Įkraunama...
Įkraunama...

♥ Vasariniai nėštukių namučiai ♥

QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 03, 19:34)
Eij man jau antrakart taip * susitariau kitadiena varyt su drauge i avento demonstracija 13h o ji 9h parase sms'a kad jau vsio gimdo, nors is vakaro kalbejom nieko nebuvo  biggrin.gif  zodziu tuoj bus taip - kas norit gimdyt tarkites eit su manim i pasimatyma  biggrin.gif

gi susitarem jau del ryt biggrin.gif as jei dar nepagimdysiu, o greiciausiai dar ne, tai parasysiu sms kada kaip sakiau susitariau su P. Noriu ten nuvaziuoti, bet labiau norisi su tavim pasimatyti wink.gif
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 03, 20:29)
Kazkaip man atrodo, kad iki ryto, o ne iki savaitgalio nedatrauksi biggrin.gif

na iki savaitgalio tikriausiai ne... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Egk, sveikinimai wub.gif Nervukų nemažai kainavo, bet dabar jau viskas bus gerai wub.gif

Levanda, kasos paleistos, laukiam žinių, tikrai visi požymiai kad jau ryt gali būt TA diena bigsmile.gif

Myciute, sveikinu su kasytėm flirt.gif wub.gif
Mane irgi pradėjo traukti saldaus, nors pusė nėštumo nedžiugino saldėsiai visai biggrin.gif Dabar traukiu viską iš pakampių ir pasislėpus šlamščiu hihihi.gif Svoris neskubėjo augti, tai turbūt dabar atsigriebsiu hihihi.gif

Aš irgi bijau kaip maniškis leis leliuką guldyti į jo lovytę, į jo vežimėlį, matau bus skandalų, tikiuosi netruks jie ilgai doh.gif Vežimėlį retai bepanaudojam, tik tolimesnėm kelionėms, bet kai pamato tai labai veržiasi ten atsisėsti biggrin.gif

Baisu ir man pagalvot apie gimdymą, kai su pirmu nubėgo vandenys be sąrėmių, tai nežinočiau ar čia sąrėmiai jau skaitosi ar dar ne biggrin.gif Visa laimė kad dar laiko yra hihihi.gif
Atsakyti
Myciuke kodel liniuotes neuzsidedi, gi jau nemazas tavo pilvelis?

BUM o tavo isvis jau didelis bigsmile.gif Kaip greit laikas bega biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, buvu pas ginę. Sakė,viskas kaip ir gerai, bet gimdos tonusas padidėjęs unsure.gif Man taip neramu. Bet jokių spazmų,skausmų aš nejaučiu,bet dabar po apžiūros truputį pamaudžia švelniai. Sakė gerti diasporal porą dienų po2 pakelius, po to po vieną ir daugiau ilsėtis. Man 13 savaičių su trupučiu 4u.gif Sakykit, gal jums kam buvo padidėjęs,ką jūs darėt?
Sakė nesijaudint,bet turbūt neįmanoma...

Levanda, laukiam tavo išsiridenimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 09 03, 06:02)

Jolantulia, mačiau naktį rašei, jau galvojau būsi pagimdžiusi smile.gif

Labukas visoms 4u.gif

Pas mane dar ne naktis, tik gilus vakaras smile.gif Nuo Lietuvos laiko mus skiria trys valandos smile.gif
O pas mane dar jokios veiklos neprasideda, isskyrus spardyma i sonkaulius ir neskausmingus paruosiamuosius saremius, kurie uzeina ir praeina....
Siandien buvau TA, tai sake mano lelyte jau kaip ir isitaisius, tai nubegus vandenims nereiks greitosios kviesti, tik paskambinti, kad jau prasidejo ir atvaziuoti, nes pries tai ji buvo truputi skersai, tai akuseres ispejo, kad jeigu vandenys nutekes, atsigulciau ir laukciau greitosios.
Jeigu iki penktadienio nepagimdysiu pati, prades skatinima, is pradziu kazkoki be vaistu bandys, masazai ir akupunktura, o jeigu nepades, tai tada jau vaistais. Nenoriu as tu skatinimu, tai labai tikiuos iki penktadienio jau savo mazule ant ranku turet smile.gif

Levanda81, Dovi2003, laukiam, gal jau ryt turesim ka papasakoti rolleyes.gif

Is Red_tidller jau antra diena nieko nesigirdi, gal jau ax.gif

Beila, as tai del padidejusiu gimdos tonusu nieko nenusimanau, bet turbut reikia daugiau gulineti ir ilsetis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantulia @ 2013 09 04, 02:49)

Levanda81, Dovi2003, laukiam, gal jau ryt turesim ka papasakoti  rolleyes.gif

Ash tai bandziau pasiskatint su MB pagalba, kotais reiklai rimtai užstrigę, viską taip gan maudė maudė iki to, o po to taaaaip atsipalaidavau kad miegojau kaip ne nestuke.gif atsibudau pailsėjus anksti ir net miego visai nebenoiu.... kažkoks antipaskatinimas gavos g.gif

Drabužių lygint nebeturiu, stalčiai sutvarkyti, galma nebent grindis dar praplaut ir pietus ruošt biggrin.gif
Atsakyti
Beila, tikrai nesinervuok del to padidejusio tonuso, nes jis vos ne pas kiekviena buna ir daug kas ta magni geria, tiesiog, jei isena daugiau ilsekis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif

Dovi, gal per svelniai skatinotes? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beila @ 2013 09 03, 22:38)
Mergaitės, buvu pas ginę. Sakė,viskas kaip ir gerai, bet gimdos tonusas padidėjęs unsure.gif Man taip neramu. Bet jokių spazmų,skausmų aš nejaučiu,bet dabar po apžiūros truputį pamaudžia švelniai. Sakė gerti diasporal porą dienų po2 pakelius, po to po vieną ir daugiau ilsėtis. Man 13 savaičių su trupučiu 4u.gif  Sakykit, gal jums kam buvo padidėjęs,ką jūs darėt?
Sakė nesijaudint,bet turbūt neįmanoma...

Levanda, laukiam tavo išsiridenimo  wub.gif

Paskaiciau ir pamirsau parasyti. Mano draugei kai taip buvo ginekologe buvo skyus Spascupreel zvakuciu pora sav po 3k per diena naudojo, jai ilgai ir gan skauziai ta gimda mausdavo traukdavo, nes biuleteni buvo pasiemus. As kai ligoninej gulejau su gresianciu man tu paciu irgi buvo rekomendave tai naudojau. Grynai homeopatines ten atpalaiduojancios lygiuosius raumenis is kuriu kaip zinia susidaro gimda. 4u.gif
Papildyta:
Oplia senai matyta, matau paskaitineji tai gal turi kokiu naujienų papasakot bigsmile.gif Kaip tau sekas?
Papildyta:
QUOTE(AnaMari @ 2013 09 04, 08:20)
[
Dovi, gal per svelniai skatinotes? lotuliukas.gif

Tai kad mes tip priprate švelniai ir atsargiai kaip ežiukai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!

Preliminari gimdymo data tapo musu maziuko gimimo diena smile.gif del mano auksto kraujospudzio ir baltymo buvo nuspresta tadien gimdyma skatinti. Paskatino, nubego vandenys, perkele i gimdykla. Del kraujospudzio gydytojai patare daryti epidura. Taciau skatinant gimdyma, stiprejo saremiai, o del ju silpo mazylio sirdies tonai. Buvau mirtinai persigandusi, kad intensyvejant gimdymo veiklai, vaikutis neatlaikys. Gydytojai nusprende nerizikuoti, todel viskas baigesi CP. Per CP paaiskejo, kad dar virkstele buvo musu mazyliui apie kojyte stipriai apsisukus.

Dziaugiames, kad mums viskas baigesi gerai. Dabar svarbiausias darbas - prisisaukti piena, nes bijau kad maziukui priespienio neuztenka sad.gif Laikome kumscius, kad jusu visu susitikimai su vaikuciais butu lengvi, dziaugsmingi, rupesciu neaptemdyti!

Atsakyti
Nu mergytes, tuoj pabiresit cia visos biggrin.gif Is anksto visoms linkiu sklandaus gimdymo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(red_tiddler @ 2013 09 04, 09:49)
Sveikos, mergaites!
Preliminari gimdymo data tapo musu maziuko gimimo diena smile.gif

Sveikute! Sveikinimai kuo didziausi!!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(red_tiddler @ 2013 09 04, 08:49)
Sveikos, mergaites!

Preliminari gimdymo data tapo musu maziuko gimimo diena smile.gif del mano auksto kraujospudzio ir baltymo buvo nuspresta tadien gimdyma skatinti. Paskatino, nubego vandenys, perkele i gimdykla. Del kraujospudzio gydytojai patare daryti epidura. Taciau skatinant gimdyma, stiprejo saremiai, o del ju silpo mazylio sirdies tonai. Buvau mirtinai persigandusi, kad intensyvejant gimdymo veiklai, vaikutis neatlaikys. Gydytojai nusprende nerizikuoti, todel viskas baigesi CP. Per CP paaiskejo, kad dar virkstele buvo musu mazyliui apie kojyte stipriai apsisukus.

Dziaugiames, kad mums viskas baigesi gerai. Dabar svarbiausias darbas - prisisaukti piena, nes bijau kad maziukui priespienio neuztenka sad.gif Laikome kumscius, kad jusu visu susitikimai su vaikuciais butu lengvi, dziaugsmingi, rupesciu neaptemdyti!

Dıdzıausı sveıkınımaı pagalıau susıtıkıkus su savo mazylıuö lengvu dıenu ır naktu jums wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2013 09 04, 07:59)
Paskaiciau ir pamirsau parasyti. Mano draugei kai taip buvo ginekologe buvo skyus Spascupreel zvakuciu pora sav po 3k per diena naudojo, jai ilgai ir gan skauziai ta gimda mausdavo traukdavo, nes biuleteni buvo pasiemus. As kai ligoninej gulejau su gresianciu man tu paciu irgi buvo rekomendave tai naudojau. Grynai homeopatines ten atpalaiduojancios lygiuosius raumenis is kuriu kaip zinia susidaro gimda.  4u.gif

Labai ir tau ačiū už patarimą,prašysiu vyro,kad grįždamas nupirktų. ax.gif Tikiiosi,kad greit susitvarkys ta bėdelė.

P.S. o vat reikėjo ne kaip ežiukams mylėtis mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(red_tiddler @ 2013 09 04, 08:49)
Sveikos, mergaites!

Nuoširdžiai sveikinu tapus MAMA wub.gif Svarbiausia,kad jums jau viskas gersi ir esate visi kartu 4u.gif O pienuko atsiras 4u.gif kiek girdėjau kūdikiams to priešpienio mažai ir tereikia mirksiukas.gif
Sėkmės JUMS wub.gif thumbup.gif
Atsakyti