Įkraunama...
Įkraunama...

Žirgų Mylėtojų Klubas...

QUOTE(PegaseStar @ 2013 08 15, 20:22)
Laba vakarą smile.gif

Nu tikrai graži smile.gif Nes nebūna širmų negražių  lotuliukas.gif

Aha, net šiurpas nupurto pagalvojus, kaip tokius išpešiot 

vat , ko niekad gyvenime nenorejau, tai sirmo arklio lotuliukas.gif kiaulystes desnis biggrin.gif.

kazkada nenorejau garbanoto vyro, tai abu tokie pasitaike doh.gif ir su arkliu, matyt, tas pats principas suveike biggrin.gif

o kam juos pesiot? auginsiu kuo ilgesnius ir veslesnius, man grazu wub.gif
Atsakyti
Man labai patinka ir išpešioti, ir nepešioti karčiai, tai visąlaik būna didelė dilema, pešioti ar nepešioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2013 08 15, 21:26)
x vat , ko niekad gyvenime nenorejau, tai sirmo arklio  lotuliukas.gif  kiaulystes desnis biggrin.gif.

xx o kam juos pesiot? auginsiu kuo ilgesnius ir veslesnius, man grazu wub.gif

x O taip, čia tikrai taip ir yra biggrin.gif Aš irgi niekad nenorėjau ryžo, ale net 3 juos turėjau lotuliukas.gif Ir dabar, vienas mylimiausiu ryžukas wub.gif
Ale taip jau būna, kai spalva tampa nesvarbi biggrin.gif

xx Na, jau esu kažkada sakiusi, kad kaip laisvalaikio arkliui, tai viskas ok ilgi karčiai, bet kaip sportiniam doh.gif O kadangi aš daugiau su sportiniais susiduriu, tai va tokius karčius pamačius, ir nupurto šiurpai, pagalvojus, kaip reiktų juos išpešiot biggrin.gif Nes ne kartą tekę, jauniem, iš ganyklų pargintiem arkliukam šukuosenas daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PegaseStar @ 2013 08 16, 09:49)

xx Na, jau esu kažkada sakiusi, kad kaip laisvalaikio arkliui, tai viskas ok ilgi karčiai, bet kaip sportiniam  doh.gif O kadangi aš daugiau su sportiniais susiduriu, tai va tokius karčius pamačius, ir nupurto šiurpai, pagalvojus, kaip reiktų juos išpešiot biggrin.gif Nes ne kartą tekę, jauniem, iš ganyklų pargintiem arkliukam šukuosenas daryt biggrin.gif

aš kai sužinojau apie tą kasą per visą kaklą, tai nebeliko reikalo karpyt/pešiot arklių ; ) greit susipina ir gražu, ir arkliams gerai, nes nepuola niekas, o ir neskauda, kai nepešioji : )))

user posted image
Atsakyti
Laba smile.gif
Vakar Žolinių proga vyko šventė, kurioje buvo varžybos. Konkūrai ir lenktynės. Debiutavom su Koste smile.gif Konkūrą atšokom švariai (vietų niekas neskirstė, o ir tikslas mano buvo, gražiai ir švariai sujot) tai labai smagu buvo. Tada dalyvavom ir šuolio galingume. Atšokom 140, bandėm ir 150, bet truputį kliudė, ir krito :/ Na, nėra ko norėt, mano arklio ūgis gal 155:D Bet stengėsi labai vyyyras smile.gif Konkūravom su trakėnų veislės kumele, kažkur 165ūgio. Ji taip pat peršoko 140, bet prie 150 stojo visus kartus. Tada dar dalyvavom lentynėse, atbėgom pirmi tongue.gif Grįžom namo pavargę, bet laimingi smile.gif Juk pirmosios varžybos, ir be jokių baimių ar dar kažkokių šposų thumbup.gif Laaabai didžiuojuos savo arkliu! Daug žmonių labai stebėjosi, kai toks burbulis davė į kaulus ir lengvo tipo sportiniems žirgams:) Ne veltui pasitikėjau savo Žirgu..nenuvylė.. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Shyna, aciu uz komplimentus mazajam. biggrin.gif Man jis irgi fainuolis, ale pindukas kandziojasi, tai kai buvau melyne gana nebloga istate ant rankos. doh.gif Uzsimirsau, kad erzilas, o ne kumele. lotuliukas.gif

Laina, sveikinimai isigijus kuziuka. thumbup.gif Kad issipildytu noras tureti nuostabia drauge! 4u.gif biggrin.gif

Egliotux, labai smagu matyti tokius zirgo pasikeitimus i gera! drinks_cheers.gif

QUOTE(laina12 @ 2013 08 15, 21:26)
x vat , ko niekad gyvenime nenorejau, tai sirmo arklio  lotuliukas.gif  kiaulystes desnis biggrin.gif.

xx o kam juos pesiot? auginsiu kuo ilgesnius ir veslesnius, man grazu wub.gif

x As niekad nenorejau tureti berio, o dabar yr du beriai. lotuliukas.gif Bet nesigailiu ir labai dziaugiuosi abejais kuziais. wub.gif

xx As Kubai pesiojau pesiojau, kol galiausiai nusibodo tas vargas su jos nevienodo storumo ir nepaklusniais karciais ir nuzarinau su visam. doh.gif biggrin.gif Tokiem arkliam sunkoka tvarkyti karcius. smile.gif

Akro, sveikinimai su nuostabiais pasiekimais! thumbup.gif Man visad dziugu girdeti ir matyti, kaip tokie burbuliai nusluosto nosis sportinukams ir parodo, kad ne tik i plugus tinkami kinkyt ir turi parako gan nemazai. bigsmile.gif Kubikas pamenu irgi uzeme pirma vieta kieminese varzybelese. Irgi varzesi su sportinukais. thumbup.gif Butu labai idomu su tokiais zirgeliais sustartuot oficialiose, idomu ka parodytu. biggrin.gif Lauksim dabar tavo sekanciu startu su Koste! cool.gif[B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chartija: 16 rugpjūčio 2013 - 19:10
QUOTE(Akro @ 2013 08 16, 17:16)
Vakar Žolinių proga vyko šventė, kurioje buvo varžybos. Konkūrai ir lenktynės. Debiutavom su Koste smile.gif

Sveikinimai, daug žadantis debiutas, nesustokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jums "Žirgai puikiai paruošti pasivažinėjimams mieste..."? Šonkauliai blink.gif
http://kaunas.kasvyk...-laisves-aleja/
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2013 08 19, 20:13)
Kaip jums "Žirgai puikiai paruošti pasivažinėjimams mieste..."? Šonkauliai  blink.gif

blink.gif blink.gif baisu.
Atsakyti
Absurdas.... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(naktigone @ 2013 08 16, 16:30)
aš kai sužinojau apie tą kasą per visą kaklą, tai nebeliko reikalo karpyt/pešiot arklių ; ) greit susipina ir gražu, ir arkliams gerai, nes nepuola niekas, o ir neskauda, kai nepešioji : )))

Šiuo metu ši šukuosena "ant bangos" biggrin.gif aš vakar irgi bandžiau susipinti Po taip pat. Ne-inau ar pyniau teisingai: ėmiau kairę sruogą ir sukryžiuodavau su dešine, tada abi sruogas kryžiuodavau paėmus iš dešinės dar vieną sruogą. Ar taip? Žodžiu supyniau, pasidžiaugiau vaizdu, išsitraukiau telefoną nufotkinti, prisitaikiau, Po pasipurtė ir visa kasa išsileido doh.gif Turbūt nestipriai suveržiau, arba karčiai pertrumpi g.gif Nors iš tiesu karčiai dabar ilgesni negu per pusę kaklo. Bandysiu šiandien dar kartą biggrin.gif Iš tiesu dabar man dilema: ar kirpti karčius madingai, trumpai ar auginti ilgus ir pinti? g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Akro, kai pamačiau kokią kliūtį ten šokai, kur tik dvi kartys ant tokio aukščio, tai čia jum jau tikrai su Kostukų medalį kabint 4u.gif Šaunuoliai! smile.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2013 08 19, 21:13)
Kaip jums "Žirgai puikiai paruošti pasivažinėjimams mieste..."? Šonkauliai  blink.gif

Ir niekam tai nekliūna? blink.gif

O aš norėjau iš savaitgalio parodyt foto, kokių Delainė pridarė, ale kažko igameShack durniuoja, tai negaliu parodyt... Gal pati Delaine parodys, ką prigaudė? biggrin.gif
Atsakyti