Sveikos,
as siandien pirma karta per si

buvau poliklinikoj pas gine... brrrr kokia slyksti. Lankiausi pas ta pacia pirmo nestumo metu ir nepastebejau kokia ji isverstaskure.. Geguzes pradzioj dariausi hcg, paskui isvaizavom i kelione, ruosemes kriktynoms, vaiko operacijai, todel privaciai nulekiau pas kita gine birzelio pradzioj. Nestumas vietoj, 9 sav., tik prg zemokas, paskyre dufa gerti. I poliklinika uzsirasiau ir tik siandien priejo eile. Kol laukiau, nuejau pas genetike, buvo 12 s. 5 d. Kraujo tyrimai geri.
Tai siandien isklausiau ilgiausia morala kodel neatejau anksciau,kad bus neimanoma nustatyti tikslios datos gimdymo ir t.t. Paklausiau ka daryti del dufo, tai sake tegu man atsako tas, kas paskyre... Supratau, kad isizeide, kad ne pas ja privaciai nuejau, kad nedaviau i kisene ir t.t.
Galu gale bande klausyt sirdele, 3 kartus ieskojo ir nerado, pasake, kad keista, jog negirdi. Sar sesute nuo saves kazka pridejo, tai gine skele, kad tuoj paziuresim echo, gal dar nereikia tyrimu skirti ir pan. Nuejus i echo pasake: gyvas vaisius, plaka sirdis... Nu ar taip reikia bendraut su nescia moterim? Juk cia mao privatus reikalas, kur as lankausi privaciai. Bet gasdint, kad gal negyvas vaisius... Grizau visa sudirgusi...
O dar suzinojom, kad vaikis nepateko i darza nuo rugsejo, nes i tuos darzelius, kur registravom,net nesudaromos lopselinuku grupes. Nors svivaldybej telefonu boba sake, kad esam 8 vietoj sarase ir tikrai pateksim, o va praejo pora savaicu ir paaiskejo, kad tai netiesa... Ka as darysiu su dviem pypliais namie ziema... I privacius darzus ir aukles neisnesa finansai siuo metu. O tariausi ir i darba grizti keliems menesiams, uzsidirbti pries antra vaiki kazkiek...
liudna diena man siandien.
p.s. pagal genetike gimdyt sausio 5d.