Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

Mūsų mamytės

user posted image

2010:

*Mila*, Lietuva, Dulkelė, Rota, Anyte_uogyte, Kristina, kinrozyte, cikadele, zynaida, Sicily, Caramelle*, Orbit, l'orage, Ag* , Kristutex, AudroneM , tani301, meduksi, jurgva, Mopsiuka, adinka, saules_zuikutis, Heiress, agpa, loraimitz , dizzy__ *July*, Pamelo, Gretusiu, Akutee, almendra, ,Laimuze509, mmazuliuke, Murauskė , aggneelle , noreli, exley, lola.lola, Baltija L , Avietina, larnaka, Baravyke, Veli , *Gaja*, munytte, Barbara 03 , Sella, pokahonta, xsenija

2011:

Oii , Aukselis1112, Ingutevi , r@mke, Razina8 , Liucina75, Regata , prakriti, Tiesiog As ),Juvijo, Asmon , anneli , Ariwom, Corsica , Vaidulka123 , Urtytė_Mergytė , jbaniukaityte , TITA777 , rugelė, *renatux* , 2Ditutė , Lynete , Zirza, wiki21, Cyplius , Inero , Skorpas 35 , *muduabudu*, Amberlina, Ika8, Fides , Merguzyt, Neffertite_ , LaukiameStebuklo , pjurgitukas , Dovi2003 , braske1515 ,Kukulka,Sniege555,Linutas,loorena,mykolina,Butvile , Irute1984 ,Juroszuvedra,Svirple ,Nemeja,Irijur , Kristuciuke , Tivita , Judil ,2Lviename,Zemaiciuke,Liepa7;Cherish0,Zuikispuikisilgaausis ,Saguze,Pireja,gurmane,aiste35,Lana33,Reginiukas.UK,Jaqmina,Liepuzele21,jurgele77,
Kristiana26,Levanda81,egipte ;frige1,Bum ,Damute,kiskius ;Strazdane ; Katiniene-gerai;zieminuke;iziKNS,Zubriuka,Enia

2012:

Adrija1, REVO ,Anamari, dizzy, viltuze, zylute81, aqiute,LediDiDi1, vilte-kns , T.P.Keberiokst, Beta1, Indry, Vilmosa, Rute, Myciute, NannataDU , Pelenuroze, Milima, Alda1, Ice Tea, Konstruktore, Olija777,Rinti, Veja234, Valerie, Kristinuke, Amalgamacija, Daiva88888, Doli, Kerzaka, Tanga, -Liepa-, Viltele, Olialia2001, Sontelis, Dangutex, Kamelija2, Pasislepusi, Madissa, Rude rude,angeliukkkee,egluzeele, Sangria023, Mila , KrempudraDU, d'ville, IrideDU, Streamy, Bonama, Finnaly:), Asstukas, Ingvita,Meilesvaisius,Pasifica,sawana, Sv@jukė, marusiote0120DU,KivaDU,zuzla,kpsh
PerKūnasDU,*Iris*DU

2013:

Mergyte 82,Rota,Lietuva,Pumpule ,Murauske,Pina,sobo, Irmuciukassss,orchideja888, Asmon,Drovute,mamyte.lt,diukute, braske1515,Shira,Aster,prakriti,late,Irute1984,Terze,aushen, Damute,olsonDU,errachka,leiliuke,juroszuvedra, cukryte 28,prince,Beta1,vilciukas11,eufforija

Mūsų puškuojančios
user posted imageuser posted imageuser posted image

sniege555DU-liepa
Juodoji Venera - rugpjucio 4d.
Caramelle*
red_tiddler- rugsejo 1d.
jolantulia-rugsejis 3d.
egk-rugsejo 5d.
Levanda 81-rugsejo 10d.
Dovi2003-rugsejo 10 d.
PliuskeDU spalio 14d.
darbstuoliaiDUspalio 19d.
vilte-kns-spalio 25 d.
Jautruolė
Strazdane - lapkričio 28d.
Bum - gruodžio 16d.
AnaMari - gruodžio 24d.
NAZARA-DU - sausio 17d.
Myciute
angeliukkkeee

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levanda81: 05 liepos 2013 - 10:20
aciu levanda uz namucius wub.gif
as nusipirku maziukui pirma daiktuka, kepuryte wub.gif tokia mazyte mazyte biggrin.gif keista kazkaip,viska pradesiu pirktis po atostogu,tik del to lopsio vargstu niekur nerandu kuris tikrai patiktu:( dar vezima pirksim ,nes naudojam dar maziui savaji,tai irgi neapsiprendziu koki doh.gif o po to smulkmenytes
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2013 07 08, 16:27)
deja turiu tik 1653, o turėtų būti bent apie 3000 žiūrint pagal paskutinius skaičiukus, o pagal savaites apie 7000 minimum. Ryt eisiu pas daktare.Jaučiuosi fiziškai gerai tik krinonas ružavas, toks kaip kad praskiesto kraujuko būtų.

Na dar palaukim ką gydytoja pasakys 4u.gif Ir labai tikimės geriausio

QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 08, 19:50)
Sveikutes  4u.gif
Aciu jums uz tokius grazius zodzius.  wub.gif  wub.gif

Man po IVF skaiciavo taip: Punkcijos diena eme kaip Ovuliacijos diena. Prie jos pridejo 2 savaites, ir nuo ju paskaiciavo 40 sav nestuma. Tai jei tavo punkcijos diena 9 birzelio. Tai 40 sav nestuma skaiciuok nuo 27tos Geguzes t.y. irasyk 27ta geguzes kaip pirma paskutiniu mm diena.  4u.gif  4u.gif

Pepe, man atrodo tau būtų teisingiausia skaičiuoti va taip kai Caramelle parašė 4u.gif

Caramelle, o kada tavo gimdymo data?
Aš pasižiūrėjau į sąrašėlį, kad aš jau visai visai priekyje, o dar kai niekas nesirengia manęs iki rugsėjo laikyti, tai išeina kad aš jau trečia? scare.gif

Labas rytas ir su vėsesniu oru visas good.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2013 07 08, 21:53)
Buna tuscia puslyte prie negimdinio....sakyciau i negimdini labiausiai panasu  verysad.gif bet buna ir stebuklu...

Kaip idomiai, na nebent du kruopeliukai butu buve, nes kitaip neisivaizduoju, kaip ji ten galetu but g.gif Man kai buvo negimdinis, tai ilgai nieko nesimate, o 6-a savaite atrado sirdures plakima ir nestuma desiniajame kiausintakyje, kai hcg buvo netoli 6000.

Levanda, aciu uz namus 4u.gif Gal gali mano g.d. pakeist i gruodzio 16 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaMari: 09 liepos 2013 - 09:29
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 09, 10:22)
Kaip idomiai, na nebent du kruopeliukai butu buve, nes kitaip neisivaizduoju, kaip ji ten geletu but g.gif Man kai buvo negimdinis, tai ilgai nieko nesimate, o 6-a savaite atrado sirdures plakima ir nestuma desiniajame  kiausintakyje, kai hcg buvo netoli 6000.

As turejau 2 negimdinius, abiem atvejais buvo tuscia gemaline puslyte.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2013 07 09, 10:26)
As turejau 2 negimdinius, abiem atvejais buvo tuscia gemaline puslyte.

O nestumai budavo kiausintakiuose, po IVF? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2013 07 09, 10:31)
O nestumai budavo kiausintakiuose, po IVF? blush2.gif

Kiausintakiuose, bet ne po IVF. Viena ispjove, kitas savaime sunyko. Kiek as suprantu egzistuoja netikros gemalines puslytes (rusiskai "ложная"), kurios formuojasi, nes organizmas gauna informacija, kad yra nestumas.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2013 07 09, 10:44)
Kiausintakiuose, bet ne po IVF. Viena ispjove, kitas savaime sunyko. Kiek as suprantu egzistuoja netikros gemalines puslytes (rusiskai "ложная"), kurios formuojasi, nes organizmas gauna informacija, kad yra nestumas.

Kaip idomiai, neisivaizdavau, kad taip gali buti unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Aciu uz nauja temuke Levanda 4u.gif

QUOTE(vilte-kns @ 2013 07 05, 09:25)
aciu levanda uz namucius wub.gif
as nusipirku maziukui pirma daiktuka, kepuryte  wub.gif tokia mazyte mazyte biggrin.gif  keista kazkaip,viska pradesiu pirktis po atostogu,tik del to lopsio vargstu niekur nerandu kuris tikrai patiktu:( dar vezima pirksim ,nes naudojam dar maziui savaji,tai irgi neapsiprendziu koki doh.gif o po to smulkmenytes
Sveikinu su pirmu pirkiniu. 4u.gif Smagu tie pirkimai. As jau viska turiu. Bet kai nupirkau pirmaji rubeli, tai ilgai laikiau rankose - negalejau patiketi, koks mazuliukas jis. wub.gif

QUOTE(egk @ 2013 07 09, 07:19)
Caramelle, o kada tavo gimdymo data?
Aš pasižiūrėjau į sąrašėlį, kad aš jau visai visai priekyje, o dar kai niekas nesirengia manęs iki rugsėjo laikyti, tai išeina kad aš jau trečia? scare.gif

Mano gimdymo data 27ta Rugpjucio. Bet jau turiu susitarus CP data rugpjucio 19tai. Levanda, gal galetum atnaujinti? Aciu 4u.gif

Egk, o kada tau numatyta data? Irgi CP?

Kazi, kaip Siegute? Gal jau supuoja savo turta? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caramelle*: 09 liepos 2013 - 10:02
Aciu uz naujus namucius, Levanda
Glamour, lauksiu tavo ziniu. Linkiu tik geriausio. As lengvai ismusta is veziu del tavo skaiciuku, pasidariau hcg pasiziurejimui.

Kaip mergino su depiliacijom darot? Zinau, kad lazerio, kad ir namu, negalima nesciom ir maitinanciom. O vaskas ir depiliatoriai? Ar nera skaudesnes plauku salinimo proceduros pastojus?
Atsakyti
Caramelle, ačiū, kad nepamiršti 4u.gif Aš dar nestuke.gif , o penktad tikriausiai jau susitiksim su savo Stebukléliais wub.gif Glamour, laikykis. Gal tik vienas koks pasidavé... Man pirma karta taip buvo... O kitas liko, Jai šnd dveji metukai ax.gif Visoms linkejimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinuos naujuose namuciuose flirt.gif Aciu Levandai 4u.gif

O as jau rubelius susideliojau i lentynas smile.gif Turejau nemazai lyginimo karsta.gif
Mergytes, pasidalinkit savo ispudziais apie 3D. Ar buvot kuri? Ir kur geriausia uzsirasyti? g.gif
Siandien man TA. Idomu kiek paaugome bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(sniege555 @ 2013 07 09, 12:57)
Aš dar  nestuke.gif , o penktad tikriausiai jau susitiksim su savo Stebukléliais  wub.gif

Oooo, jau kaip greit thumbup.gif Kaip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti