Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

QUOTE(Amise @ 2013 07 15, 11:58)
Raaaaamiai  lotuliukas.gif

Nu taip taip, aš irgi vieną pačią geriausią turiu, jei tikėt tuo prietaru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2013 07 15, 18:13)
Nu taip taip, aš irgi vieną pačią geriausią turiu, jei tikėt tuo prietaru  lotuliukas.gif

pas taviškę kojinės mažulytės lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesvarbu ilgis, svarbu baltos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2013 07 11, 13:50)
Gyventum arčiau, neatsikratytum manęs, todėl atsargiau su tokiais kvietimais  biggrin.gif Pamenu aną kartą kai buvom, Amisius šturmanavo,  kelio iki tavęs pati tai nepamenu  doh.gif Visai norėčiau į svečius, tik faina būtų dar kažką iš Vilniaus prikabint  ax.gif
O aš laukiu tokių "smagumų"  rolleyes.gif Tik deja nesišviečia  verysad.gif

O į katrą čia galą norit keliaut ? g.gif gal ašai prisijungčiau, jei susiorganizuotume smile.gif

QUOTE(PegaseStar @ 2013 07 15, 10:44)
Ir nereiškia, kad jei šarkaakis, tai jis bus psichinis, paprasčiausiai jis galbūt bus sunkesnis darbui, dar kokių nors pričiūdų turės ir pan. smile.gif

Manau kiekviename prietare yra tiesos smile.gif

Nors dėl prietaro su baltom kojom, tai kaži kaip ten iš tiesų yra  lotuliukas.gif

Dėl šarkaakių - pažinojau tris - nu tokie debilai buvo, kad siaubas doh.gif doh.gif svarbiausia kastratai visi trys ir dar gi darbiniai doh.gif

O kas čia per prietaras apie kojines ? Negirdėjau g.gif

Sveikos smile.gif mano fronte prastos naujienos - panašu ilgam užsiriš jojimas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutkele:) @ 2013 07 15, 10:18)

O per bimbalus jau nebežinia ką ir bedaryt,

o kodėl gūnių nebandai?

QUOTE(PegaseStar @ 2013 07 15, 11:44)

Jo, neužilgo, dar mėnesiukas juk, ir žiema ateis, o tada bimbalų nebebus  lotuliukas.gif

baisiausia - kad tai tiesa! liko 1,5mėn vasaros. jau pradėjo gyliai dėt kiaušinėlius ant arklių :/ man per greit šį nuostabi vasara eina..

QUOTE(Shirbake @ 2013 07 15, 22:15)
O į katrą čia galą norit keliaut ?  g.gif  gal ašai prisijungčiau, jei susiorganizuotume
Sveikos smile.gif mano fronte prastos naujienos - panašu ilgam užsiriš jojimas.. unsure.gif

Į Prienų rajoną : )

o kas nutiko dėl jojimų? ar pačiai kas, ar arkliam?
Atsakyti
Man greičiausiai bus meniskas trūkęs verysad.gif
Prienai pakankamai netoli, gal visai ir susigundyčiau, jei programa gera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 15, 23:55)
Man greičiausiai bus meniskas trūkęs  verysad.gif
Prienai pakankamai netoli, gal visai ir susigundyčiau, jei programa gera  lotuliukas.gif

o kurioj tu vietoj bazuojies?

oi, dėl menisko tai užjaučiu, tikiuosi nepasitvirtins sad.gif
Papildyta:
Tiesa, kaimynai pradėjo karves ganyti šalimais mano ganyklos.. tai jos jau porą kart nutraukė piemenį, ir arkliai pabėga.. bet svarbiausia, kad taip nutinka tik tada, kai aš sugalvoju paaotostogauti porą dienelių ir išvažiuoju : ))) tai likusiems namie būna darbelio doh.gif o kai namie esu - daugmaž ramu per dienas : ))) šiandien ir patys arkliai nutraukė piemenį, bet kaip tik grįžau ant to veiksmo. Gerai tik, kad nei vienas nepabėgo, o visi tupėjo sulindę daržinėj : ))) kartais bimbalai padeda ganyti arklius lotuliukas.gif
Papildyta:
ai, ir dar, vis ieškau ir taip sunku rasti, bet GAL KAS PARDUODAT UNIVERSALŲ geros kokybės BALNĄ??
Atsakyti
Vilniuje ašai, ar tiksliau reikia ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shirbake: 16 liepos 2013 - 01:03
QUOTE(naktigone @ 2013 07 16, 00:42)
o kodėl gūnių nebandai?

man per greit šį nuostabi vasara eina..

bandau, bet vis viena prilenda jie, ypač Kubai, nes jos gūnia gan atvira. O Eka tą sidabrinę viena jau damušė ir kita tuoj pabaigs, tada eisiu siūt iš dviejų vieną. Man atrodo, kad nepatogu jai labai, o tiesa pasakius ir smagu matyti per langą, kaip jos taaaaip saldžiai gardeliuose snaudžia ramios ramios... wub.gif

O aš bandau negalvoti apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 16, 01:52)
Vilniuje ašai, ar tiksliau reikia ? biggrin.gif

ne, tiksliau nereikia : ))

QUOTE(rutkele:) @ 2013 07 16, 08:57)
bandau, bet vis viena prilenda jie, ypač Kubai, nes jos gūnia gan atvira. O Eka tą sidabrinę viena jau damušė ir kita tuoj pabaigs, tada eisiu siūt iš dviejų vieną. Man atrodo, kad nepatogu jai labai, o tiesa pasakius ir smagu matyti per langą, kaip jos taaaaip saldžiai gardeliuose snaudžia ramios ramios...  wub.gif

O aš bandau negalvoti apie tai biggrin.gif

kažkaip maniškiams su gūnia tai labai gerai būdavo. db nededu, vedžioju į gardus porą, o likę daržinėj tupi, kai kanda : )
Atsakyti
Sveikos visos. smile.gif

Gražios nuotraukos Dzerse 4u.gif

Šiandien buvau pas saviškių, tai nebejaučiu rankyčių unsure.gif Trijų kuzių kanopas tvarkiau, nes jau buvo tikrai gan gerokai peraugusios, tai darbo buvo. Dar vieno gesto nesupratau g.gif Pasiėmiau Karjeros priekinę tvarkyt, tik girdžiu kad kažkas kriukt padarė, tada Karjera atgal kriuktelėjo, paleidau kanopą žiūriu kad Ketarą vėl kriukt, jau puoliau nuvyti ją, nes nežinojau kas toliau galėtų įvykti blink.gif Paskui tą patį pradėjo daryt kai Kysai galinę kanopą pasiėmiau tvarkyt, tik išgirdau vieną kriukt, nieko nelaukus irgi puoliau vyti, kas du nepasitenkinimas mažosios, kaip tokį jos elgesį suprast? blink.gif
Prieš tvarkant mažajai sumasčiau pabandyt jai pakasyt tešmenį, tai ką jūs manot? Išsižergė, o kai stipriau pradėjau kąsyti tai kaip šuva pakėlė vieną koją ir mėgavosi šitu malonumu, prisiminus kaip Pumpuryte pasakojo (jei klystu, pataisykit mane blush2.gif ) juoktis pradėjau, nes tokį reginį mačiau pirmą kartą, o tikėjausi kad ko jau ko, bet maniškė tikrai to nedarys biggrin.gif
Šiandien nejojau, tik pravaikiau savuosius, Kysą net su pasispardymais išsilakstė, tai vis prajudinti bus. Jėgų nebeturiu, rankos dabar atrodo tokios sunkios, greičiausiai eisiu ilsėtis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirbake @ 2013 07 15, 22:15)

O kas čia per prietaras apie kojines ? Negirdėjau  g.gif

Prietaras toks, kad geriausias arklys tas, kuris turi 3 baltas kojas biggrin.gif O jei turi 4, tai niekam tikęs lotuliukas.gif
Bet pažiūrėjau šiandien įdėmiau, taigi pas širmę irgi trys baltos kojos thumbup.gif Tik kai ana širma, kažkaip neatkreipdavau dėmesio, kad galinės irgi šiek tiek baltos biggrin.gif

Tik įdomu, kodėl nieko nesakoma apie tuos, kurie išvis baltų kojų neturi? g.gif
Papildyta:
Tiesa, o į Žagarės Vyšnių festivalį nevažiuosit? smile.gif Bus ir konkūrai, ir lenktynės, ir taip šventė kasmetinė thumbup.gif

Žagarės Vyšnių festivalis
Atsakyti