Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 07 09, 10:25)
Kaip mergino su depiliacijom darot? Zinau, kad lazerio, kad ir namu, negalima nesciom ir maitinanciom. O vaskas ir depiliatoriai? Ar nera skaudesnes plauku salinimo proceduros pastojus?
Vaska ir elektrini epiliatoriu tikrai galima naudoti - jie veikia mechaniniu budu - israuna plauka. Kremu depiliatoriu ir plauku balintoju nepataria naudoti,bent jau pirmam trimestre, nes jie patenka i oda.

Kad labai skaudesnes proceduros, tai nepastebejau. Toks pat skausmas. 4u.gif

Toks klausimas truputi ne i tema-atsiprasau uz off topic - o tu turi namu lazeri? Ar jis veiksmingas? Galvoju apie ji, bet niekas neturi is pazystamu ir negali pasakyti nieko apie ji. smile.gif
Atsakyti
Oi, naujajame sąrašiuke aš kaip aukštai jau!!! Jausmai dvejopi: ir labai nekantraujam pamatyti mažylį, ir baisoka to gimdymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2013 07 09, 10:57)
Caramelle, ačiū, kad nepamiršti  4u.gif Aš dar  nestuke.gif , o penktad tikriausiai jau susitiksim su savo Stebukléliais  wub.gif Glamour, laikykis. Gal tik vienas koks pasidavé... Man pirma karta taip buvo... O kitas liko, Jai šnd dveji metukai ax.gif Visoms linkejimai  4u.gif
4u.gif
Vaje, jau susitiksit penktadieni. Kaip smagu. Labai lauksim is taves ziniu. wub.gif

Dideli dideliausi sveikinimai jusu dukrytei su 2ju gimtadieniu. Smagiai atsveskit. happybday.gif

QUOTE(pliuske @ 2013 07 09, 10:58)
Mergytes, pasidalinkit savo ispudziais apie 3D. Ar buvot kuri? Ir kur geriausia uzsirasyti?  g.gif
Siandien man TA. Idomu kiek paaugome  bigsmile.gif
Pirma nestuma dariau 3D. Buvo tikrai smagu. Turim nuotraukas. Si nestuma jau antra TA bandem daryti 3D, bet mazius visai nusisukes ir beveik neimanoma pamatyti veiduko. smile.gif

Del to, kur daryti gal LT gyvenancios patars. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
as siandien pirma karta per si nestuke.gif buvau poliklinikoj pas gine... brrrr kokia slyksti. Lankiausi pas ta pacia pirmo nestumo metu ir nepastebejau kokia ji isverstaskure.. Geguzes pradzioj dariausi hcg, paskui isvaizavom i kelione, ruosemes kriktynoms, vaiko operacijai, todel privaciai nulekiau pas kita gine birzelio pradzioj. Nestumas vietoj, 9 sav., tik prg zemokas, paskyre dufa gerti. I poliklinika uzsirasiau ir tik siandien priejo eile. Kol laukiau, nuejau pas genetike, buvo 12 s. 5 d. Kraujo tyrimai geri.
Tai siandien isklausiau ilgiausia morala kodel neatejau anksciau,kad bus neimanoma nustatyti tikslios datos gimdymo ir t.t. Paklausiau ka daryti del dufo, tai sake tegu man atsako tas, kas paskyre... Supratau, kad isizeide, kad ne pas ja privaciai nuejau, kad nedaviau i kisene ir t.t.
Galu gale bande klausyt sirdele, 3 kartus ieskojo ir nerado, pasake, kad keista, jog negirdi. Sar sesute nuo saves kazka pridejo, tai gine skele, kad tuoj paziuresim echo, gal dar nereikia tyrimu skirti ir pan. Nuejus i echo pasake: gyvas vaisius, plaka sirdis... Nu ar taip reikia bendraut su nescia moterim? Juk cia mao privatus reikalas, kur as lankausi privaciai. Bet gasdint, kad gal negyvas vaisius... Grizau visa sudirgusi... unsure.gif

O dar suzinojom, kad vaikis nepateko i darza nuo rugsejo, nes i tuos darzelius, kur registravom,net nesudaromos lopselinuku grupes. Nors svivaldybej telefonu boba sake, kad esam 8 vietoj sarase ir tikrai pateksim, o va praejo pora savaicu ir paaiskejo, kad tai netiesa... Ka as darysiu su dviem pypliais namie ziema... I privacius darzus ir aukles neisnesa finansai siuo metu. O tariausi ir i darba grizti keliems menesiams, uzsidirbti pries antra vaiki kazkiek...

liudna diena man siandien.

p.s. pagal genetike gimdyt sausio 5d. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 09, 10:59)
Egk, o kada tau numatyta data? Irgi CP?

Taip, CP. O numatyta tai paskutinę rugpjūčio savaitę, nes prieš tai daktaras savaitę atostogaus, grįš 26 d, tai jaučiu CP 27-28 d?

QUOTE(sniege555 @ 2013 07 09, 12:57)
Aš dar  nestuke.gif , o penktad tikriausiai jau susitiksim su savo Stebukléliais

Oi kaip greit, labai lauksim žinių ir su gimtadieniu tavo dukrytę, žiūriu visi mažyliai tavo galės kartu švęst gimtadienius ax.gif

QUOTE(Myciute @ 2013 07 09, 16:00)
Sveikos,
as siandien pirma karta per si  nestuke.gif buvau poliklinikoj pas gine... brrrr kokia slyksti. Lankiausi pas ta pacia pirmo nestumo metu ir nepastebejau kokia ji isverstaskure.. Geguzes pradzioj dariausi  hcg, paskui isvaizavom i kelione, ruosemes kriktynoms, vaiko operacijai, todel privaciai nulekiau pas kita gine birzelio pradzioj. Nestumas vietoj, 9 sav., tik prg zemokas, paskyre dufa gerti. I poliklinika uzsirasiau ir tik siandien priejo eile. Kol laukiau, nuejau pas genetike,  buvo 12 s. 5 d. Kraujo tyrimai geri.
Tai siandien isklausiau ilgiausia morala kodel neatejau anksciau,kad bus neimanoma nustatyti tikslios datos gimdymo ir t.t. Paklausiau ka daryti del dufo, tai sake tegu man atsako tas, kas paskyre... Supratau, kad isizeide, kad ne pas ja privaciai nuejau, kad nedaviau i kisene ir t.t.
Galu gale bande klausyt sirdele, 3 kartus ieskojo ir nerado, pasake, kad keista, jog negirdi. Sar sesute nuo saves kazka pridejo, tai gine skele, kad tuoj paziuresim echo, gal dar nereikia tyrimu skirti ir pan. Nuejus i echo pasake: gyvas vaisius, plaka sirdis... Nu ar taip reikia bendraut su nescia moterim? Juk cia mao privatus reikalas, kur as lankausi privaciai. Bet gasdint, kad gal negyvas vaisius... Grizau visa sudirgusi... unsure.gif

O dar suzinojom, kad vaikis nepateko i darza nuo rugsejo, nes i tuos darzelius, kur registravom,net nesudaromos lopselinuku grupes. Nors svivaldybej telefonu boba sake, kad esam 8 vietoj sarase ir tikrai pateksim, o va praejo pora savaicu ir paaiskejo, kad tai netiesa... Ka as darysiu su dviem pypliais namie ziema... I privacius darzus ir aukles neisnesa finansai siuo metu. O tariausi ir i darba grizti keliems menesiams, uzsidirbti pries antra vaiki kazkiek...

liudna diena man siandien.

p.s. pagal genetike gimdyt sausio 5d.  doh.gif

Būna tokių dienų console.gif Kita tikrai bus geresnė 4u.gif
Aš buvau susidūrus su panašia gine kai gulėjau ligoninėje 12 sav, todėl ir lankausi privačiai, ką jau padarysi
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2013 07 09, 14:00)
Sveikos,
as siandien pirma karta per si  nestuke.gif buvau poliklinikoj pas gine... brrrr kokia slyksti.
Nu ir bjaurybe ta gydytoja. Reik turet sazines sitaip su nescia moterim elgtis. schmoll.gif Cia, garantuotai, del to, kad pas kita gydytoja buvai ir plius kad jai nedavei.
Del darzelio irgi nusivylimas.

Na ka, si diena nekokia. Bet uztai zinai, kad pilvelyje gyvena leliukas. Kitas mazas zmogeliukas namuose dziugina tevelius savo pasiekimais. Semkis dziaugsmo is to. Balioncikas tau. 4u.gif 4u.gif

QUOTE(egk @ 2013 07 09, 14:38)
Taip, CP. O numatyta tai paskutinę rugpjūčio savaitę, nes prieš tai daktaras savaitę atostogaus, grįš 26 d, tai jaučiu CP 27-28 d?
Aisku. drinks_cheers.gif
Mano daktarelis irgi bus atostogose pries mano numatyta CP. Ta diena, 19ta rugpjucio, jam bus pirma diena darbe po atostogu. Sake, labai gerai, busiu pailsejes, atsipalaidaves. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Caramelle* @ 2013 07 09, 01:06)

Aciu Caramelle 4u.gif Parasysiu as i az. i tavo klausima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As jau po TA. Mes paaugome iki vieno kilogramo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pliuske @ 2013 07 09, 08:04)
As jau po TA. Mes paaugome iki vieno kilogramo  bigsmile.gif

Pliuske, sveikinu su nauju kilogramu biggrin.gif 4u.gif Saunu!
Sniege kaip greitai jau susitiksi su savo pilvinukais:) Ar porele? Sveikinimai tavo didziajai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Glamour, kaip viskas praejo?
Ziuriu nemazai cia rugpjuti i mamu skyreli pereis wub.gif
Atsakyti
Sniege, ramaus likusio laukimo ir sklandaus gimdymo.
Myciute, aš tai perlipčiau per save ir kitą kartą jai kyšį nuneščiau.
Pepe, jei pas tave skaičiukai gražūs tai nėra tikslo juos dažniau tirtis.

Mano atvejis turbūt nestandartinis. Naujoji daktarė iš VK nuteikė mane pozityviai, mažiukas šiek tiek paaugęs, matėsi pulsavimas, tik dar per mažas, kad širdutę aiškiai matyti, puslytė mažoka pagal laiką, bet daktarė nenurašo mano nėštumo. Tai grįžau kaip ant sparnų, kad dar turim vilties.
Atsakyti
Pepe,ir man parasyk mirksiukas.gif

Caramelle,as dabar klinikoj salinuos lazeriu...kol kas patenkinta.Bet dairaus ir naminio aparato,nes noriu daug kur,o klinikoj kainos nemazos.Kiek skaiciausi tai daugumai tie aparatai veikia.Aisku buna visko,bet,kaip supratau,nepabandes nezinosi...
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 07 09, 09:29)
Pepe,ir man parasyk  mirksiukas.gif

Parasysiu ir tau biggrin.gif Tik reikia ikvepimo prisesti ir surasyti pliusus ir minusus:) su palyginimais ir t.t blush2.gif

Veikia tikrai, bet turi buti ne sviesiaplauke, ir ne tamsaode ir dar ziurint kokiu stiprumu bando.

Papildyta:
QUOTE(Glamour @ 2013 07 09, 09:23)
Pepe, jei pas tave skaičiukai gražūs tai nėra tikslo juos dažniau tirtis.

Gramour tavo naujienos saunios 4u.gif Kada vel tikrinsites? 4u.gif

Zinau blush2.gif , bet dar turejau viena siuntima tai ir pasidariau is smalsumo wub.gif tuo paciu prie kito testo. Dar ir progesterona norejos pasitikrinti.
Lauksiu ketvirtadienio ir tikesiu savo issvajota porele wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 09 liepos 2013 - 20:50