Įkraunama...
Įkraunama...

Uteniškės

Mums ir netiketai teko apsilankyt pas dantista Krasuonoje naujam name, vaikui trauke danti tai super dantistas
Atsakyti
QUOTE(meskalepeska @ 2013 11 14, 15:02)
pigiai parduosiu naudotą virtuvinį kombainą. Veikiantis, tinka kokteilius plakti, daržoves smulkinti, tarkuoti.

http://kaina24.lt/im...onic-km3099.jpg

dar parduodu. Už 70 litų. Vistiek stovi nenaudojamas. Nesiunčiu.
Atsakyti
Labukas,gal kas nuomuojate,ar zinote kas nuomuoja uz protinga kaina 1 arba 2 kambariu butuka? 4u.gif
Reikia skubiai,labai lauksiu atsakymu,uz suradima rafaelo saldainiu dezute sunglasses2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Išverčiau vaikų spintą, radau išaugtų berniukiškų drabužėlių. Gal kam reikia 140 - 152 cm. dydžio? Mažasis po du litus parduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Smalsi, maniškis dar 122 nešioja, tai gal labai ilgai reiks laukt kol priaugs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 12 08, 21:14)
Sveikos  4u.gif
Išverčiau vaikų spintą, radau išaugtų berniukiškų drabužėlių. Gal kam reikia 140 - 152 cm. dydžio? Mažasis po du litus parduoda  lotuliukas.gif

reiktu paziureti nes maniskiam daug kas netinka,dazniausiai per pilvus nesueina
Atsakyti
Su Naujias metais 4u.gif
Dabar turiu svečių, kai išvažiuos nufotografuosiu. Dar viena mamytė rašė į AŽ. taip ir neatrašiau, darbais apsivertus buvau ax.gif
Gal žinote kas garažą išnuomoja? Skubiai reik.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tai kaip gyvos?
Atsakyti
Laba laba, su naujais visas. 4u.gif Gyvenam puikiai, sveiki gyvi... smile.gif
Atsakyti
Laba laba - su Naujais hi.gif

Aš tai iš kart su reikalais smile.gif kitą savaitgalį einam į 40-metį "Tema Sovietiniai laikai". Noriu apsirengti ne kaip tetulė prieš 40m, bet dar kaip kokia studenčiokė smile.gif Jei neklystu sintetinės geletos suknelės ant bangos buvo? dabar neaišku su šukuosena: ar turi būt ant šono ir sugarbanota didelėm garbanom; ar skyrimas per viduri ir prie šaknų tiesu, o galai sugarbanoti; ar čia jau tos pašiauštos šukuosenos (kirpčiukai pastatyti ir atgal iššiaušti plaukai)?
Kas turit patarimų drąsiai rašykit, meskit nuorodas viskas tinka. Ačiū ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsi_ @ 2013 12 08, 21:14)
Sveikos  4u.gif
Išverčiau vaikų spintą, radau išaugtų berniukiškų drabužėlių. Gal kam reikia 140 - 152 cm. dydžio? Mažasis po du litus parduoda  lotuliukas.gif

Kaip ten su tais rubeliais? Laukiu vis dar atsakymo smile.gif

Ir su Naujais metais, visoms linkiu ypatingu metu smile.gif

Atsakyti
Avevita, taigi į mamos albumą pasižiūrėk. Manosios dabar toli, bet aš kažkaip mamą matau su hipinėm platėjančiais galais kelnėm, gėlėtom suknelėm "ant stanikėlio", pūstais pečiais rankovėm. O plaukų gerai nepamenu, žinau, kad lyg didelėm bangom buvo, bet kur ten tas skyrimas nežinau smile.gif Tų sustatytų ir pašiauštų lyg nebuvo, man rodos čia daugiau mūsų paauglių mada buvo - apie 1990-1998 m. Tau, manau, kokių 1980 m. bent reikia.
Atsakyti