Įkraunama...
Įkraunama...

Uteniškės

Nu labas 4u.gif
Susitikti labai noriu thumbup.gif

Išleidau pirmokę, dabar galiu atsipalaiduot tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
Bulves kasat? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2013 09 05, 12:23)

Kaip laikotės?
Atsakyti
QUOTE(twix'e @ 2013 09 05, 13:25)
Kaip laikotės?

Oi, pakankamai gerai, skustis labai negaliu. smile.gif Tik va laukiam operacijos ir tas laukimas jau nervina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2013 09 05, 13:28)
Oi, pakankamai gerai, skustis labai negaliu.  smile.gif Tik va laukiam operacijos ir tas laukimas jau nervina...  doh.gif

Kas per operacija?
Atsakyti
QUOTE(Extrem @ 2013 09 05, 14:28)
Oi, pakankamai gerai, skustis labai negaliu.  smile.gif Tik va laukiam operacijos ir tas laukimas jau nervina...  doh.gif

Kirkšnies?
Mes vakar pas neurologą buvom, tai viskas gerai ax.gif
Atsakyti
Kirksnies operacija, nes strigineja zarnytes abiejuose sonuose. Operacijai paskirta diena, rugsejo 13, bet jauciu neislauksim tos dienos. doh.gif O mes pas neurologe gavom tik spalio 9 dienai. g.gif
Papildyta:
Papasakokit kas nors kur vaikui batus rudeniui nupirkti Utenoje, niekur nerandu, visus isaugo, apsiauti neturim kuo... Vieninteliai crocsai ir guminiai dar tinka... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 05 rugsėjo 2013 - 13:51
QUOTE(Extrem @ 2013 09 05, 14:49)
Kirksnies operacija, nes strigineja zarnytes abiejuose sonuose. Operacijai paskirta diena, rugsejo 13, bet jauciu neislauksim tos dienos.  doh.gif  O mes pas neurologe gavom tik spalio 9 dienai.  g.gif

aš registravausi liepos pradžioj, irgi gavom tik vakar dienai doh.gif
Beje, jei turėsi siuntimą echo, tai reikia atskirai registruotis, pasirodo...Mes nuvažiavom neužsiregistravę (neperspėjo niekas, galvojau, kad pati neurologė ir darys (na, taip pediatrė sakė ir pirmagimiui atskirai nereikėjo registruotis)), tai paskutinę minutę dar padarė ale "po blatu".
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2013 09 05, 14:56)
aš registravausi liepos pradžioj, irgi gavom tik vakar dienai  doh.gif
Beje, jei turėsi siuntimą echo, tai reikia atskirai registruotis, pasirodo...Mes nuvažiavom neužsiregistravę (neperspėjo niekas, galvojau, kad pati neurologė ir darys (na, taip pediatrė sakė ir pirmagimiui atskirai nereikėjo registruotis)), tai paskutinę minutę dar padarė ale "po blatu".

Mes atskirai gavom eckoskopuotis ir pas neurologe. Echo galvytes atliks musu daktare, o neurologe prides savo. Siaip viska vienu metu daro neurologe Cerniauskaite- Smit, bet pas ja eiles kosmines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extrem: 05 rugsėjo 2013 - 14:08
QUOTE(Extrem @ 2013 09 05, 13:55)

Papasakokit kas nors kur vaikui batus rudeniui nupirkti Utenoje, niekur nerandu, visus isaugo, apsiauti neturim kuo... Vieninteliai crocsai ir guminiai dar tinka...  doh.gif  unsure.gif

Man ir reikia, nes bateliai tik liko, reikia demesezonkių doh.gif
Atsakyti
Bulvės nukastos, bet tiek visokių reikalų be ryšio...
Pas mane kai situacija būna, kad nieko neturiu vaikam aprengt, ieškau ir perku musumazyliai.lt Lengvai filtruojasi prekės, toms kas bijo siųstis, galit pasirinkt tik Uteną peržiūrėt....
Atsakyti