Įkraunama...
Įkraunama...

Uteniškės

Sveikos mamytės,
Norėjau pasiteirauti, ar yra Utenoje kokia parduotuvė, ar skyrelis rūbelių neščiosioms ?
Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2013 11 04, 11:50)
Labukas!

Oj kaip gerai, labai lauksim ziniu. O idomu kokios kainytes ten, neklauset? nors du dantukus sutaisyt kosmoso nekainuos, svarbu, kad vaikai sedetu:) ir issizioje sedetu, o ne siaip:)

Labukas, tai va- labai patiko ten. Gydytoja labai nuostabi. Praddžioj susipažino, aprodė, davė įrankius pačiupinėt, abu atsisėdom į kėdę, pataisėm dantukus jo atsineštom mašinytėm. Problemų daug, ypač vienas krūminis, kurio taisymas yra skausmingas, plius kitas pradeda gęsti, o ant kitų dantukų kelių -kariesas. Žoddžiu pats išsižiojo, davė 2-3 kartus pagręžti ir viskas... schmoll.gif nebenoriu, nebepatinka....Nekankinom vaiko ir nevertėm, nes išgąsdinsim labai.Davė siuntimą į Vilnių, reiks važiuoti į Žalgirio klinikas, nes tas krūminukas nieko gera nežada...
Atsakyti
O kur pacios Utenoje dantis taisotes? Valotes akmenis? Mano visi gydytojai Vilniuje, tad reikia žinot...
Ir dar aš čia jums paįkyrėsiu su savo dovanojamais šuniukais:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2013 11 05, 14:54)
Labukas, tai va- labai patiko ten. Gydytoja labai nuostabi. Praddžioj susipažino, aprodė, davė įrankius pačiupinėt, abu atsisėdom į kėdę, pataisėm dantukus jo atsineštom mašinytėm. Problemų daug, ypač vienas krūminis, kurio taisymas yra skausmingas, plius kitas pradeda gęsti, o ant kitų dantukų kelių -kariesas. Žoddžiu pats išsižiojo, davė 2-3 kartus pagręžti ir viskas... schmoll.gif nebenoriu, nebepatinka....Nekankinom vaiko ir nevertėm, nes išgąsdinsim labai.Davė siuntimą į Vilnių, reiks važiuoti į Žalgirio klinikas, nes tas krūminukas nieko gera nežada...

Sveikute!
Va kaip gerai, kad patiko ten jums, tik liudna, kad i klinikas reikia, kaip suprantu ten su narkoze taisys? O kodel problemos su dantuku? maniskiui irgi sako kartais, kad skauda, kai kieto maisto prilenda, bet nenoreciau i klinikas dar:( Uzsirasem mes i kabineta Kestucio g, vos iterpe ten mus, nes pasiule kovui arba vasariui. Kaip visada pas dantistus zmoniu eiles...
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2013 11 05, 18:40)
Sveikute!
Va kaip gerai, kad patiko ten jums, tik liudna, kad i klinikas reikia, kaip suprantu ten su narkoze taisys? O kodel problemos su dantuku? maniskiui irgi sako kartais, kad skauda, kai kieto maisto prilenda, bet nenoreciau i klinikas dar:( Uzsirasem mes i kabineta Kestucio g, vos iterpe ten mus, nes pasiule kovui arba vasariui. Kaip visada pas dantistus zmoniu eiles...

Kaip gydytoja minėjo-taip, su narkoze viską tvarko, arba duoda tablėtytę kad vaikas apspangtų verysad.gif man tai skamba siaubingai, nes tikrai vieną kart nuvykus visko nesutvarkys, taip kad teks ir kitą kart "svaigint" doh.gif
Prieš Vilnių dar ir mus įterpė pas Pipirienę, turbūt ten pat, prie bažnyčios.Jau kai ir čia paskys kad nesutvarkys, tada teks keliauti į Vilnių unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės gal zinot kad Utenoje mokina vaikus anglu kalbos
Atsakyti
Laba,
Žinau būrelis yra "Eglutės" darželyje. Bet taviškiam gal bus jau per lengva...
Atsakyti
O kur tatuiruotes Utenoje daro?
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2013 11 11, 12:15)
Sveikutės gal zinot kad Utenoje mokina vaikus anglu kalbos

American English school gal paklausti g.gif

Mėnuli, gali man į AŽ apie dailės terapiją paasakoti, kyla minčių, kurias galima būtų įgyvendinti.
Atsakyti
QUOTE(*sunlight* @ 2013 11 05, 14:30)
Sveikos mamytės,
Norėjau pasiteirauti, ar yra Utenoje kokia parduotuvė, ar skyrelis rūbelių neščiosioms ?
Ačiū už atsakymą 4u.gif

specialiai nėščiosioms tai gal ir nėra tiokios parduotuvės, bet man teko matyti didžiojoj Norfoj vienoj iš ten esančių parduotuvių - sarafanų, suknelių. Apsidairykit, manau, kad patiks smile.gif
Atsakyti
pigiai parduosiu naudotą virtuvinį kombainą. Veikiantis, tinka kokteilius plakti, daržoves smulkinti, tarkuoti.

http://kaina24.lt/im...onic-km3099.jpg
Atsakyti
Sveikutes!
Na va, mano berniukas jau po dantistes (buvo su teciu). Viena dantuka uzplombavo, liko dar du. Sedejo puikiai, ir net nesako kad neisiu kita karta. Tai labai tikiuosi, kad ir kita karta bus gerai, nes didziausia skylute pasiliko pabaigai, kad neissigastu. Issirinko melyna plomba, zmogaus voro lipduku gavo, grizo patenkintas.
Atsakyti