh.gif o dar klausimelis, kaip paruosti svariai naga, pries stikla,, tepant buna dulkeliu isimaiso, na kai nudilinu naga pries virsutini sluoksi, blokeliu paruosiu, sepeteliu nubruokineju dulkes, bet tepu stikla ir vistiek buna kokiu dulkeliu doh.gif ir matosi , ka daryti kad nebutu visiskai ju? 4u.gif
Atsakyti
Tuk tuk galiu užeiti? biggrin.gif
Sveikos grožio ir estetikos kūrėjos 4u.gif
Esu naujokė,šioje srityje,gal galit padėti,nesuprantu,kodėl po keliu dienų gelis atšuoka.kielis kartus dariau lig ir viskas gerai buvo o dabar nebesigauna,naudoju kinečių gelius,gal dėl to kad mažai nudildinu nago plokštelė? Ir gal galit paaiškinti base gel it primer tai tas pats daiktas,naudojamas ant švaraus nago prieš gelį.Kai aš ji užtepu ir palaikau nagus uv lempoje jis ant nago susibega,kaip kokie rebalai susiskaido. doh.gif ar taip turi buti?

Papildyta:
QUOTE(remygaaa @ 2013 08 09, 16:15)
vaj kaip aciu jums  thumbup.gif  jau tikrai tikiu kad sepetelis, nes senokai ji naudoju doh.gif  o dar klausimelis, kaip paruosti svariai naga, pries stikla,, tepant buna dulkeliu isimaiso, na kai nudilinu naga pries virsutini sluoksi, blokeliu paruosiu, sepeteliu nubruokineju dulkes, bet tepu stikla ir vistiek buna kokiu dulkeliu  doh.gif  ir matosi ,  ka daryti kad nebutu visiskai ju?  4u.gif

Aš dulkeles nuvalau su Cleanser plus skysčių, neriebalintojas.
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2013 08 09, 17:15)
.. tepu stikla ir vistiek buna kokiu dulkeliu  doh.gif  ir matosi ,  ka daryti kad nebutu visiskai ju?  4u.gif

su nuriebalintoju nuvalyt

QUOTE(happy mama @ 2013 08 09, 19:35)
Esu naujokė,šioje srityje,gal galit padėti,nesuprantu,kodėl po keliu dienų gelis atšuoka.kielis kartus dariau lig ir viskas gerai buvo o dabar nebesigauna,naudoju kinečių gelius,gal dėl to kad mažai nudildinu nago plokštelė? Ir gal galit paaiškinti base gel it  primer tai tas pats daiktas,naudojamas ant švaraus nago prieš gelį.Kai aš ji užtepu ir palaikau nagus uv lempoje jis ant nago susibega,kaip kokie rebalai susiskaido. doh.gif ar taip turi buti?

Oi oi oi mergaite, jums į kursus reikėtų, net bazinių žinių neturit, o jau bandot nagus daryt doh.gif
Visų pirma keiskit medžiagas, nuo kinietiškų gelių gali ir nagų nelikt,apie odą aplink juos nebešneku doh.gif Daug dildint plokštelės nereik, sugadinsit nagus ir dar prasčiau laikysis gelis. Base gel ir yra bazinis gelis, tai gelis, o primer nuriebalintojas. Primerio tepama vos vos, o jūs kaip suprantu paliejat nemažai jei jums subėga. Nu vienžo iš teorijos nieko neišmoksit, eikit į kursus kol nepridarėt sau ir kitoms žalos sveikatai
Atsakyti
QUOTE(remygaaa @ 2013 08 09, 14:19)
o geras  blush2.gif , ne nepagalvojau apie tai, aciu jums labai , vakare pabandysiu taip, aciu labai  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
gal galetumete patarti koki sepeteli pirkti ? kokios firmos? koki numeriuka? blush2.gif  4u.gif

Aš tai šepetėlį naudoju iš dailės prekių pardės, man jis labai thumbup.gif bet firmos nepamenu smile.gif Svarbu bandykit, pirkit, nes kas vienai meistrei tinka, kitai net rankoj keistai laikysis biggrin.gif Aš pvz mėgstu siauresnius ir "kūdesnius", mano kolegė mėgsta trumpesnius ir plačius biggrin.gif Taip kad bandykit ir surasit kas jums tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 08 09, 21:27)
Aš tai šepetėlį naudoju iš dailės prekių pardės, man jis labai  thumbup.gif bet firmos nepamenu smile.gif Svarbu bandykit, pirkit, nes kas vienai meistrei tinka, kitai net rankoj keistai laikysis  biggrin.gif Aš pvz mėgstu siauresnius ir "kūdesnius", mano kolegė mėgsta trumpesnius ir plačius biggrin.gif Taip kad bandykit ir surasit kas jums tinka  4u.gif

Aš labiausiai mėgstu apvalius ne kvadratinius, bet kaip sunku juos gaut doh.gif Pirkdavau Nocturne salone, faini pas juos būdavo, paskui dingo. dabar pirkau gelį tai radau vieną paskutinį prigriebiau 8 nr. bet labai čiki, darbas eina kaip per sviestą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happy mama @ 2013 08 09, 17:35)
Tuk tuk galiu užeiti?  biggrin.gif
Sveikos grožio ir estetikos kūrėjos  4u.gif
Esu naujokė,šioje srityje,gal galit padėti,nesuprantu,kodėl po keliu dienų gelis atšuoka.kielis kartus dariau lig ir viskas gerai buvo o dabar nebesigauna,naudoju kinečių gelius,gal dėl to kad mažai nudildinu nago plokštelė? Ir gal galit paaiškinti base gel it  primer tai tas pats daiktas,naudojamas ant švaraus nago prieš gelį.Kai aš ji užtepu ir palaikau nagus uv lempoje jis ant nago susibega,kaip kokie rebalai susiskaido. doh.gif ar taip turi buti?

Pirma, atšoka, nes naudojat, kiek supratau, pigius, made in china, gelius. Išmeskit juos kuo skubiau! Tai yra juoda chemija, sugadinsit ir nagus, ir sveikatą klientėm... Antra, base gel yra gelis, naudojamas kaip pagrindas. Primer yra skystis, gerinantis sukibimą su geliu. Dėl subėgimo, man rodos, kad nago plokštelė būna riebaluota dėl to ir subėga, dėl to ir nelaiko... Aišku nelaiko ir dėl naudojamų priemonių. Pritariu kolegei - bėkit į kursus, jei esat pradedančioji, nereiškia, kad reikia naudoti tokias kenksmingas chemines priemones, pirkit normalų gelį... Niekas neliepia pirkti brangių kaip CNI, bet, manau, ba-ha gelį tikrai gailte sau leist...

Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 09, 19:31)
Aš labiausiai mėgstu apvalius ne kvadratinius, bet kaip sunku juos gaut  doh.gif  Pirkdavau Nocturne salone, faini pas juos  būdavo, paskui dingo. dabar pirkau gelį tai radau vieną paskutinį prigriebiau 8 nr. bet labai čiki, darbas eina kaip per sviestą  wub.gif

Apvalius vat ir aš noriu vis pabandyti biggrin.gif bet aš kalbu ne apie nago formavimui naudojamus, o spalvotam geliui ir smailo linijai smile.gif Nebent tu ir smailui apvalesnius naudoji wink.gif Aš tai dabar smailui noriu kirstus pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 08 09, 21:35)
Apvalius vat ir aš noriu vis pabandyti biggrin.gif bet aš kalbu ne apie nago formavimui naudojamus, o spalvotam geliui ir smailo linijai smile.gif Nebent tu ir smailui apvalesnius naudoji wink.gif Aš tai dabar smailui noriu kirstus pabandyti smile.gif

Ne ne, smailui tik kvadratas, turėjau ir kirstą, tai palikau jį bandymams one stroke biggrin.gif O Nagui formuot pabandyk apvalų,nerealus dalykas, dabar nebemoku su kvadratiniais dirbt doh.gif Visai suvariau senąjį teptuką, bet kentėjau ir dirbau su juo, kol naujo negavau, nors kvadratukų net keletą naujų mėtėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 09, 19:51)
Ne ne, smailui tik kvadratas, turėjau ir kirstą, tai palikau jį bandymams one stroke  biggrin.gif O Nagui formuot pabandyk apvalų,nerealus dalykas, dabar nebemoku su kvadratiniais dirbt  doh.gif Visai suvariau senąjį teptuką, bet kentėjau ir dirbau su  juo, kol naujo negavau, nors kvadratukų net keletą naujų mėtėsi  biggrin.gif

Pabandysiu, kai į Lt grįšiu smile.gif O natūralių šerių naudoji ar sintetinį?
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2013 08 09, 22:07)
Pabandysiu, kai į Lt grįšiu smile.gif O natūralių šerių naudoji ar sintetinį?

Sintetinį
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 08 09, 21:02)
Sintetinį

Ane? O aš galvoju kad geriau gal su natūraliu... Dabar dirbu su sintetiniu, bet kažkaip girdėjau, kad geriau su natūraliu... Ką tu manai šiuo klausimu? ax.gif
Atsakyti