Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

Sveikos.
Aplankau jus su pastarosiomis dienomis ivykiais.
Vakar galvojau ramiai prasijosiu, bet su Karjera apejus ratuka aplink levada, teko nutraukti tai, nes ivyko nelaime. Katinelis ileke į levadą, papuolė po Kysos kanopom, o tad smarkiai jam galvytę sutrenkė, tai puoliau gelbėti. Nežinau kaip, nežinau net ką darau, tik neleidau jo širdelei sustoti. Ačiū D. šiandien jis jautėsi gan gerai, lakstė jau, žaidė su manim, o tiek streso per jį patyriau vakar. doh.gif
Už tat šiandien prasijojau abu, oras buvo tam geras, nors vėjas pas mus antrą, jei ne trečią dieną iš eilės gan stiprus, tai tų parazitų kaip ir nebūta. Tai bandysiu ateinančias dienas išnaudoti jojimui, nes dar vis žada stiproką vėją.

Dar norėjau užklausti dėl obuolių, ar nenupenėsiu savuosius (kurie ir taip jau kukuliai) jei gaus į dieną apie kibirą? Aš tai nelabai jiems duočiau, bet va tėtis liepia pririnkt arba be mano žinios prirenka nukritusių ir jiems nuveža.
Atsakyti
Tu turi omenyje kibira vienam arkliui, ar visiem 3? Tik gal nerink pilno kibiro ir jei visiem tas kibiras, tai manau nieko, svarbu , kad per daug nebutu. Duodavau savo merginai net ir kai buvo nutukus, nemanau, kad obuoliai tukina, nes formos nepasikeite. Tik uzdavus per dideli kieki yra tikimybe kad sudiegliuos.
Atsakyti
Vienas kibiras visiems trims. Na jei nekeičia formų tai gerai, nes neįsivaizduoju tokio dalyko kaip tėtis obuolių neduoda arkliams, tai tarsi būtinas dalykas.. Aišku nebūna taip kad kiekvieną dieną gauna jie po pilną kibirą, kiekis priklauso nuo kiek namuose randam prikritusių obuolių, bet daugiau nei kibiro tikrai negauna, tiek neišeina pririnkt kad ir daug būna prikritę. smile.gif Dar kai pati pradžia alyvinių obuolių, tai ir kilo toks klausimas man. Tikiuosi nesudiegliuos, jau kelinti metai iš eilės gauną, tai ačiū D. nieko nenutiko, tfu tfu tfu, kad tik neprisišnekėčiau.. unsure.gif
Atsakyti
pas mane 5 metų mergaitė jodinėt pradėjo. tai šiandien 5 treniruotė buvo, tai net kilnotis mokinomės ant Fėjos : ) nu nerealu, kai tokia mažytė joja ir puikiai jaučia žirgą!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktigone: 24 liepos 2013 - 10:47
QUOTE(naktigone @ 2013 07 24, 11:45)
pas mane 5 metų mergaitė jodinėt pradėjo. tai šiandien 5 treniruotė buvo, tai net kilnotis mokinomės ant Fėjos : ) nu nerealu, kai tokia mažytė joja ir puikiai jaučia žirgą!

O kodėl ant poniuko jos nejodai? smile.gif Ar neapjotas jis pas tave?
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2013 07 24, 12:38)
O kodėl ant poniuko jos nejodai? smile.gif Ar neapjotas jis pas tave?

kad zinok, mano mazei kazkaip drasiau ant didelio arklio yra risciuot, nei ant sirdeles biggrin.gif . Ant poniuko kazkaip dazniausia zingsniu tik. Riscia, matyt, tanki, krati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 07 24, 14:58)
kad zinok, mano mazei kazkaip drasiau ant didelio arklio yra risciuot, nei ant sirdeles biggrin.gif . Ant poniuko kazkaip dazniausia zingsniu tik. Riscia, matyt, tanki, krati  biggrin.gif

Keista biggrin.gif Na, kaip bebūtų, gražiau daug vaikučiai atrodo ant poniukų, nei ant didelių žirgų smile.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif
Gera šiandien diena biggrin.gif Iš pavydo, kad kiti šokinėja, nusprendžiau ir aš su Širmuke pabandyt biggrin.gif Po balnu ji šoko antrą kartą gyvenime, pirmas buvo kažkada žiemą, dar manieže biggrin.gif
O ko ne konkūrinė? biggrin.gif
user posted image

https://www.facebook...video_processed
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PegaseStar: 25 liepos 2013 - 21:09
Pegase, faina tavo sirmuke. thumbup.gif

O as siandien ta proga, kad likau "laisva", t.y. viena namie, tai nusprendziau aplankyti Dreamer'i. Aisku, atvaziavus pirmas zvilgsnis krito i kanopas, tai nusiminiau biskeli, nes ner laiko tempt guma, nes bus bedu po to. unsure.gif Visos kojos skirtingos. unsure.gif Na, bet biski pakasinejau vaiki, paniurkiau ir zinoma pafotkinau. biggrin.gif Aptikau uodegoj kelis baltus plaukus, tai net siurpai nuejo per oda. lotuliukas.gif Siaip vaikinas leidzia laika visiskai laisvas gan nemazoj zirgyno teritorijoj. Gauna siek tiek zolytes, bet pagrindinis pasaras islieka sienas, tai tuo labai dziaugiuosi del kanopu. Kimarina jis ne vienas, turi beveik bendraamzi kumeliuka draugijon ir 3 kumeles. biggrin.gif Bus foto. biggrin.gif Beje, siandien nuvaziavau su dviraciu kalnais ir kalneliais apie 44 km. Tai kaip sakoma "nei kojyciu, nei rankyciu". biggrin.gif
Atsakyti
Cia pora senesniu:

nuo pat mazumes mokosi isjodinejimo elementu
user posted image

kas ten?
user posted image

Is siandien:

su savo draugais
user posted image

user posted image

is pradziu nesupratau, ko jis ten taip vaiksto i ta vieta
user posted image

user posted image

o pasirodo cia jiem papila avizu biggrin.gif
user posted image

tikriausiai bus firminis zvilgsnis, nes kiek fotkinau, tai vis prisimerkes biggrin.gif
user posted image

keliauja toliau sienuko skanaut smile.gif
user posted image

Tai taip ir migruoja vaikis: sienas, vanduo ir avizos, kuriu negali paimt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos:)

QUOTE(PegaseStar @ 2013 07 25, 21:07)
Laba diena biggrin.gif

Fainuole širmuke, tikrai kad konkūrinę smile.gif Linkiu gerų šuolių su ją thumbup.gif
Gaila bet man neatidaro to įmesto link'o unsure.gif

Chartija - kodėl aš maniau kad taviškis bus širmius? Kad pagal spalva juodbėras biggrin.gif nežinau iš kur, bet kažkodėl pasamonėje užstrigo lyg ir širmą pirkais, arba aš čia kažką painioju smile.gif O šiaip įdomus man žirgai su viena mėlyna akimi, retenybė tokia. smile.gif

Šiandien teko pabūti mini trenerė. Sulaukėm svečiu iš ryto, tai kol dar nekaršta buvo nulekėm prie žirgų. Griebiau Karjerą, pasiruošiau, dar išsipurškėm kad nepultų baisiai vapsvos, prajudinau, prajojau pati ją ir sodinau tada svečius. Kadangi pirmas kartas tai labai bijojo už pavadžių laikytis, tai liepiau atlaisvinti juos ir įsikibt į balną, pagrindinį dėmesį sutelkiau į kojas. smile.gif Kelis ratukus ant kordo pamokinau į abi puses, labai patenkinta moteris liko, tada trumpai jos vyras užsedo, sunkiai jam ėjosi su kojom susitvarkyt, tai porą ratų apėjo ir jau prašėsi kad leisčiau nulipt biggrin.gif Paskui juos užėmė mano mama, padarė mini eskursiją po mūsų ūkį, o aš tuo tarpu griebiau Kysą ir rimčiau padirbėjom, po kelių ratų risčios jau nereikėjo niekur lėkt, jau ramiai žingsniavo. biggrin.gif Keletą nuotraukų įmesių, del svečio jau paaiškinau situacija, pati aišku klaidų milijonas, bet vis dar mokinuos rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Lina, zinau kodel tau uzsifiksavo, kad pirkau busima sirmi. biggrin.gif Siaip pirkau beri, bet kadangi jo kilmes visiskai nezinau ir net nenumanau, kas jo tata, tai uztai ir svarstoma, kad gali buti sirmukas (jo mama tai juodbera arba tamsiai bera). O uzsifiksavo todel, jog musu Amises Volturas, kai buvo mazas, buvo grynas sartis. Ir sartis isbuvo gana ilgai, ir registre po siolei irasytas kaip sartis. biggrin.gif O sirmi tai gimsta beri, sarti, juodberi, juodi... bet paprastai metu laiko arkliam pasimato ta spalva. Tai kadangi uodegoj radau baltu plauku pas ji, tai uztai rakinejau jo kaili, tai radau dar 2 baltus plaukus. Na bet vistik labai nuosirdziai tikiuosi, kad jis paliks beriu. biggrin.gif

O Karjera tai pilvuka jau gerokai pametus. thumbup.gif
Atsakyti