QUOTE(Beila @ 2013 09 03, 22:38)
Mergaitės, buvu pas ginę. Sakė,viskas kaip ir gerai, bet gimdos tonusas padidėjęs
Man taip neramu. Bet jokių spazmų,skausmų aš nejaučiu,bet dabar po apžiūros truputį pamaudžia švelniai. Sakė gerti diasporal porą dienų po2 pakelius, po to po vieną ir daugiau ilsėtis. Man 13 savaičių su trupučiu
Sakykit, gal jums kam buvo padidėjęs,ką jūs darėt?
Sakė nesijaudint,bet turbūt neįmanoma...
Sakė nesijaudint,bet turbūt neįmanoma...
Man su pirmu buvo padidėję tonai, nuo kokios 10 savaitės, bet jau taip padidėję kad net maudė kaip prieš mmm, tai gėriau diasporalį kone visą nėštumą, nu bet padėjo
QUOTE(jolantulia @ 2013 09 04, 02:49)
Jeigu iki penktadienio nepagimdysiu pati, prades skatinima, is pradziu kazkoki be vaistu bandys, masazai ir akupunktura, o jeigu nepades, tai tada jau vaistais.
Oho, kaip faina, masažais, akupunktūra
QUOTE(red_tiddler @ 2013 09 04, 09:49)
Sveikos, mergaites!
Preliminari gimdymo data tapo musu maziuko gimimo diena
del mano auksto kraujospudzio ir baltymo buvo nuspresta tadien gimdyma skatinti. Paskatino, nubego vandenys, perkele i gimdykla. Del kraujospudzio gydytojai patare daryti epidura. Taciau skatinant gimdyma, stiprejo saremiai, o del ju silpo mazylio sirdies tonai. Buvau mirtinai persigandusi, kad intensyvejant gimdymo veiklai, vaikutis neatlaikys. Gydytojai nusprende nerizikuoti, todel viskas baigesi CP. Per CP paaiskejo, kad dar virkstele buvo musu mazyliui apie kojyte stipriai apsisukus.
Dziaugiames, kad mums viskas baigesi gerai. Dabar svarbiausias darbas - prisisaukti piena, nes bijau kad maziukui priespienio neuztenka
Laikome kumscius, kad jusu visu susitikimai su vaikuciais butu lengvi, dziaugsmingi, rupesciu neaptemdyti!
Preliminari gimdymo data tapo musu maziuko gimimo diena
Dziaugiames, kad mums viskas baigesi gerai. Dabar svarbiausias darbas - prisisaukti piena, nes bijau kad maziukui priespienio neuztenka
Sveikinu!