QUOTE(Di-ana @ 2014 03 04, 19:00)
Sveikos merginos. Ir as jungiuosi prie jusu su savo problema ...

Su pirmu vaikeliu pastojau iskart kai tik pradejom planuoti...(2006metais) Po nestumo man prasidejo migrena. Pradejau tikrintis... ir skydliauke irgi pasitikrinau. Viskas buvo gerai, tik buvo vienas mazgelis. Sake ateiti po puses metu... Uz puses metu po tyrimu man israse tiroxina, kadangi jie buvo ne visai geri... Dar po laiko, kai atejau tikrintis, israse metizoli... Na ir taip su laiku man nustate AUTOIMUNINI TIREOIDITA... na darausi tyrimus reguliariai, geriu selena, zinka, vit C ir t.t.... Kolkas viskas gerai. paskutinis TTH buvo 1.04. Kur norma 0.4-4.0. Kaip ir gerai. bet kai daro echoskopa, kiekviena karta sako, kad vaizdelis vis blogeja ir blogeja. Puse skydliaukes jau yra atmirusi beveik... na ir ta problema.. Kad jau 3 metus negalim susilaukti antro vaikelio.... Buvo 2 ankstyvi persileidimai.. Endokrinologe sako, kad cia ne del skydliaukes. Gine sako, kad esu sveika. Vienu zodziu...
Gal kas dar cia yra su autoimuiniu tireoiditu?
As

turiu ta beda ir kaip suprantu, visam gyvenimui...deja
Taip pat gaudom antra gandra uz uodegos, bet jau tuoj bus 3 m. kaip nesiseka. Pernai po OS buvo payke, bet labai trumpam
Mano TTH kaip pasiutes sokineja, vakar buvo 6,6, o pries kelis men 0,6. Dozziu labai drastiskai nekaitalioju tyroksino, tik po truputi, bet jam nei motais. Paties FT4 buna nuo 16 iki 21m, kaip ir uztektu savo to hormono, bet vat durniuoja sefas TTH (kaip mano endo sako) ir psio.
Savijauta tragiska, slenka plaukai kosminiu greiciu, jau tuoj ieskosiu peruko. Sirdis gerklej stovi, salta
Na va pasiguodziau as cia jums. Vyrui tai negaliu kiekviena diena skustis, paskui galvos, kokia cia ligone zmona turi